Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

klapy szal, a shenmue najdalej bylo zawsze do sony :pawel:

Generalnie konfa sony lepsza - duzo niezlych gier na pc pokazali :kaz:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

podsumowując konferencje i całą sytuację od 2 lat, na rynku konsol, można oficjalnie napisać. Nie dostaliśmy konsol nowej generacji, tylko zremasterowane ps 3 i x 360. 

Opublikowano

to dlatego yakuza, ktorej najblizej do Shenmue wychodzi na konsole Sony?
Opublikowano

Gdybym był bogaty sialalalala

Pledge $10,000

DINNER WITH YU SUZUKI + SHENMUE SCRIPT SET

Bring a friend to join a dinner party in Japan with Yu-san and the other backers of this tier. (Date will be tentatively set for September, 2016). + An original script set from Shenmue 1 and 2. Even those working closely with the production of the first titles may not have laid eyes on these rare treasures. Scripts are in Japanese. You will also be named as a Special Sponsor in the credits.

Opublikowano

Gunplay to kapiszony przecież. 

Opublikowano

Piekna atmosfera ^^

Uncharted 4 zrobil na mnie chyba jeszcze wieksze wrazenie niz nowy Tomb Raider.

Obydwie gry to petarda!

:dynia:

No gurwa rzeczywiście, gry do oglądania a nie grania, press x to jason, skrypt za skryptem + kapiszony zza osłony. Miazga rzeczywiście, petarda. Jarajcie sie dalej taką gejmingową kupą to na 100% nasze hobby pójdzie w dobrym kierunku

niestety nie jestem w stanie wyczuc gunpleyu z filmiku, ale jak dla mnie fizyka, grafa i ogolna prezentacja Uncharted to absolutne mistrzostow swiata.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i jednak coś tam się grało w tym uncharted w przeciwieństwie to tr.  :kaz:

Opublikowano

Nie no, U4 to inna klasa niż TR. Ogram w przeciwieństwie do tego szrota z konferencji Ms.

Opublikowano

to dlatego yakuza, ktorej najblizej do Shenmue wychodzi na konsole Sony?

Yakuze robil yu suzuki? Nie wiedzialem.

Opublikowano

Akurat na pokazie Uncharted czuc bylo kapiszony, glownie odglosy broni nie robily szalu, brakowalo tez krwi wylatujacej z wrogow po postrzeleniu, wygladalo to tak jakby do ruszajacych sie manekinow pakowal ten srut. Ale calosciowo bardzo mi sie podobalo i chyba jednak bedzie day 1 zakup.

Opublikowano

No, w szczegolnosci Horizon

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gameplay z Horizon jest nudny, naprawdę nie wiem, co wy w nim widzicie. 

Opublikowano

Najlepszy byl tekst przy okazji NFSa - "bedziecie sie zastanawiac czy to gra czy rzeczywistosc".

xd

Patrzec, gra wyszla, odpalacie i nagle sie zastanawiacie:

"ja pyerdole, ja jade teraz samochodem, czy gram w NFSa?"

conspiracy-keanu-original-expression.jpg

xDDDDDDD

Opublikowano

Gunplay to kapiszony przecież. 

też nie lubie strzelania w uncharted ale w 4 widać świetne zniszczenia otoczenia a juz samo to daje dużo frajdy więc ja jestem zainteresowany.

chociaz pewnie bede grał na easy bo wkurzają mnie własnie te kapiszony - czyli słaba moc pociskow - wali sie we wroga pół magazynka a on nawet sie nie zachwieje

ale rozwalanie straganow wyglądało świetnie na tym filmie

Opublikowano

NFS to mój największy zawód targów, wszystko ok ale za ta kamerę driftowa ktos powinien stracić prace, reszta na wielkie tak.

Opublikowano

Są gdzieś do pobrania filmy z grami zaprezentowanymi na e3 w jakiejś dobrej jakości?

Opublikowano

NFS to mój największy zawód targów, wszystko ok ale za ta kamerę driftowa ktos powinien stracić prace, reszta na wielkie tak.

To jedyne wyścigi, które wylądują na PS4 w ciągu dłuuuuuugich miesięcy. Więc chwal, chwal expert :D 

Opublikowano

czy ja wiem? To jest arcade (a nie nieudany miszmasz jak DC), na bank kwestia kilku minut na przyzwyczajenie.

Mi sie kojarzy z biegiem z gearsow, miodzio.

Opublikowano

Serio sony zapowiedziało remaster HR i Beyond - ja pier.. niech oni już skończą tę debilną politykę. 

Opublikowano

W trakcie kluczowego momentu w grze wyscigowej, kiedy od gracza wymagana jest wyjatkowa precyzja i wyczucie czasu, nie widac co dzieje sie przed samochodem.

Istotnie tylko geniusz mogl na to wpasc

Opublikowano

Aktualizacja w kwestii bonerowego padzika dla "elity" - w UK cena wynosi 130 funtów, co przy obecnym kursie funta na poziomie 5,75 daje prawie 750 złotych za pada.

750 ZŁOTYCH ZA PADA

750 ZŁOTYCH!

Są gdzieś do pobrania filmy z grami zaprezentowanymi na e3 w jakiejś dobrej jakości?

http://www.gamersyde.com/index_en.html

To jedyne wyścigi, które wylądują na PS4 w ciągu dłuuuuuugich miesięcy. Więc chwal, chwal expert :D

Jak za pieniądze ze sprzedaży bonera kupi porządną kierownicę, to z Project CARS, najlepszą obecnie symulacją na konsolach, grywalną - przypomnijmy - tylko w wersji na PS4, ma zabawę akurat do premiery Assetto Corsa.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Heh jedyna fajna rzecz na konfie ms kosztuje tyle co pół konsoli. Kto to kupi?

Opublikowano

Serio sony zapowiedziało remaster HR i Beyond - ja pier.. niech oni już skończą tę debilną politykę. 

Po co nam wsteczna kompatybilnosc jak za pelna cene mozemy wam cos jeszcze raz sprzedac :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.