Daffy 10 630 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 z duzej niewiadomej po tej prezentacji to jedna z najbardziej wyczekiwanych gier 2017 dla mnie Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 z duzej niewiadomej po tej prezentacji to jedna z najbardziej wyczekiwanych gier 2017 dla mnie Zgadzam się, wygląda coraz lepiej, jak nie wykrakałeś fabuły to będzie sztosik. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Must have. Oby nie było tylko tego pier.dolenia babki co 5 sekund i jestem na tak. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 nad ranem na party smialismy sie, ze raczej na bank trafilem ale prezentacja dala wielkie nadzieje, ze przynajmniej gameplay i przemierzanie tego swiata bedzie ciekawe w drodze do tego komputera matki w bunkrze Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 juz nie przesadzajcie z ta fabula, moze byc sreniacko-ubisoftowa jesli swiat bedzie ciekawy a walka z mechozordami bedzie dostarczac duzo funu co wy musicie sie utożsamiac z pipi langstrum zeby sie fajnie kosiło w gierke? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 nad ranem na party smialismy sie, ze raczej na bank trafilem ale prezentacja dala wielkie nadzieje, ze przynajmniej gameplay i przemierzanie tego swiata bedzie ciekawe w drodze do tego komputera matki w bunkrze Pewnie po dotarciu i zniszczeniu w epickiej walcce z QTE okaże się, że to jednak komputer córka i matka będzie w Horizon 2 xD Cytuj
SlimShady 3 440 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Duzo bardziej wolalbym zamiast dinobotow prawdziwe dinozaury, najnowszy material wyglada ok, ale jednak bez wiekszej ekscytacji. Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Od początku miałem dużo oczekiwania względem tego tytułu i ta nowa prezentacja tylko potwierdziła że warto czekać. A fabułą się nie przejmuje, choć po cichu liczę że może GG wreszcie coś wyjdzie w tym aspekcie. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Pokładam w Horizon duże nadzieje, bo przywodzi na myśl tytuły w których bawiłem się przednio. Szkoda, że raczej nie będzie przy takiej oprawie 60 klatek, bo wtedy to już w ogóle bajka. Jak zawsze polecam pobrać dobrą jakość http://www.gamersyde.com/download_horizon_zero_dawn_e3_gameplay_demo-37489_en.html Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Pokładam w Horizon duże nadzieje, bo przywodzi na myśl tytuły w których bawiłem się przednio. Szkoda, że raczej nie będzie przy takiej oprawie 60 klatek, bo wtedy to już w ogóle bajka. Jak zawsze polecam pobrać dobrą jakość http://www.gamersyde.com/download_horizon_zero_dawn_e3_gameplay_demo-37489_en.html Może sony kiedyś wypuści patcha z 60 klatkami na neo, kto ich tam wie. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Sciagnalem sobie ten direct feed i jak ta gra wyglada i sie rusza to chyba na dwoch neo w SLI Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Sciagnalem sobie ten direct feed i jak ta gra wyglada i sie rusza to chyba na dwoch neo w SLI Skoro haven tak prawi, to aż pobiore i odpale na tvku. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 nad ranem na party smialismy sie, ze raczej na bank trafilem ale prezentacja dala wielkie nadzieje, ze przynajmniej gameplay i przemierzanie tego swiata bedzie ciekawe w drodze do tego komputera matki w bunkrze no właśnie system walki z szukaniem słabych punktów, oraz używaniem fragmentów "ciała" t-rexa z pierwszego pokazu, a teraz jazda na mechanicznym byku podczas starcia z mechanicznym skorpionem, o ile dadzą radę w praktyce, pozwalają mi mieć wyebane w scenariusz i postaci. w zasadzie jedyne czego się boję to miliona fetch questów wciśniętych w główny wątek, a tak to całkiem fajny Monster Hunter Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 ja jestem ciekaw czy pachnie walkiem (mocarny pc ewentualnie gameplay z neo) bo o ile oprawa jest bardzo podobna do tego co prezentowali rok temu to uporali sie z wszystkimi bolaczkami tamtego buildu - staly framerate, praktyczny brak popupu (tam byl tragiczny) obawy beda do premiery bo to GG ale jakos po tym pokazie one mniejsze, pewnie jeszcze cos w tym roku nam z tej gierki pokaza wiec czekam z niecierpliwoscia Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Nie wiem skąd te wątpliwości. Wystarczy zobaczyć jak rusza się i wygląda Uncharted, nawet na pc nie ma takiej grafy z takimi smaczkami. Wewnętrzne studia sony to nie wyrobniki z ms. 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Na E3 mają też 30 minutowy pokaz dla prasy (razem z Last Guardianem i Detroit, one po 60 minut), ciekawe czy coś wycieknie z nich, albo raczej jak szybko :v Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Na E3 mają też 30 minutowy pokaz dla prasy (razem z Last Guardianem i Detroit, one po 60 minut), ciekawe czy coś wycieknie z nich, albo raczej jak szybko :v Na bank będzie embargo Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Gra jest piękna, jestem zachwycony walką z tym robotem na koncu, widać ze będzie trzeba podejsc bardzo styrategicznie do każdej walki, a nie tylko kałach w łape i yebut. No i fajnie płynnie bohaterka wskoczyła na byka, bez pauzy podbiegł i odbylo sie to w locie. Nie wiem czy graficznie nie zjada to uncharted 4 nawet. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 (edytowane) To chyba beda spoty reklamowe, przed chwilą wrzucili na YT, ostatni fajny Edytowane 14 czerwca 2016 przez Fanek Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Nadal się zastanawiam kto po kiego iabła tworzył te roboty i wgrał im jeszcze patcha by zachowywały się jak zywe zwierzeta. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Może w to się zamienili sami ludzie lub były to roboty stworzone przez ludzkość i coś poszło nie tak. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 człowiek nie dosc ze zamienil się w robota to jeszcze stwierdzil ze przy okazji bedzie udawał krowę. Bądzmy powazni. Po co robic byka z rogami, gdyby w celach gospodarczych to nie potrzebowałby rogów. A te żyrafy? no po co to dziala? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Nadal się zastanawiam kto po kiego iabła tworzył te roboty i wgrał im jeszcze patcha by zachowywały się jak zywe zwierzeta. zwariowani jajogłowi lewacy postanowili wyłączyć prąd i zrzucić czowieka z dominującej pozycji na ziemii, tak by ta odrodziła się na nowo, projektując maszyny, które stały się opiekunami nowego porządku na ziemi. tak będzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi