gkihdghdhj 354 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Fajnie, że do limitki dorzucą artbook, nie trzeba będzie kupować pudła z figurką (chyba że będzie biedniejszy niż w kolekcjonerce). Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Bansai widziałem twój post hehe. No mi się też nie chce strzępić ryja, to nie jest real time tylko pre-render i to każdy widzi. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 A to akurat nie moja sprawka... :square: A w trailerze wystarczy spojrzec na glitche graficzne [migajace swiatla] czy chocby wlosy ludkow zeby nie bylo watpliwosci co to jest, skoro ND z U4 wycisneli lepsze wodotryski, watpie ze GG nie jest w stanie wycisnac tego co widzimy na trailerze, tym bardziej biorac pod uwage jeszcze to jak Killzone wygladal na premiere. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Widać dorysowywanie się obiektów na dalszym planie, więc raczej to nie pre-render, w sumie poziom zbliżony do U4, chodź nieco brakuje, ale tu będą znacznie większe tereny. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Hmm już nie takie rzeczy robili, żeby uwiarygodnić pre rendery hehe, ale generalnie to wyglada na trailer, który ma pre rendery razem z scenami prosto na silniku gry. Nie ma co kruszyć o to kopii bo gra prezentuje się bardzo dobrze, zwłaszcza, że to open world. A co do wyciskania to jest to inna sytuacja, wiesz dlaczego generalnie gry, które wyszły na start typu Killzone SF czy Ryse na XO wcale nie wygladają gorzej od gier, które wychodzą w tym roku (no poza małymi różnicami wiadomo The Order czy U4 wygladają lepiej całościowo niz KZ ale łapiesz o co chodzi) bo architektura konsol nie różni się już od pecetów, tutaj nie ma wyciskania mitycznej mocy, cella i kombinowania jak kon pod górke z optymalizacją robią ładną grę na taki sprzęt jaki mają i tyle. Oczywiscie triki programistyczne dochodzą, devi uczą się optymalizacji silnika etc ale nie ma już sytuacji jak w poprzedniej generacji gdzie miedzy takim Gears of War 1 a 3 była dosłownie przepaść jeśli chodzi o jakość grafiki. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Niedoróbki z tralilera wymagają szlifu. Także przekładka na 2017r, to był sluszny mus - wolę 2u gigową łatkę na start niż 10o gigowego skur...la, łatającego pośpiech wydawniczy. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Zwiastun w dobrej jakości do pobrania http://www.gamersyde.com/download_horizon_zero_dawn_aloy_s_journey_trailer-37377_en.html Btw. ten T-Rex z 1:45 zatrzymał się na sranie Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 @b Tu juz nawet nie chodzi o odblokowywanie mitycznej mocy cela czy innej tam chmury, jesli potrafili zrobic tak oczo(pipi)na metropolie w KZ, to tutaj bedzie im latwiej, bo musza sie martwic tylko o postawienie drzew, krzakow, kamieni i kilka drewnianych chalup w wiosce i elo, silnik zrobi reszte, czego wlasnie efektem bylo np dziwnie migajace w 1:11 swiatlo przez galezie. Tak jak mowie, po U4 nie widze tutaj absolutnie nic czego GG nie jest w stanie osiagnac. Oczywiscie downgoard moze byc, ale osobiscie jestem w stanie lyknac ze to real time, a juz na pewno nie CGI jak wczesniej teddy sugerowal mielismy nie strzepic ryja :[ Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Bardzo dobra data premiery, po corocznym wysypie produkcji na koniec roku początek kolejnego byla posucha a tu może bedzie w co pograć Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 ogolem zawsze cutscenki nawet jesli sa realtime to wyglada lepiej niz gra wlasciwa bo wiadomo - statyczna kamera, mozna podstawic lepsze modele postaci, konsola nie przelicza wtedy tylu rzeczy co podczas gameplayu itp w odroznieniu od trailera U4 gdzie cutscenki realtime mieszaly sie z urywkami gameplayu tu jak tak ogladam to widze, ze raczej sekundy z gameplayu tu nie pokazali Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Fabuła w 99% gier jest do kitu i to tylko pretekst do odhaczania kolejnych misji. Najważniejsze żeby gameplay dał radę i było co robić. Ale to ten 1% zapada w pamięć. Liczę na ten tytuł. Od strony technicznej na pewno nie zawiodą. Od strony fabularnej? Nie ma co się nastawiać i lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż rozczarować. Oby tylko gra nie była wypełniona mnóstwem fetch questów bo po Wiedźminie każda gra z tego typu otwartym światem będzie miała przeje.bane. Niech też nie idą w rozmiar świata. Nawet niech nie próbują startować do wielkości mapy Wiedźmina 3 (liczę razem z dodatkami) bo może wyjść tragedia. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 na bank wg mnie nie bedzie jakiegos bardzo duzego swiata Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Perdolice o grafice jak potluczenii, a ja chce zeby po walce z tym roborexem walilo mi serducho, chce znajdowac ich slabe punkty i tak klasc ich na ziemie, przydal by sie jeszcze bestiariusz na wzor Wiedzmina z jakiego robozaura wypada jaki surowiec Bedzie dobra giera cos czuje. 3 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 ja sie ciesze ze jakies nowe gatunki robotow pokazali bo po zeszlorocznych gameplayach i trailerach to sie balem ze glownie przez 30h bede w kolo na te liny chwytaci rozwalac trexy Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 ...chce znajdowac ich slabe punkty i tak klasc ich na ziemie... Momentami jak oglądałem to miałem przed oczami SotC, liczę na podobne motywy w walce z większymi przeciwnikami. 1 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Mówicie, że fabuła będzie najgorszym elementem. Polecam poczytać komu GG "podkradła" pracowników zajmujących się questami i narracją. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 fabuła, postacie i gameplay. Przecież to Guerilla Games ludzie, najgorsze studio Sony. Ale niektórym robozaury wystarczą do jarania. No gierka musi być dla Ciebie straszną zmorą wcalei nie przez GG, a przez to że nie jest strzelanką i jest nowym ip czyli dwie rzeczy, których Mazzeo nie znosi;) Szczerze to dla mnie ten trailer bardzo dobry i w końcu nakręcił na Horizon. Nie czaję też tego hejtu na GG. Killzone jedynka była dobrą gierką z fajną fabułą jak na fps, dwójka to bardzo dobra gra ze świetnym multi i ciut zmarnowanym potencjałem na rozszerzenie tego uniwersum. KZ3 i SF to trochę takie Cody się zrobiły jednak nie był to żadne crapy, a gierki na 7-8. Pomijam już fakt, że prawie każda część jak wychodziła to była w šcisłym topie najładniejszych FPS. Tym bardziej czuję, że przy pomocy innych wewnétrznych studiów Sony zrobią gurva kozak gierkę. Trzymam mocno kciuki, choćby za to że to całkiem nowe ip / uniwersum i nie kolejny pifpaf. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) Myślałem, że znajdę jakies fajne rozkmimy i zajawki odnośnie gameplayu i ogólnie całej fabuły, a znowu pieprzenie o grafice Pre-render, render, srender...Wygląda spoko i to wystarczy. Wy te gry oglądacie czy w nie gracie? Edytowane 6 czerwca 2016 przez MYSZa7 2 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Jak nie strzelają to nie grają, no chyba że grafa 10/10! Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 jak myslicie - koles w masce co ja zrzucic z przepasci jakis random czy glowny zly? co znajdziemy zza tajemniczymi drzwiami? trailer sugeruje, ze bedziemy mogli podrozowac na robotach, myslicie ze tez na takich latajacych? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Okaże się, że babka jest z innego wymiaru i stara się wrócić do siebie. Tak będzie. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) trailer sugeruje, ze bedziemy mogli podrozowac na robotach, myslicie ze tez na takich latajacych? si. w 15 fpsach do czasu wyjścia ps neo. zapomnij chyba że będzie to jakaś oskryptowany, "zamknięty" fragment. Edytowane 6 czerwca 2016 przez nobody Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 babka jest z vekty albo z helganu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi