Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Wiecie co mi się w tej konferencji najbardziej podoba? Że SE nie dość, że robi japońszczyzne, to jeszcze dumnie ją prezentuje na amarykańskich targach, zamiast chować się po kątach na TGSie. Widać, że priorytety im się pozytywnie zmieniły i już nie są tak mocno zapatrzeni w zachód.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

:niedobrze:

Opublikowano

Wiecie co mi się w tej konferencji najbardziej podoba? Że SE nie dość, że robi japońszczyzne, to jeszcze dumnie ją prezentuje na amarykańskich targach, zamiast chować się po kątach na TGSie. Widać, że priorytety im się pozytywnie zmieniły i już nie są tak mocno zapatrzeni w zachód.

Ciekawe kiedy Capcom się ocknie. :smutas:

Opublikowano

Star Ocean 4, only for PS4, który to już eks? :kaz:

jrpg i tak  sie nie sprzedaja na konsoli dla januszy, ktorzy tylko strzelaja i w przerwach jezdza po burakach. Lost odyssey, Blue dragon, pamietamy [`] 

Edytowane przez Shen

Opublikowano

W ogóle ta konfa Square jest świetna - pozytywne zaskoczenie. Oni w sumie pokazali więcej exów na ps4 niż Sony na swej konfie xD

Shen - jrpgi sprzedają konsole w Japonii, a Sony potrzebuje tam większej sprzedaży plejki. Dobrze, że square idzie w te jrpgi, a nie tylko pif pafy...

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać TGSa, tam będzie jeszcze więcej tytułów.

Opublikowano

Zmienił im się szef, to i strategia nowa. Widać Matsuda jest kompetentny w przeciwieństwie do Wady.

Opublikowano

Ładnie nas S-E zaskoczyło. Miało być średnio-kiepsko, a jest świetnie.

Opublikowano

Deus Ex jaka petarda gra. :banderas: 

Ja to już chce. :fsg:

Opublikowano

No i to jest bombka

Ale dropy frameratu miało ostre xD

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dla amerykanów oczywiście trailer w stylu Rambo.

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

Kur.wa tyle gier early 2016. :obama:

Jak chyba nigdy. 

Deus Ex, Dishonored, Doom, Quantum Break. ŁO JEZU

Edytowane przez suteq

Opublikowano

FF XII HD?

nope :( why square

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Właśnie testuję kompatybilnosć wsteczną na Xbone.

Na pierwszy ogień poszła płyta z japońskim Perfect Dark Zero - oczywiście nie działa. Nie wiem czy to wina region locka, czy japońska wersja jest nieobsługiwana, ale niczym się nie różni od anglojęzycznej jak się ją puści na X360.

Stwierdziłem, że odpalę więc arkadki - Geometry Wars, Zuma, Jetpac Refuelled - te gry ważyły po 20-30mb na X360, mieściły się na tej gó.wnianej karcie pamięci 64mb, a tu buła - nagle instalki spuchły do... 600mb. Kogoś tu próbują dymać i to ostro. Beka xD

Opublikowano

jeszcze malo jrpgów?

no to nowe studio do robienia jrpgow i nowe ip RPG w dordze

SE :banderas:

Opublikowano

Przecież dla psychofanów Sony jak by pokazali tylko pasjansa to by wygrali. Bo tak i koniec. Nie będą mieli żadnej gry od Sony oprócz kotletów w tym roku, ale jest super. Wiedziałem że będzie i śmieszno i straszno, ale nie sądziłem że aż tak. Nawet nie ma sensu porównywać gier MS na nadchodzące miesiące bo to jak strzelanie do wróbla z armaty. Jak kiedyś MS pokazał X1 to fani PS pisali że Tv to bzdury bo liczą się gry, gry, i gry. Gier brak więc nagle zmiana o 180 i dopasowanie poglądów do rzeczywistości. Proponuje PS5 by też fundowała społeczność kickstartera, może wtedy nie zabraknie im kasy na gry. Pisałem to rok temu, dziś dalej aktualne - król jest nagi ale PR działa znakomicie.

Wstawiasz ten sam komentarz na wielu stronach czy po prostu kopiujesz od innych i wklejasz jako swoje?

http://polygamia.pl/Polygamia/1,96455,18130628,23_rzeczy__ktore_trzeba_wiedziec__lub_nie__po_pierwszym.html?bo=1

Sortowanie według najlepszych i pierwszy komentarz sprzed 6 godzin.

to tzw. Bul dupy
Opublikowano

Jeszcze jeden jrpg na 2016, whoah. Nowe IP, nowe studio. Nosz kurczę, dobre E3.

Opublikowano

Square świetna konfa, naprawdę dali rade. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.