Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Co za Trolle z SE ;/ .

wr3sAIz.gif

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

wypad z tym pedalstwem z ekranu

Opublikowano

Nie oglądam. Powiedzcie że zapowiedzieli kontynuację niera...

Nier 2 tylko na PS4, robi je Platinium.

I co cieszysz ryja jak ty w jedynke nawet nie grales? Ty nawet pewnie nie miales pojecia o istnieniu tej wybitnej gry. #typowyklap

Ten bul dupy xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ból dupy, bo napisał prawdę?

Bul dupy bo only for szlachta pod znaku królestwa niebieskiego, a nie dla zielonego szamba.

ale bul dupy, że ktoś ma bul dupy, o to, że Yeti nie ma bulu d.

Opublikowano

Boże jakie to piękne :banderas:

Opublikowano

Bul dupy bo only for szlachta pod znaku królestwa niebieskiego, a nie dla zielonego szamba.

Wybacz Yeti, ale nie rozumiem  :pawel:

Yeti od 10 lat nie potrafi pojac, ze ja posiadam wszystkie konsole... nawet sie nie staraj. On i tak tego nie pojmie.

Opublikowano

Remake ff7, nowy nier i kingdom hearts. Chyba znów zacznę lubią square.

Opublikowano

Pięknie S-E, jeszcze tylko kiedyś wznówcie Valkyrie i wszystko gra po staremu !

Opublikowano

"Now in development" - kur.wa ;d

Opublikowano

Kingdom Hearts pięknie wygląda :obama:

Opublikowano

KHIII wygląda za(pipi)iście. Czekałem całą generacje na to. 

Opublikowano

Square wstaje z kolan! Oby ta firma wróciła do swej świetności. 

Opublikowano

Yeti od 10 lat nie potrafi pojac, ze ja posiadam wszystkie konsole... nawet sie nie staraj. On i tak tego nie pojmie.

A ty nie potrafisz pojąc o 10 lat o co chodzi w tematach takich jak ten i z tego powodu cieszy mnie twój bul dupy. Po drugie wyobraź sobie, że w Polsce ludzi stać na kilka konsol, ale w obecnym momencie na rynku liczy sie tylko jedna, bo inne nie mają nic do zaoferowania.

Opublikowano

Przecież dla psychofanów Sony jak by pokazali tylko pasjansa to by wygrali. Bo tak i koniec. Nie będą mieli żadnej gry od Sony oprócz kotletów w tym roku, ale jest super. Wiedziałem że będzie i śmieszno i straszno, ale nie sądziłem że aż tak. Nawet nie ma sensu porównywać gier MS na nadchodzące miesiące bo to jak strzelanie do wróbla z armaty. Jak kiedyś MS pokazał X1 to fani PS pisali że Tv to bzdury bo liczą się gry, gry, i gry. Gier brak więc nagle zmiana o 180 i dopasowanie poglądów do rzeczywistości. Proponuje PS5 by też fundowała społeczność kickstartera, może wtedy nie zabraknie im kasy na gry. Pisałem to rok temu, dziś dalej aktualne - król jest nagi ale PR działa znakomicie.

Opublikowano

Pokazali Tomb Raidera i w ogóle nie podali platformy. Biedny xbone xD

A po co mieliby się powtarzać skoro to jest powszechnie wiadome, że exclusively on xbox one? 

zwykle jednak jak coś jest exem to trąbią o tym caly czas

Opublikowano

Nie pokażą tego Deusa marnując czas antenowy na takie GUWNO. :/

@Yano

Przecież MS o tym trąbi cały czas, to właśnie w kwestii tej firmy jest promocja. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mazzeo, tylko nie skacz z okna, może jednak microsoft wyda jeszcze jedną konsole.

:kaz:

Opublikowano

Przecież dla psychofanów Sony jak by pokazali tylko pasjansa to by wygrali. Bo tak i koniec. Nie będą mieli żadnej gry od Sony oprócz kotletów w tym roku, ale jest super. Wiedziałem że będzie i śmieszno i straszno, ale nie sądziłem że aż tak. Nawet nie ma sensu porównywać gier MS na nadchodzące miesiące bo to jak strzelanie do wróbla z armaty. Jak kiedyś MS pokazał X1 to fani PS pisali że Tv to bzdury bo liczą się gry, gry, i gry. Gier brak więc nagle zmiana o 180 i dopasowanie poglądów do rzeczywistości. Proponuje PS5 by też fundowała społeczność kickstartera, może wtedy nie zabraknie im kasy na gry. Pisałem to rok temu, dziś dalej aktualne - król jest nagi ale PR działa znakomicie.

Wstawiasz ten sam komentarz na wielu stronach czy po prostu kopiujesz od innych i wklejasz jako swoje?

http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,18130628,23_rzeczy__ktore_trzeba_wiedziec__lub_nie__po_pierwszym.html?bo=1

Sortowanie według najlepszych i pierwszy komentarz sprzed 6 godzin.

Opublikowano

Tomb Raider nie jest exem... (mówi się o 6 miesiącach wyłączności)

Opublikowano

O kurfa :obama: właśnie sobie przypomniałem że mój ukochany The Thing z Kurtem Russelem to też remake. John Carpenter rak branży. <Mejm>

Typie ale tutaj wszystko sie zaczelo od ksiazki (pewnie nie wiedziales). Jakby ktos oryginal (papierowy) wydal w postaci ksiazki z ruchomymi elementami to bylby remake a nie adaptacja filmowa xD

ale po choy robić z tego remake? rak branży jak nic typie.  :daddy:

Opublikowano

A ty nie potrafisz pojąc o 10 lat o co chodzi w tematach takich jak ten i z tego powodu cieszy mnie twój bul dupy. Po drugie wyobraź sobie, że w Polsce ludzi stać na kilka konsol, ale w obecnym momencie na rynku liczy sie tylko jedna, bo inne nie mają nic do zaoferowania.

Jedyny bol dupy jaki mam  jest taki, ze na PS4 najlepsza gra jest Destiny i nic innego nie jest godne uwagi.

Opublikowano

Tomb Raider nie jest exem... (mówi się o 6 miesiącach wyłączności)

Niech boty dalej wierzą, że to eks, bul dupy przy zapowiedzi na PS4 będzie jeszcze większy.

Opublikowano

KHIII wygląda za(pipi)iście. Czekałem całą generacje na to. 

To pewnie jeszcze poczekasz.

Opublikowano

Jedyny bol dupy jaki mam  jest taki, ze na PS4 najlepsza gra jest Destiny i nic innego nie jest godne uwagi.

Skończ, albo nie, ja kończę dyskusje z człowiekiem, który nie wiedział jak korzystać pistoletu w Bloodborne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.