Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Dobra jak będą pokazywać TLG to wezcie do mnie zadzwoncie.

Nie zdążysz włączyć transmisji, bo pokażą najwyżej 20 sekund teasera z napisem 'This is waiting' na końcu.
  • Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

QD juz sprostowalo ze nie robi S3

chwala bogu bo jedyne co im by dobrze w tej grze wyszlo to ekran startowy "press X to continue"

Opublikowano

Co za ulga...

Opublikowano

Zapowiedzi zapowiedziami. Zobaczymy co ostatecznie wydawcy trzymają na ten rok. Trailery przyszłych produkcji oczywiście też fajnie obejrzeć :) W przypadku MS akurat najciekawsze zapowiedzi zostaną pokazane na GC.

Opublikowano

dzisiaj i tak zarywam nockę to z ciekawości obejrzę co tam Sory ma do powiedzenia bo pokazywania to za dużo pewnie nie będzie. znowu przez godzinę będą pierdzielić o statystykach, tasować się do słupków sprzedaży, numerków itd. 

It's been a great year here at Sony, just look at those sales numbers (even we're surprised).

Opublikowano

W przypadku MS akurat najciekawsze zapowiedzi zostaną pokazane na GC.

Już się zaczyna wycofywanie xD

Opublikowano

DonSterydo już został poinformowany przez pracodawcę, toteż można to wziąć za pewnik i szykować beka-popcorn na konferencję MS-u ;)

Opublikowano

sonybociarnia gotowa na ostatnie godziny nędznego życia?  :)  Już kilka osób na forum w ostatniej chwili nawróciło się do Zielonego Królestwa, później nie będzie odwrotu a bramy zamknie sam Król Spencer.

Opublikowano

@Obs

Nie wycofywanie. Ms ma tyle gier, że jedna konfa to za mało, by każdej poświęcić wystarczająco dużo czasu, Sony zamiast gier ma swoje słupki sprzedaży i innych prezenterów z widelcami, dlatego nawet nie warto czekać pół nocy na słuchanie ich bełkotu.

Opublikowano

Wolne do soboty czasu dużo, ale zamiast oglądać konferencję tych idiotów z microsoftu, to pójdę na trening, chociaż może ominąć mnie beka podobną do Ocolus Forza. Pogram sobie dziś na Nadkonsoli do 2:00 i... położę sie spać. Jutro śniadanko, kawka, rogalik i na spokojnie oglądam konferencjie monopolisty na rynku konsol, który jako jedyna firma pokazuje next genowej gry, wyznaczajace nowe standardy graficzne.

A wy co 24h na forum i przegrywanie życia? Spójrzcie w lustro i zapytajcie się tego pryszczatego z przetluszczonymi włosami trolla, "gdzie zamierzasz ze swoim życiem ty przegrancu, otrzasni się!"

Edytowane przez YETI

Opublikowano

przyznać się, kto znowu nie domknął klatki?

Opublikowano

Tak czy inaczej król spencer ustawi was w szeregu

Niestety nie dam rady byc z wami dzisiaj wieczorem zeby świętować zwycięstwo bardzo żałuje bo beka z klapersow na czacie zawsze na propsie :)

Fajnie ułożyły sie konferencje dzisiaj będziemy skakać ze szczęścia za sprawa króla, a jutro rano będziemy skręcać sie ze śmiechu z konferencji Sony

Życie jest piękne

Czuję dumę

Tylko XBOX!

:banderas:

Opublikowano

wiadomo ile ma trwać konfa #xbossa? bo o 20 muszę wychodzić...

Opublikowano

Jak wgl mozna wolec Xboxa nad marke SONY? Na platformy tej drugiej powstaly gry takie jak ICO, SOTC, OKAMI, The Last of Us, FF7 i to kilka tylko wymienionych.

A co oferuje Xbox? Czym sie tak podniecacie? Halo? Serio? Lepiej juz miec takie hobby jak gry video i kibicowac platformie ktora faktycznie sprawia, ze ta pasja jest wspaniala i czasami, bo czasami, ale dorasta do rangi sztuki. 

Xbox to nastomiast pifpaf krasnale, doritos, dew i ogolnie, szanujcie sie ludzie, i swoj czas.

Edytowane przez erix

Opublikowano

Tk - 90 minut

Jak wgl mozna wolec Xboxa nad marke SONY? Na platformy tej drugiej powstaly gry takie jak ICO, SOTC, OKAMI, The Last of Us, FF7 i to kilka tylko wymienionych.

Fajnie, ograłem te wszystkie gierki - nadal nie lubię soony.

Opublikowano

Super, tylko sony było dobre za czasów ps2. Teraz to pomyje. 

Opublikowano

Czekam jak na konferencji EA zapowiedzą, że beta Battlefront jest do ściągnięcia z PSS. 20 sekund po tym ogłoszeniu PSN padnie :banderas:

Opublikowano

Tk - 90 minut

Fajnie, ograłem te wszystkie gierki - nadal nie lubię soony.

90 to oficjalna prognoza czy na oko? ja bym z 2h obstawiał.

btw nawet jakbym miał PS to i tak bym tych gier nie zaliczył. i co teraz?

Opublikowano

Colin zawsze było 90 minut. 

Opublikowano

A ja poważnie czekam na jednego remastera COD MW/2/3, reszte remasterów zakopać.

Opublikowano

serio zawsze? nigdy jakoś nie przywiązywałem do tego uwagi. to spoko, między konfą m$ a ea ogarnę tasowanko do materiałów :teehee:

Opublikowano

ojciec Phil mówił w jakimś tweecie ze 90 min

ale oprocz tego Xbox Daily tez bedzie z 90 min

plus jakies pre show itp :banderas:

Opublikowano

A ja poważnie czekam na jednego remastera COD MW/2/3, reszte remasterów zakopać.

Szczeznij. 

Opublikowano

serio zawsze? nigdy jakoś nie przywiązywałem do tego uwagi. to spoko, między konfą m$ a ea ogarnę tasowanko do materiałów :teehee:

nikt nie wytrzyma takiej dawki zayebistości :banderas: dlatego lekarze określili dawke 90 minut

Edytowane przez Orzeszek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.