Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

KH III, FF VII, NieR 2, Star Ocean 5, Front Mission 

SE :banderas:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

Hitman sprzedawany w kawałkach

Opublikowano

KHIII wygląda za(pipi)iście. Czekałem całą generacje na to. 

To pewnie jeszcze poczekasz.

Oby tylko było warto.

Opublikowano

Przecież dla psychofanów Sony jak by pokazali tylko pasjansa to by wygrali. Bo tak i koniec. Nie będą mieli żadnej gry od Sony oprócz kotletów w tym roku, ale jest super. Wiedziałem że będzie i śmieszno i straszno, ale nie sądziłem że aż tak. Nawet nie ma sensu porównywać gier MS na nadchodzące miesiące bo to jak strzelanie do wróbla z armaty. Jak kiedyś MS pokazał X1 to fani PS pisali że Tv to bzdury bo liczą się gry, gry, i gry. Gier brak więc nagle zmiana o 180 i dopasowanie poglądów do rzeczywistości. Proponuje PS5 by też fundowała społeczność kickstartera, może wtedy nie zabraknie im kasy na gry. Pisałem to rok temu, dziś dalej aktualne - król jest nagi ale PR działa znakomicie.

Wstawiasz ten sam komentarz na wielu stronach czy po prostu kopiujesz od innych i wklejasz jako swoje?

http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,18130628,23_rzeczy__ktore_trzeba_wiedziec__lub_nie__po_pierwszym.html?bo=1

Sortowanie według najlepszych i pierwszy komentarz sprzed 6 godzin.

nie wkleiłem tego jako swoje, zapomniałem walnąć quote :kaz:

ale to tylko pokazuje że nie tylko boty tak uważają ale zwykli gracze

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Hitman ma mordę upośledzonego, jak w tym filmie  z Olyphantem.

Opublikowano

Nie wiem co mam myśleć o tym nowym Hitmanie. :dunno:

Opublikowano

Koncept braku powtórzenia s(pipi)onej misji dość ciekawy ale sprzedaż w kawałkach :/

Opublikowano

No Hitman jak Hitman. To z nową zawartością co jakiś czas, to chyba do multi, nie? A singiel prawilnie full opcja.

Opublikowano

Czemu w teaserze FF XV pokazali postać, która została wycięta z gry po tym jak sami to ogłosili dwa tygodnie temu?

Opublikowano

Star ocean - Ex na ps4 nice ;]

UP

To jest Luna i nie została wycięta.

Wywalona została stella (pierwszy trailer versua, a potem XV), bo przebudowali scenariusz. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Star Ocean 4, only for PS4, który to już eks? :kaz:

SO5

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Star Ocean 4, only for PS4, który to już eks? :kaz:

SO5

On przecież nie gra w takie gry, najbardziej czeka na Halo 5, a jara się gierkami, w które nigdy nie zagra :dynia:

Opublikowano

Ile to ma trwać? 90 minut?

Opublikowano

Na konfie SE więcej exów na PS4 niz na konfie Sony :kaz:

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

System walki jak zawsze dobry w serii, nie będzie Lymle, więc już wielki plus na sam początek :D

Opublikowano

Bul dupy bo only for szlachta pod znaku królestwa niebieskiego, a nie dla zielonego szamba.

Wybacz Yeti, ale nie rozumiem  :pawel:

Yeti od 10 lat nie potrafi pojac, ze ja posiadam wszystkie konsole... nawet sie nie staraj. On i tak tego nie pojmie.

i na obu katujesz destiny

Opublikowano

Nie spodziewałem sie po SE takiej konferencji, chyba znów zaczne w nich wierzyć :obama:

Opublikowano

Hmm... znowu tylko na PS4? :/

To wiadomo od dawna.

Opublikowano

Star Ocean 5  w EU i NA  na PS4 ale  w JP też na PS3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.