iluck85 2 963 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 Skończyłem. Kilka h musiałem połazić i poszukać kuleczek. Myślałem że już mam komplet, ale na ostatnich drzwiach pocałowałem klameczkę. 3 mi brakowało, więc w miarę poszło. Koniec gry, to się trochę napociłem Gdyby nie końcówka która mnie zmusza do zbieractwa i odwiedzania dungeonów, to oceniłbym wysoko nawet, bo zapowiadało się spoko. Ale bolączki wcześniej ragus wymienił. Loadingi poprawili, dobre 20s- tyle razy wracałem zmienić robota, że sobie sprawdziłem . Szkoda gry, bo potencjał bym spoko i niezły grunt pod następną część. Szkoda Ms w tej generacji, bo się pogubili. 1 Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 A jak sie wpisuje czołg? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 A nie miał być w patchu? Bonsie chyba nie wyrobili na premierę. Cytuj
iluck85 2 963 Opublikowano 23 lutego 2017 Opublikowano 23 lutego 2017 Ja miałem 4 kompanów, a wg neta czołg to DLC. Może i dobrze, bo kolejna godzina na podmianki robota :D Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Według wielu pewnych niezależnych od siebie źródeł 29 sierpnia wyjdzie Recore Definition Edtion zakres zmian nie jest jeszcze do końca znany. Ale mam wielką nadzieje, że w ciągu tego roku od premiery wreszcie dokończą grę tak jak należy i przemodelują końcówkę. Gra zdecydowanie na to zasługuje. Pewnie zapowiedzą to na Gamescomie, szkoda że tak późno bo cały czas wstrzymuje się z zakupem Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 A to nie będzie po prostu zestaw podstawki z dlckami i nic więcej...? Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 (edytowane) z tym że żadne DLC do tej pory nie wyszło. Zapowiadanego na grudzień zeszłego roku Czołgu wciąż nie ma zapytani o to na twitterze: ten more content daje nadzieje Edytowane 13 sierpnia 2017 przez asax Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 trzymam kciuki, trial podobal mi sie i mialem brac ale opinie forumka o koncowce gry mnie zniechecily i odlozylem zakup na pozniej Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 No ja już prawie gierkę brałem, ale blubi mnie odstraszył właśnie kiepskim końcem. Jeśli przy DE coś by z tym zrobili, to chętnie bym gierkę łyknął w jakiejś przyjemnej cenie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 (edytowane) Demo jest mylące, uciekać od tej "gry". po 3 godzinach widać na każdym kroku, że terminy goniły i wypuścili zły produkt, którego dlc nie naprawi. Edytowane 13 sierpnia 2017 przez ragus Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Ja tą grę kupię na KoX-a, nie wcześniej... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Opublikowano 13 sierpnia 2017 ja tą grę od roku mam ale jakoś skończyć mi się jej nie chce. Niech to będzie rekomendacja :D Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Opublikowano 15 sierpnia 2017 (edytowane) E L E G A N C K A cena, tylko 20$ Edytowane 18 sierpnia 2017 przez asax Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Posiadacze premierowej edycji dostaną upgrade do Definitive Edition za darmo, bardzo miły gest ze strony Microsoftu. co do zmian w edycji DE Hello Far Eden Explorers!We are excited to announce the ReCore Definitive Edition which lets players experience the game’s mysterious and dynamic world with enhanced visuals (increased resolution and HDR), a brand-new adventure, “Eye of Obsidian”, and the long-awaited T8-NK Corebot (“Tank”) who joins Joule, Mack, Seth, Duncan, and Violet as they explore new environments and dungeons while battling the deadly “Obsidian Cult”.In addition to driving the T8-NK over quicksand and traveling across Far Eden with new power and speed, players will enjoy new weapon modes for Joule, new gear for all Corebots, more enemy types and many other gameplay and performance enhancements. With all this plus the help of a mysterious new character known as “AOK”, will you be able to stop the Obsidian Cult before they succeed?Available worldwide on August 29, existing ReCore players will receive the “Eye of Obsidian” adventure, the T8-NK Corebot, and all the other enhancements, for free, as an online update. New players can download the ReCore Definitive Edition within their Xbox Game Pass membership or purchase it for $19.99 as an Xbox Play Anywhere game for Xbox One and Windows 10 PC from the Microsoft Store.Happy adventuring, and we’ll see you on Far Eden! więc to coś znacznie więcej niż pakiet DLC z czołgiem i nowy obszar z dugeonami. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 (edytowane) Gierka będzie w Xbox One Pass, no pięknie. Edytowane 21 sierpnia 2017 przez raven_raven Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 (edytowane) Jaram się, bo chciałem zagrać. Ogólnie dzięki tej usłudze mam okazję nadrobić masę dobrych i bardzo dobrych gierek, a to wszystko za 29zł miesięcznie, nie ruszając się z domu. MS robi to dobrze. Edytowane 21 sierpnia 2017 przez Paolo de Vesir Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 o swietnie mam 14 dniowy nie wykorzystany trial na Game Pass to obczaje sobie jak to wyglada:) Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Game Pass powoli robi się równie opłacalny co EA Access Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Opublikowano 25 sierpnia 2017 (edytowane) Lista zmian w DE z reakcji osób które grały w oryginalną wersje wynika że poprawiono chyba wszystkie bolączki wersji premierowej. Kudosy dla Microsoftu i developerów. UPCOMING UPDATES & NEW ADVENTURES IN RECORE: DEFINITIVE EDITIONNew Adventure“Eye of Obsidian” is a brand new chapter in the ReCore story. Join the plucky Corebot, Violet, and journey into the permanent midnight of the “Starving Sea”, a previously unexplored region of Far Eden where ancient enemies plot their revenge on the last remnants of humankind!New CompanionT8-NK Corebot (“Tank”)New Areas to Explore2 New Overworlds10 New DungeonsDynamic sandstorms in Far Eden’s Shifting Sands regions. Brave the storms to defeat more dangerous enemies and earn more valuable loot.New Weapon Modes3 new weapon modes for Joule’s Energy Rifle (switch to these instead of the charge shot)Load TimesWhen dying, reload times for combat encounters went from 30-60 seconds to < 5 secondsRestarting traversals and arenas are now instantaneous (was a load before)Optimized Level/Area Load TimesPrismatic CoresAdded P-Cores for additional game play rewards and made them show up on the map from greater distancesP-Core requirements fixed to a single value for the entire E-Tower. (Once you’re in the E-Tower, you no longer need additional cores.)The MapThe Map displays everything that needs to be collected (audio logs, chests, prismatic cores)The Map shows all visual parts of dungeon mapsObjective Markers improvedMap improvements (greater visual detail, better iconography, improved zoom functionality, more game elements show up like power cells, audio logs, etc)Fast TravelFast Travel points now allow the player to complete Stash Transfers, Swap Cores and set their Companion Party Configuration without having to go back to the SandcrawlerThe player can now warp anywhere there is a Fast Travel node via the MapIntra-Level (e.g. within The Cradle) fast travel warping is now instantaneousAdded a few new Fast Travel nodes (Granite Steps, Lonely Basin, The Cradle)GearAll new AoK gear for all CorebotsArmor stats now make each Set vastly different from one another & the Perks have been refined and polishedBlueprint Inventory now sorts by Armor Type, Color and LVL requirementCombatImproved the Combo Meter to encourage much higher combo amounts, with the ability to chain combos for a longer period of time.At high combos (more than x10), the player now keeps some of the combo meter after using an extract!Global weapon tuning, enemy health and damage balancing, and late game encounter improvementsGeneralEnhanced visuals (increased resolution and HDR support)20 New Achievements and 500 gamerscore.Increased level cap from 30 to 404 new bosses and Tank challengesVarious UX and Feedback fixes (Core Pulling HUD, Combo Counter feedback & wordsmithing, menu navigation)Audio for pickups, combat feedback, rewards improvedDialogue from Corebots and Violet is no longer in the Corebot language and is now readable Edytowane 25 sierpnia 2017 przez asax Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 sierpnia 2017 Opublikowano 26 sierpnia 2017 O kurczę skończę w takim razie jak nie trzeba farmic coreow juz w e tower Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 27 sierpnia 2017 Opublikowano 27 sierpnia 2017 Loading z 60s spadł do 5s? Co to za czarna magia? To Definitive edition Czy Remake? :) Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 27 sierpnia 2017 Opublikowano 27 sierpnia 2017 (edytowane) No trzeba było trochę poczekać na tę usprawnienia, ale zakres zmian i ulepszeń jest więcej niż satysfakcjonujący. Ponadto fakt, iż jest on darmowy oznacza, że Microsoft rezygnuje z dodatkowego zarobku na rzecz poprawy wizerunku gry wśród gracz. Co pozwala postawić tezę, że Microsoft wciąż liczy na to IP i prawdopodobnie kiedyś dostaniemy sequel (oby z porządnym budżetem i lepszym silnikiem niż Unity) Ciekawi mnie jeszcze co by było gdyby Micorosft nie naciskał na wydanie, tylko w spokoju dał im ukończyć grę. Dokończone Recore mogłoby być mocnym punktem w tym kiepskim dla Xboxa roku wydawniczym, a i gra zostałaby znacznie cieplej przyjęta i uzyskałaby lepsze oceny. Szkoda Edytowane 27 sierpnia 2017 przez asax Cytuj
funditto 661 Opublikowano 23 września 2017 Opublikowano 23 września 2017 Mógłby ktoś napisać czy faktycznie dzięki temu gra zrobiła się dużo lepsza czy to dalej średniak ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi