Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Nie było Agenta, żałosna konferencja. xbox>playstation

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Plynnosc rozgrywki miedzy 60 a 144 fps, multum rozdzialek 1080p, 1440p, 4K, Ultrawide, kustomizacja, mody, Steam Sales, mega biblioteka gier, wsteczna kompatybilnosc, emulatory i duzo duzo wiecej. I bez gadania "nie widze roznicy", na screenach i filmikach nie widac roznicy, zapraszam do mnie to gwarantuje ze kazdy wyjdzie nawrocony :master:

Pewnie masz rację, ale to dla mnie są bzdety. Nie jarają mnie takie rzeczy. Argument - bo coś tam jest hiper ultra mega lepsze od czegoś tam w kwestii grafiki - pewnie działa na gimbazę. Mi się już nie chce tak podchodzić do gier. Ale jak mnie zachęcisz jakimiś eksami na pieca, to prędzej spróbuję, niż jak mam zwracać uwagę na "mody i emulatory" xD Poza tym, może i od Ciebie ktoś by wyszedł nawrócony, ale już od innego blacharza niekoniecznie. To nie jest tak, że każdy pecet tak ma i ch.uj. Bo ja też mogę napisać, że jak zobaczysz PES'a na moim PS4, to wyjdziesz nawrócony xD

No nie jest tak i nie bedzie, zalezy ile dla kogos dane hobby znaczy, ile ma wolnej gotówki i ile chce na to hobby poswiecic. Na budzetowe granie PS4 jest jak najbardziej w porzadku.

Mi nie chodzi o grafike, jedynie o plynnosc rozgrywki. Do roku 2015 tez za bardzo sie tym nie przejmowalem dopoki nie ujrzalem na wlasne oczy jak wyglada plynna gierka w constant 60+ fpsach z wlaczonym Gsync i nie potrafie juz chyba wrócić do tych konsolowych kloców.

Opublikowano

Na budzetowe granie PS4 jest jak najbardziej w porzadku.

Budżetowe może PS4 jest ale ceny gier na nie już nie bardzo. Więc takie to tańsze granie na kąsolach.

Opublikowano

Nie było Agenta, żałosna konferencja. xbox>playstation

Widzę, że nie tylko ja dalej czekam na Agenta. [*]

Opublikowano

No PC to zawsze jest i będzie segment premium gier (w tym segmencie muszę się trzymać w stanach średnio-wysokich, co by w moje ukochane Total Wary pograć). Rynek natomiast jest symbiotyczny i konsole są potrzebne PCtom (na odwrót także)

Opublikowano

Kolejna gra twórców Hotline Miami wygląda jak duchowy następca Franko :obama:

I omija Xboxa.

Opublikowano

xboxa wszystko omija xD

Opublikowano

No większość to jednak budżetowe. Rynek PC to w głównej mierze tytuły f2p i gry online (przeglądarkowe, mmo itp.). To stanowi większość przychodów z PC. Co prawda rynek premium na PC, jest dużo ciekawszy (i większy) niż dekadę temu.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

o, cos dla xbotow.

ochlap gearsy

ochlap halo

ochlap forza

ochlap thps2

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Uncharted 4 zrobil na mnie chyba jeszcze wieksze wrazenie niz nowy Tomb Raider.

Obydwie gry to petarda!

:dynia:

No gurwa rzeczywiście, gry do oglądania a nie grania, press x to jason, skrypt za skryptem + kapiszony zza osłony. Miazga rzeczywiście, petarda. Jarajcie sie dalej taką gejmingową kupą to na 100% nasze hobby pójdzie w dobrym kierunku 

Tego PC Gaming show nawet mogło by dziś nie być bo obie konferencje można podsumować jednym hasłem: gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. Z tych megaton na PC nie wyjdzie jedynie Horizon który i tak będzie miał premiere gdzieś w 2017. TLG nawet nie liczę bo przeczuwam jechanie na sentymencie i tytuł który obecnie na nikim nie zrobi wrażenia. Za to wszędzie są multiplatformy, większość gier nawet jak wychodzi na jedną z konsol to często zapowiadana jest również na PC. A chyba nie muszę mówić gdzie najlepiej będzie ograć np. takiego DOOMa.

Opublikowano

To wersja na komórki?...

Edit : sto razy mówione że Horizon oficjalnie 2016 to i tak dalej będa gadac ze premiera za kilka lat.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Te ząbki w tony hawku. xddddddddddddd

Graficznie średnio, ale grać się może spoko. Chociaż nie wiem czy nie lepiej odpalić stare dobre THPS2 i nie będzie nawet lepiej. 

Opublikowano

Marnie ten Tony Hawk wygląda.

Opublikowano

spokojnie, xboty sie rzuca jak slepe glodne szczury.

Opublikowano

Marnie ten Tony Hawk wygląda.

Jedynym wytlumaczeniem moze byc, ze to tytul mobilny :kaz:

[*] Neversoft

Opublikowano

Nie wiem czy ogarneliscie to swoimi zaslepionymi mozgami, ale od marca 2015 do marca 2016 nie dostaniecie zadnej duzej gry, nie mowiac o jakiejs dobrej :dynia:

Opublikowano

Jak dla mnie wyglada super, tzn nie graficznie, ale to mnie nie interesuje, podoba mi sie ze wrocili do starego systemu sterowania, jesli nie beda wolac za to 60$ pewnie sie skusze. Brakowalo mi takiego "ochlapa po THPS2". Fajnie tez bedzie ponadupczac flipy z 20 innymi graczami.

Opublikowano

- zaluje pada bo jest cudowny

Przy okazji chciałbym zwrócić uwagę na smutny precedens - do tej pory konsolowcy w multi byli równi, a teraz m$ podzielił ich na biednych i bogatych.

Jak juz pisałem, tez mi sie to nie podoba, PCtowa zagrywka, z tego powodu min. Zrezygnowałem z PC gamingu.
Opublikowano

Nie wiem czy ogarneliscie to swoimi zaslepionymi mozgami, ale od marca 2015 do marca 2016 nie dostaniecie zadnej duzej gry, nie mowiac o jakiejs dobrej :dynia:

jeden tytul multiplatformowy wystarczy: MGS V 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.