Skocz do zawartości

Fast Racing Neo

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok,  wysłałem zapro. Time Trial jakoś mnie nie jara. Jest jakaś nagroda po zaliczeniu wszystkich czasówek czy tylko satysfakcja? :P

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jest promo i chce kupic. Pytanie - tylko singleowo sporo ma do zaoferowania, czy raczej po krótkim czasie już nudzi? Coś mi się obiło o kule o braku trybu SP wiec sam nie wiem czy warto brac.

Opublikowano

masz zwykle GP, 16 bodajze tras rozbitych na 4 gran prix. do tego masz rozne klas prędkości od w hui szybkiej po oyayebieniewidzegdziejade. bardzo ciezko jest w zasadzie wygrac, CPU oszukuje jak cholera, sama gra jest trudna, a dla hardcorowcow jest jeszcze jeden dodatkowy tryb gdzie pasek turbo = pasek zycia i jeden zgon konczy wyscig. ja tam sie w singlu bawilem przednio, multi tylko liznalem, ale podobnie mialem w mario kart, więc nie jestem jakimś specem w tej sprawie, ot zawsze wole wyscigi z CPU od zywych graczy :P 

Opublikowano

Gra świetna, a singiel bardzo dobry. Tryb Hero też wcale nie aż tak mega trudny jak mówią chociaż gra do łatwych też nie należy. Całość bardzo polecam w szczególności dla singla. Mam około 40 godzin w tej grze na liczniku, a w multi grałem raptem kilka razy z ziomkami z forum. Jak kupisz i trochę potrenujesz chętnie pogram

Opublikowano

Jest promo i chce kupic. Pytanie - tylko singleowo sporo ma do zaoferowania, czy raczej po krótkim czasie już nudzi? Coś mi się obiło o kule o braku trybu SP wiec sam nie wiem czy warto brac.

lepszego wipeouta długo nie będzie, chyba, że sam napiszesz i wydasz, kupuj, nie pierdol

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Fajnie, a te wydania to chyba jakaś nowość. Być może i ja zainteresuję się tymi tytułami. Fast Neo był u mnie na liście zakupów ale się wstrzymałem i widzę że raczej dobrze zrobiłem.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Nintendo eShop Selects? jak wydadzą jakieś ciekawe gierki/kompilacje indyków w znośnej cenie to można się zainteresować. Akurat i fast racing i oba steamworldy mam cyfrowo, wiec plyta mnie nie interesuje :P 

Opublikowano

Nintendo eShop Selects? jak wydadzą jakieś ciekawe gierki/kompilacje indyków w znośnej cenie to można się zainteresować. Akurat i fast racing i oba steamworldy mam cyfrowo, wiec plyta mnie nie interesuje :P

Ano, wszystkie te gry akurat mam, ale jakby zrobili jakieś kompilacje jak Sony na VIcie z Uncharted, LBP i czymś tam jeszcze, to :obama:

Opublikowano (edytowane)

Hm? przecież nie było takich kompilacji na Vicie, chyba, że cyfrówki do pobrania przy zakupie 8gb memorki czy coś w ten deseń :facepalmz: poza tym tutaj mówimy o indyczkach a nie grach AAA

mam nadzieję, że celują w cenę 15-20 euro, żeby to było w miarę opłacalne. Mogli w ramach bonusu do Fast Racing NEO dorzucić Nano Assault NEO :P

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Hm? przecież nie było takich kompilacji na Vicie, chyba, że cyfrówki do pobrania przy zakupie 8gb memorki czy coś w ten deseń :facepalmz: poza tym tutaj mówimy o indyczkach a nie grach AAA

mam nadzieję, że celują w cenę 15-20 euro, żeby to było w miarę opłacalne. Mogli w ramach bonusu do Fast Racing NEO dorzucić Nano Assault NEO :P

Ano, tam to były gry AAA, mogłem zaznaczyć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Kuiper Belt :obama:

8 exciting new race tracks
10 brand-new vehicle profiles
18 new audio tracks
2 new cups
Edytowane przez XM.
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie pierdzielą się, ściganie gdzieś za Saturnem xd Oby to DLC kosztowało gdzieś tak do 40 zł, bo jednak pełna gra była za 80, więc tak by wypadało.

Edytowane przez Elanczewski