kubson 3 189 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 design calkiem fajny, w koncu cos swiezego w branzy, chociaz troche smiesznie wyglada polaczenie brachiozaura ze starship enterprise Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 to już nie są briachozaury a żyrafy. jedynymi dinozaurami są na razie rexy spodki robią zapewne za komunikacje z innymi maszynami Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2015 to już nie są briachozaury a żyrafy. jedynymi dinozaurami są na razie rexy To brachiozaury. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 no ale ty dajesz screen z art worków, a in game (w demie) widoczne są już bardziej "wyprostowane" oraz bez ogonów... Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2015 Mi chodziło o ich wielkość. Dlatego wrzuciłem szkice z porównaniem wysokości człowieka do dinozaura i żyrafy. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 rozmiar pozostał, jurajska koncepcja została porzucona. ta nowa nawet bardziej mi podchodzi Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) A moze ludzie poluja na te roboty w poszukiwaniu jakichs czesci, których sami nie potrafia wytworzyc? Edytowane 3 sierpnia 2015 przez Welna Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 tutaj do 25min gadają o grze, ale jeszcze sam nie słuchałem dalej o innych grach, nic konkretnego Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) edit: a no Edytowane 6 sierpnia 2015 przez Fanek 1 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Przecież to obrazek z trailera na E3. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) jutro coś mają pokazać Jezu, Fanek... przestań być takim... Fankiem. Ten tweet jest z wtorku i nie zobaczysz niczego nowego teraz. Za zamkniętymi drzwiami pokazują ten sam gameplay co na E3. Edytowane 6 sierpnia 2015 przez SzczurekPB Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Opublikowano 15 sierpnia 2015 -Horizon always had a female character -RPG elements include leveling up,crafting,perks, choosing outfits and choosing weapons,more to be announced. -No guns, the game is not spray and pray -No load screens ,completely seamless world -They mention that you can the explore mountains tops, depths of valleys an ancient cities -One big area with a number of different environments including deserts, lush jungle like region ,and a forest area. -Full day/night cycle with a full weather system 1 Cytuj
Gość Opublikowano 18 sierpnia 2015 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Niby jakoś tego nie reklamują, albo ja tego nie dostrzegam, ale hype na ten tytuł mi rośnie... Cytuj
Lem 87 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Horizon is a vastly open world where you can pretty much go anywhere that you see, including the tops of mountains. Since this is a living real world, we simulate the spinning of the earth by having a time of day cycle. Weather is part of the environment so it will be changing and evolving as well. There’s lots of epic scenery: Mountains, forests, plains, and lakes. Skies are a big part of the landscape of horizon. They make up half of the screen. Skies are also are a very important part of storytelling as well as world building. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 Ten sam etap co na E3 tylko grany na żywo, a nie zmontowany na potrzeby pokazu 1 Cytuj
okens 541 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 nowy gameplay co............... Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 To bedzie kolejna gra ktorej fenomenu nie bede czail. W ogole nie lapie tego klimatu strzelania z luku do metalowych dinozaurow? Dlaczego nie normalnych? Zeby bylo oryginalniej. I to ma byc projekt wielszy niz Killzone. Mam nadzieje ze sczeznie i nie beda tego ciagnac w kolejnych czesciach. 1 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 No, niech lepiej wrócą do Shadow Fall 2. Po chuy nam nowe, ambitniejsze, odmienne IP. 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 To bedzie kolejna gra ktorej fenomenu nie bede czail. W ogole nie lapie tego klimatu strzelania z luku do metalowych dinozaurow? Dlaczego nie normalnych? Zeby bylo oryginalniej. I to ma byc projekt wielszy niz Killzone. Mam nadzieje ze sczeznie i nie beda tego ciagnac w kolejnych czesciach. Słyszałeś o czym takim jak kreatywność? Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Taaa, niech zrobią killzone shadow fall 2 tylko z lepszą fabułą, to będą ludzie płakać że to samo tylko fabuła lepsza. Nowe IP to nowe IP, powinno być dobrze. Chyba metalowe duzozaury, są bardziej oryginalne niż normalne? Sam otwarty świat, chyba już nam mówi że gra będzie większym pod każdym względem projektem niż killzone nudny Fall. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Pamiętajcie, to nie tylko dinozaury. Ekosystem został odtworzony przez maszyny, więc spotkamy różne hybrydy. Bardzo podoba mi się też zaakcentowana różnorodność plemion i środowisk. GG wreszcie dostało wolną rękę, sam pomysł był długo inkubowany (i to przez główny management studia). Killzone powinno trochę poleżeć na półce, albo dostać się do GG: Cambridge. Zresztą pewnie tak będzie, więc większość fanów tego IP powinna być spokojna. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 To bedzie kolejna gra ktorej fenomenu nie bede czail. W ogole nie lapie tego klimatu strzelania z luku do metalowych dinozaurow? Dlaczego nie normalnych? Zeby bylo oryginalniej. I to ma byc projekt wielszy niz Killzone. Mam nadzieje ze sczeznie i nie beda tego ciagnac w kolejnych czesciach. Słyszałeś o czym takim jak kreatywność? niezapominaj ze w dzisiejszych czasach kreatywnosc jest zabijana >_> pan P jest przykladem Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 No super kreatywny pomysl. Zrobmy cos kreatywnego! Damy dinozaury! Ale one juz byly i beda porownania z Turokiem i Jurasic Park. No to damy metalowe! Tak to wygladalo. Potrafie docenic kreatywne i niecodzienne projekty, ale tego nie lapie. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 Przecież tam nie ma inspiracji ani Turokiem (swoją drogą brakuje mi tego IP, chociaż ostatnia dobra gra z serii to prehistoria już), ani tym bardziej Jurrasic Park. Prędzej widać tropy podjęte po motywach charakterystycznych dla Sci-Fi z lat '50 oraz całego zaprzęgu historii związanych z post-apokalipsą (i to bardziej Wellsowską niż quasi-współczesną). Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 22 września 2015 Opublikowano 22 września 2015 No super kreatywny pomysl. Zrobmy cos kreatywnego! Damy dinozaury! Ale one juz byly i beda porownania z Turokiem i Jurasic Park. No to damy metalowe! Tak to wygladalo. Potrafie docenic kreatywne i niecodzienne projekty, ale tego nie lapie. - świat przyszłości upadł z winy człowieka - super zaawansowane AI samo z siebie, lub zaprojektowane przez garstkę szalonych jajogłowych postanowiło objąć Ziemię we władanie, zaprogramowane by zająć najwyższe miejsce w hierarchii natury - ludzkość przez wieki została sprowadzona do koczowniczego trybu życia, by nigdy nie powtórzył się ten sam błąd mam nadzieję że moja interpretacja Ci pomogła Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi