Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Z tej konferencji kupię pewnie wszystkie gry na "duże konsole" (nawet Tomb Raidera, gdy już wyląduje na Ps4). Damn, nie spodziewałem się tego.

Edytowane przez Hendrix

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 96,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

właśnie miałem pytać - jakie jeszcze konfy będą i kiedy?

czy już koniec imprezy?

Jeszcze tylko PC gaming show.

Opublikowano

jeszcze konfa firm na PC - Blizzard i inne o 2.00 czasu polskiego

Opublikowano

TLG było 5 lat z rzędu tylko dopiero dzisiaj się odważyli pokazać to coś z ps3. :kaz:

ty ale beskitu ktoś serio był na tyle yebnięty żeby spodziewać się sony utopi 7 lat developingu i wyda drugie tyle kasy by przepisać grę od nowa pod ps4?  :yao:

przecież ten typ gier to nisza, którego poprzednika kupiło mnie mniej niż 1% posiadaczy ps2, a kolekcja hd cudem przebiła 1 mln.

może jeszcze Yoshida miał wyjść w stroju Mikołaja i rzucać pieniędzmi ze sceny.  :kaz:

Kur.wa, Ty niekochany archeologu. :obama:

Opublikowano

Wygląda na to, że Square naprawdę wraca na właściwe tory. Jestem zdziwiony, bo już ich powoli skreślałem.

Opublikowano

Zdecydowanie, najlepsze E3 w historii, następne takie może w 2025.

haha ze co? super czekanie na gierki w 2016?

Chodzi o to, że na drugą konferncje, gdzie zapowiadają 3 megatony na które gracze czekali 20 lat długo nie nastąpi.

Opublikowano

Ogólnie całościowo pod względem zapowiedzi (2016+) Sony gniecie M$, square tylko dorzuciło dziś do pieca. 

W tym roku lekka bieda, ale nadal liczę że wyjdzie na zachodzie Persona 5 oraz zestiria. Zdaje sobie jednak sprawę że te gry nie są dla każdego.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No generalnie jeśli ktoś nie jest fanem japońskich gierek to MS ma dużo lepszy line-up na koniec roku. No, ale ja jestem fanem japońskich gierek, więc Zestiria, Dragon Quest Heroes i Disgaea (i pewnie Persona), to i tak więcej niż zdołam kupić na premierę. Good times.

Opublikowano

Kolejny rok mija, kolejny raz to samo czytam i kolejny raz to samo napisze. Sony miazdzy zapowiedziami. Konkurencja miazdzy grami.

Opublikowano

A ja głupi myślałem, że może kupię xbąka, bo konsola cicha, bo pad lepszy niż u sony... ale (pipi)a po tym e3 tylko playstation. 2016 to rok jrpg, w końcu japonia wraca na właściwe tory. Niech tylko wydadzą model z lepszym chłodzeniem, jak dla mnie może być ps4 fat, i biorę od razu.

Opublikowano

Na każdej konsoli jest coś do grania, MS miał przecież dobrą konferencję dla swoich marek.
(tylko WiiU szybko zejdzie z tego świata)

Opublikowano

EA z Niną poza skalą :pawel:

Serio nowy Battlefront nie robi na was żadnego wrażenia ? ;o Przecież to wygląda niesamowicie dobrze. No, ale ja lubię Battlefielda więc nie dziwne, że mi się podoba :P

Opublikowano

Maciomaniak- twarz xbota, rozum blacharza, a serce klaperskie 

Opublikowano

Żal czytać posty klapków. Przez 10 lat to samo, gdy inni grają, ci dalej się podniecają grami w które zagrają za dwa lata.

Czyli MS przegrał E3 bo pokazał gry na ten rok, a zapowiedzi na przyszły przeniósł na GC? XD

Opublikowano

Pierwsze gify z nowej Forzy, panowie nie zgubcie bo przyda sie wam za 2 dni

ezgif.com-crop2r5shc.gif

Opublikowano

No ciekaw jestem co tam MS dorzuci do pieca na Gamescom :)

Ogólnie rzecz biorąc to na xone powstaje mnóstwo fajnych gierek (quantum, scalebound, crackdown, horizon 3), ale ta konsola serio strasznie niedomaga ;/ Jak dla mnie ps4 jako główna konsola + xone, jako dodatek do paru exów to bardzo spoko opcja i tak też mam zamiar zrobić :)

Opublikowano

:dafuq:?

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Miałeś mi napisać co obiecałem jesli nie bedzie GT7 nie pamietam - powaga

ezgif.com-crop2r5shc.gif

:dynia:

Opublikowano

ezgif.com-crop2r5shc.gif

Co jest za 2 dni? a co do gifa

1mD5sUX.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Miałeś mi napisać co obiecałem jesli nie bedzie GT7 nie pamietam - powaga

Nie pamiętam Stary, nie będę wertował kilkuset stron CW aby udowodnić coś komuś w internecie

Z tego co kojarzę pisałeś coś w stylu, że stracisz cierpliwość, nie pamiętam czy padło hasło, że kupisz xbone'a 

Opublikowano

CW otwierają za 2 dni

Opublikowano

Żal czytać posty klapków. Przez 10 lat to samo, gdy inni grają, ci dalej się podniecają grami w które zagrają za dwa lata.

W co niby gracie przez ostatnie pół roku?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.