Gość Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 Chyba po przekroczeniu 100kGS ci się tak naprostowało ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 mam 100 k gs a na xbox live ponad 350 gier zagranych chociaż raz więc nie miałem tak wcześniej Gdybym nie miał to bym miał 200 k gs minimum Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Standardowe pytanie: są napisy PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 (edytowane) ReCore właśnie przypomina jakąś gierkę z pokolenia Dreamcast albo GameCube - kojarzy mi się trochę z taką gierką P.N.03 - kojarzycie? Jest tania nawet jak na premierę dlatego zastanawiam się nad kupnem niedługo. Podoba mi się takie zbieranie. Jak pisze blant, gierka na posiedzienia 1.5-2h. Tyle wystarczy. Edytowane 21 września 2016 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Poczekaj 2 tygodnie i z 10 obiegu dostaniesz po Blantmanie za 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 (edytowane) No w sumie racja. Premierowo to chyba wołali za nią 130 zeta. I taki system sprzedawania gier u M$ mi się podoba. Sony niezależnie od jakości, oczekiwań i popytu w PL wyceniłoby na 249 zeta. Edytowane 21 września 2016 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Cena akurat nie jest tak istotna jak to, że na premierę nie powinno być większych niedoróbek technicznych, a ta gra została ewidentnie wydana za szybko. Albo po prostu devi są słabi, to w końcu Japończycy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 No nie dokońca bo Armature to amerykanie, który robili to w wspólpracy z studiem Inafune i wczesniej zajmowali się portami na inne konsole chociażby kolekcje MGSa czy Borderlandów na current geny. Myślę, że jeszcze dodatkowy rok developingu by się przydał tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Nie ma co narzekać. ReCore złych ocen nie zebrało a takich gier już dawno nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 września 2016 Standardowe pytanie: są napisy PL? NIE MA jak Quantum Break w 100 % anglik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 września 2016 W tym tygodniu ma być pierwszy patch poprawiający loadingi: http://www.recoregame.com/update-recore-load-times/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 No w sumie racja. Premierowo to chyba wołali za nią 130 zeta. I taki system sprzedawania gier u M$ mi się podoba. Sony niezależnie od jakości, oczekiwań i popytu w PL wyceniłoby na 249 zeta. Nieprawda. Ratchet & Clank czy Gravity Rush kosztowały na premierę 149 zł i są nieporównywalnie lepsze jakościowo od ReCore. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 598 Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 No w sumie racja. Premierowo to chyba wołali za nią 130 zeta. I taki system sprzedawania gier u M$ mi się podoba. Sony niezależnie od jakości, oczekiwań i popytu w PL wyceniłoby na 249 zeta. Nieprawda. Ratchet & Clank czy Gravity Rush kosztowały na premierę 149 zł i są nieporównywalnie lepsze jakościowo od ReCore. z tym, że Ratchet to remake, a Gravity Rush to port więc ogólny koszt produkcji jest znacznie niższy (odchodzi długotrwały i żmudny etap prepdrodukcji) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 No ale cena ReCore wynika z jego stosunkowo niskiej jakości na wielu polach, skoro mowa o grze pudełkowej. W ogóle to szkoda, że tak wyszło. Na E3 2015 przy tym renderze narracja była taka, że będzie to następna wielka seria dla Xboksa. Rok później już tak fajnie nie było, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 września 2016 Kasias wklej fotkę swojej kopii recore ja cie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Nie ma co rozmawiać z betonem . Ja, Kasias, przysięgam wierność marce PlayStation! Ciekawe co szuka tu ktoś nie grający na xbox one ... A wiem ? Zaczepki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Mi się gra podoba i to bardzo, dla mnie osobiście gra 8/10. Nie mam z nią żadnych problemów na PC. Śmiga super w 60FPS-ach jeśli kogoś to wogóle interesuje. Problemów loadingów nie mam, czekam z 5-12 sek max. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 września 2016 Piątego będzie drugi patch poprawiający loadingi, bugi i jakieś poprawki graficzne. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Niech łatają bo z chęcią ogram tego szpila. Do tych co grali, w drugiej połowie gry naprawdę jest taki chamski backtracking czy pismaki przesadzają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Tak. Kończysz grę ale nie możesz progresu pchać dalej bo musisz wracać i szukać rdzeni po dungeonach lub lokacjach Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 A jak będę starał się dużo/wszystko co możliwe zbierać od razu to też będzie tyle tego farmienia na koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Nie wtedy nie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Łe to nie jest tak źle. W takich gierkach i tak zawsze staram się wsio lub prawie wsio zbierać. Jak popruszy śnieżek to zapuszczę się w te piaski. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Mnie w(pipi)iły loadingi czekam na patcha. Poza loadingami przyjemna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Dobrze wiedzieć, że w grze o zbieractwie trzeba zbierać aby ukończyć grę Ale rozumiem, że jak ktoś nie specjalnie się interesował grą i chciał ją przejść na 6h to mógł się naciąć. PS. Bluber napisz bez spoilerów co dokładnie trzeba skompletować przed ukończeniem gry, pewnie jakieś specjalne rdzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi