Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

wygląda jak duchowy następca Franko

prawdziwy następca franko zmiera kase

https://wspieram.to/599-franko-2.html

jak dla mnie wygląda beznadziejnie, i nie chodzi mi technicznie o grafike tylko o "artystyczny" styl grafiki, ja bym lepiej narysował

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Krótko podsumowując poniewaz jestem w pracy.

Xbox One idzie na sprzedaż, ta konsola nie ma kompletnie żadnej przyszłości, Forza 6 < PCars i w dodatku pogoda i cykl dnia i nocy nie jest dynamiczny :dynia:

Gyrosy 4 - co to za syf, to nie te Gyrosy z X360

Halo 5 - gra która interesuje tylko MaZZeo, a dzieki wstecznej kompatybilności Xboxa to gdy kolekcja Magdy nie bedzie dalej działała to sobie pogra w wersje z X360.

Lara - w lepszej jakości na PS4 w przyszłym roku.

Trzeba mieć dałna by posiadać tylko XOne jako główna konsola.

Chyba ze jest sie typowym randomem i Januszem a cofanie czasu w Forzie to mega ekskluzywny ficzer dla XOne.

Opublikowano

To wersja na komórki?...

Edit : sto razy mówione że Horizon oficjalnie 2016 to i tak dalej będa gadac ze premiera za kilka lat.

Musisz im wybaczyć, tak to jest jak jedyna warta uwagi "rzecz" na ich konfie M$ to nowy pad. :kaz:

Opublikowano

tak ale nie będzie miał multi raven.

Opublikowano

No gameplayowo myślałem, że będzie dużo gorzej jeśli chodzi o THPS, bo graficznie to nie było czego się spodziewać, ciekawe jaki budżet mają, 5-10 mln pewnie (z "marketingiem")

Opublikowano

moderacja juz nawet dziala by ratowac w oczach randomow xone xD gierki ps4 i pc to dzial multiplatformy, gierki xone i pc to oczywiscie exy w dziale xone xD xD xD

Opublikowano

Nie wierzę.Jaranie się The Last Guardian i remakiem FF 7 to jakaś aberracja ew. zorganizowany trolling. Cytując Kazika: "ten system musi upaść teraz i zaraz". To niewyobrazalne, jak w tej generacji gracze są chędożeni, a Jeszcze bardziej niewyobrażalne jest ze sa podludzie, którym to sprawia rozkosz :dog:

Kiedyś, w erze PS2, w ciągu miesiąca wychodziło więcej dobrych gier, niż teraz zaplanowano na 2 lata. Serio, odkurzcue stare numery PE, by się przekonać jaką chvjoza i autokarykaturą stał się przemysł gejmingowy.

Zobaczycie, że TLG to będzie wydmuszka i popłuczyny po ICO. Ten mały drący ryja łeeee oooooo uueeeeeee zaczął mnie serio w(pipi)iać po minucie.

Ty nie byłeś jednym z tych, którzy pisali, że Microsoft rozyebie Sony?

:kaz:

Opublikowano

Kolejna gra twórców Hotline Miami wygląda jak duchowy następca Franko :obama:

I omija Xboxa.

Która to już gra, która omija tego zielonego trupa? :obama:

Informacja dla botów, E3 dla SONY.

e3-2015-playstation_1779a.jpg

I CAŁA GENERACJA!!! :daddy:

Opublikowano

moderacja juz nawet dziala by ratowac w oczach randomow xone xD gierki ps4 i pc to dzial multiplatformy, gierki xone i pc to oczywiscie exy w dziale xone xD xD xD

Tyż się zdziwiłem czemu tak jest. Multiplatformy to powinny być multiplatformy, exy konsolowe to exy konsolowe kurde. Co ta moderacja. 

Opublikowano

Porównywanie oprawy Forzy 6 do Project C.A.R.S. nie ma sensu, ta pierwsza śmiga w stałych 60 klatkach niezależnie od tego co jest na ekranie. 

Jak już przy samochodówkach jestem to wielka szkoda, że nie pokazano Gran Turismo 7, bo to jedyna konkurencja dla Forzy dla mnie.

Opublikowano

Alez sie rozpanoszylo klaperstwo na forumku :obama: lada moment bedziemy swiadkiem rozpoczecia klasycznego tasowanka do gifow, ktore potrwa az do marca.

Yeti, Fanek i Lem pewnie juz sobie przygotowali specjalne foldery na pulplicie na swoich windowsach, w ktorych beda kolekcjonowac material

Opublikowano

Koso następny który mysli ze oni stworza Shenmue za 2 miliony dolarów.

Opublikowano

Będzie Heavy Rain i Beyond na PS4 xD.

Microsoft ogłasza wsteczną kompatybilność, a Sony nawet nie próbuje udawać, że (o zgozo, ku uciesze zapinanych) ładuje się wam w du,pska na sucho. BEKA

Opublikowano

Koso następny który mysli ze oni stworza Shenmue za 2 miliony dolarów.

Mi sie wydaje,ze te 2mil to tylko zeby pokazac inwestora,ze jest zainteresowanie. A sama gra na KS pewne zbierze 5-10 mil $.

Opublikowano

xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

spokojnie, xboty sie rzuca jak slepe glodne szczury.

Nie wiem czy ogarneliscie to swoimi zaslepionymi mozgami, ale od marca 2015 do marca 2016 nie dostaniecie zadnej duzej gry, nie mowiac o jakiejs dobrej :dynia:

Ale Until Down, Talesy i Persona to są "duże" gry. Nie zamieniłbym ich nawet na całą jesienno-zimową ramówkę z X0.

Opublikowano

Będzie Heavy Rain i Beyond na PS4 xD.

Microsoft ogłasza wsteczną kompatybilność, a Sony nawet nie próbuje udawać, że (o zgozo, ku uciesze zapinanych) ładuje się wam w du,pska na sucho. BEKA

Digital only i tylko na region Eu. kto bedzie chciał to sobie kupi przymusu nie ma. Choc tego beyonda to powinni skasować bo to taka nędza że masakra.

Opublikowano

Lepsze to niż minicraft na stole  :reggie:

Opublikowano

4gr8kh.png

typowy klapek, zrobili grafikę więc najlepiej jakby gra opierała się na staniu w miejscu i podziwianiu grafiki 

gardzę mocno

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

spokojnie, xboty sie rzuca jak slepe glodne szczury.

Nie wiem czy ogarneliscie to swoimi zaslepionymi mozgami, ale od marca 2015 do marca 2016 nie dostaniecie zadnej duzej gry, nie mowiac o jakiejs dobrej :dynia:

Ale Until Down, Talesy i Persona to są "duże" gry. Nie zamieniłbym ich nawet na całą jesienno-zimową ramówkę z X0.

Until dawn :dynia:

Mozesz mi przypomniec date premiery persony 5 bo chyba mi wczoraj umknela?

Opublikowano

No i znów przenieśli :D. Trzeba pisać do Suzukiego żeby nie robil jaj i szykował wersje na xo.

Dzis jeszcze Nintendo , square i koniec?.

Opublikowano

Klapy jaki szał w temacie o shenmue bo przeniesiono grę do multiplatform :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.