Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Porównywanie oprawy Forzy 6 do Project C.A.R.S. nie ma sensu, ta pierwsza śmiga w stałych 60 klatkach niezależnie od tego co jest na ekranie.

Jak już przy samochodówkach jestem to wielka szkoda, że nie pokazano Gran Turismo 7, bo to jedyna konkurencja dla Forzy dla mnie.

Pewnie ze porównanie nie ma sensu bo PC wciąga nosem Forze 6, ilosc tras, grafika, dynamiczna pogoda i cykl dnia i nocy, ilosc samochodów na trasie do tego realizm na wyższym poziomie niz w Forzie 5.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

czekamy na nintendo <3

b7cb40f6eb5449dbac10cf63f92c2fb4-10-impo

Opublikowano

moderacja juz nawet dziala by ratowac w oczach randomow xone xD gierki ps4 i pc to dzial multiplatformy, gierki xone i pc to oczywiscie exy w dziale xone xD xD xD

:dynia:

Niech ktoś w końcu zrobi z tym porządek bo to jest żałosne.

http://www.psxextreme.info/forum/231-xbox-one/

1/4 tych gier powinna zostać przeniesiona do działu ogólne.

Opublikowano

Jeszcze raz chcialbym zaznaczyc, ze spencer okazal sie totalnym (pipi) i typem gorszym od mattricka.

To teasowanie battletadsow PRZY KAZDEJ YEBANEJ OKAZJI, a potem wypuszczenie ich na kompilacji staroci...

ZABILBYM TE (pipi)E GOLYMI REKOMA.

Dobrze, ze xbox niedlugo zaliczy jeszcze wieksze straty do PS4 i wypyerdola tego jemiola na zbity pysk.

FORZA HALO GEARSY DO 2045 roku CHUOPCZE

TYLKO KOLOR ZIELONY

:pawel:

Opublikowano

Jeszcze raz chcialbym zaznaczyc, ze spencer okazal sie totalnym (pipi) i typem gorszym od mattricka.

To teasowanie battletadsow PRZY KAZDEJ YEBANEJ OKAZJI, a potem wypuszczenie ich na kompilacji staroci...

ZABILBYM TE (pipi)E GOLYMI REKOMA.

Dobrze, ze xbox niedlugo zaliczy jeszcze wieksze straty do PS4 i wypyerdola tego jemiola na zbity pysk.

Wstrzymalbym sie do gamescomu z tym hejtem, potem mi wszystko jedno.

Opublikowano

czekamy na nintendo <3

b7cb40f6eb5449dbac10cf63f92c2fb4-10-impo

Nintendo żyje w swoim świecie i najciekawsze jest to, że zazwyczaj im to służy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

moderacja juz nawet dziala by ratowac w oczach randomow xone xD gierki ps4 i pc to dzial multiplatformy, gierki xone i pc to oczywiscie exy w dziale xone xD xD xD

Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, below, d4, project spark, fable legends i mase innych gier do ogrania na pc, ale ładnie leżą sobie w tym martwym dziale tej martwej konsoli xbon one. Podwójne standardy nawet u niektórych modów.

Jak żenada, pieknie się pilnuje ładu i porządku na forum. Widać, że nawet niektórym modom pęka dupa, że Shemnue i FFVII ominie trupa xzłoma. Jakie piękne E3 :fsg:

zomo.jpg

PS. Oświadczam, że nie zamierzam popełnić samobójstwa, prawda zwycięży, precz z chorym systemem!!!!

TYLKO SONY!!!

Opublikowano

Przecież rare robi ta skladanke i ten swoj niby najwiekszy projekt o piratach. Nie ma szans zeby robili jeszcze Batletoads. Spencer knur

Opublikowano

Jak piecze, że po 15 latach dostaniecie gierki w gorszych wersjach :banderas:

Opublikowano

z racji że pokończyły mi sie plusy, będę rozdawał minusy

Opublikowano

Jak żenada, pieknie się pilnuje ładu i porządku na forum. Widać, że nawet niektórym modom pęka dupa, że Shemnue i FFVII ominie trupa xzłoma.

Dla mnie to jest chore, że na forum PSX admini i modzi są botami. Perez, żądamy nowych adminów!

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Dobrze tak Fickowi, zachowywał się od rana jak trzynastolatek, biegając po wszystkich tematach i spuszczając się nad kochanym sony 

co do Battletoads to gra z pewnością się robi, i z pewnością nie robi jej Rare 

Opublikowano

xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

500px-HA_HA_HA,_OH_WOW.jpg

Opublikowano

Jak żenada, pieknie się pilnuje ładu i porządku na forum. Widać, że nawet niektórym modom pęka dupa, że Shemnue i FFVII ominie trupa xzłoma.

Dla mnie to jest chore, że na forum PSX admini i modzi są botami. Perez, żądamy nowych adminów!

Colin jest botem, willy klapkiem, a django nintendozboczkiem, znow ci nie pyklo.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

co do Battletoads to gra z pewnością się robi, i z pewnością nie robi jej Rare 

Z pewnością może też kiedyś wyjdzie, za 10-15 lat. Jak sie ludziom znudzą coroczne Halo czy Forza to może MS ją wyda.

Opublikowano

Prosze o przeniesienie tematow titanfall, ori, ryse i d4 do działu multiplatform. Dziekuje.

Opublikowano

Colin jest botem, willy klapkiem, a django nintendozboczkiem, znow ci nie pyklo.

To skąd ten bałagan w działach? Przecież to kilka minut roboty.

Opublikowano

Widzę, że klapom całkowicie siadła psycha i po raz kolejny zaczynają węszyć spiski

Opublikowano

:dafuq:

Opublikowano

R2XJUvg.jpg

[modlitwa]Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest, Metroid, Dragon Quest[/modlitwa]

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Czyli jak zwykle tasowanie bo Sony pokazało gry, które wyjdą w przyszłym roku albo kiedyś tam :P

Fajnie, że GG robi coś nowego, bo KZ już nic nie uratuje. Może zmiana gatunku wyjdzie im na dobre. 

Ciekawe kiedy następnym razem usłyszymy o remake'u FFVII.

Opublikowano

Widzę, że klapom całkowicie siadła psycha i po raz kolejny zaczynają węszyć spiski

Psycha to raczej siada botom, wystarczy poczytać komentarze na głównej PPE :kaz: . Dawno tyle bełkotu nie widziałem.

Opublikowano

Ja widzę jak czytam posty klapów CODZIENNIE. :kaz:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.