Wredny 9 553 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Ogólnie gameplay spoko, kilka nowych ficzerów, no i gierka zapowiada się świetnie, ale niepokoi mnie ta wspinaczka. Czy tylko mi przypominało to synchronizację ze szczytu wieży "ubi-style"? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 8 września 2016 Opublikowano 8 września 2016 Mnie to trochę ten zjazd z liny w bekę strzelił jak gołymi łapami zjeżdża, to jeszcze nie spaliła rąk jakby realizmu nie było, co nie zmienia faktu, że czekam na tę grę. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 (edytowane) http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-ps4-pro-horizon-zero-dawn-performance-analysis Edytowane 9 września 2016 przez Malibu Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Mnie to trochę ten zjazd z liny w bekę strzelił jak gołymi łapami zjeżdża, to jeszcze nie spaliła rąk jakby realizmu nie było, co nie zmienia faktu, że czekam na tę grę.Zabawne jest czytać narzekanie na brak realizmu w grze o mechanicznych dinozaurach. 2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Kazdy gracz musi byc zdolny zawiesic swoja niewiare aby byc w stanie wejsc w immersje ze swiatem przedstawionym na ekranie, sa jednak pewne rzeczy ktore bardzo latwo moga nas z tego stanu wytracic, to jest wg mnie jedna z nich. Pierwsze co pomyslalem jak to zobaczylem to "o chooy, moje rece" zamiast "najs, moge zjechac po linie" Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Co prawda to prawda. Mogli dać jej chociaż jakiś kawałek materiału albo innych gadżet i byłoby ok. Ot, nieco inna animacja. Dużo nie potrzeba. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Moze jest robotem, albo po czesci? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Mnie to trochę ten zjazd z liny w bekę strzelił jak gołymi łapami zjeżdża, to jeszcze nie spaliła rąk jakby realizmu nie było, co nie zmienia faktu, że czekam na tę grę.Zabawne jest czytać narzekanie na brak realizmu w grze o mechanicznych dinozaurach. Zabawne jest wytykanie przeoczenia, gdzie jest to pierdółka, a mimo to prawdy w tym jest, że taki babol wyskakuje mimo zaawansowanej technologii w grach jakby nie mogli jakiegoś czekana dać lub coś podobnego. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Mnie to trochę ten zjazd z liny w bekę strzelił jak gołymi łapami zjeżdża, to jeszcze nie spaliła rąk jakby realizmu nie było, co nie zmienia faktu, że czekam na tę grę.Zabawne jest czytać narzekanie na brak realizmu w grze o mechanicznych dinozaurach. zabawne jest niezrozumienie że przyjęta, realistyczna konwencja wyklucza takie motywy, nawet w grze o mechanicznych dinozaurach edit: ech drugi Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 A może ona też jest robotem? Nic o fabule nie wiemy. Może ma jakieś robo wszczepy. Jeżeli nie to babol. W oczy kole strasznie. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Ogólnie to czepialstwo na poziomie forum Wiedźmina 3. Tam dopyerdalali się nawet do niewłaściwego odcienia włosów Yen na trailerze. Moim zdaniem lepiej czekać do premiery, może nie mają jeszcze w grze zaimplementowanego. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Ale tam mieli autentyczny bol dupy o to, tutaj raczej na spokojnie wszyscy pisza o tym babolu. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 elegancki jest ten pomysł z potykaniem się maszyn o rozstawianą linką, oraz strzelanie w siodle Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Chyba jeszcze dwie generacje miną, aż postać nie będzie przenikać przez linę utrzymującą robotyranozaura Ciekawi mnie też, że maszyny do końca nie wyparły zwierząt ze środowiska, koniec końców to konkurencja... Może brak materiałów na dalszy rozwój? Jakieś pozytywne oddziaływanie z fauną? Oglądając filmiki ma się wrażenie, że coś z mechaniki już gdzieś się widziało, jedyna nadzieje dla kolejnych tego typu gier, to pomysłowe misje, design, historia, ogólnie rzecz ujmując otoczka, mająca zachęcić pewne grupy do tego konkretnie tytułu(fani LotR- Mordor). Mnie ujmuje grafiką i designem właśnie, i fajnie jakby coś z tego wyszło. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 Zapowiada się świetnie, design mistrzostwo świata. Momentami tyllko trochę za bardzo Uncharted przypomina. Ciekawe jak będzie z rozwojem postaci i czy sama mechanika będzie zachęcać do zrobienia więcej niż samych questów fabularnych. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 (edytowane) Mnie to trochę ten zjazd z liny w bekę strzelił jak gołymi łapami zjeżdża, to jeszcze nie spaliła rąk jakby realizmu nie było, co nie zmienia faktu, że czekam na tę grę.Zabawne jest czytać narzekanie na brak realizmu w grze o mechanicznych dinozaurach. Chyba ktoś nie odróżnia pojęcia realizmu od sci-fiction. Edytowane 10 września 2016 przez Lukas_AT 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 No zaje biaszczo się to prezentuje. Tylko rozumiem, że teraz już wszystkie materiały z tej gierki lecą z PROstaty? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 Ten gameplay grany live na scenie doczytał ktoś to było z Pro czy zwykłej PS4? Może gdzieś pada widać stary czy nowy z lampką przy touchpadzie Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 A co nowy/stary pad nie działa że zwykła/pro? Ten fragment już pokazywali i była mowa że leciało że zwykłego ps4. Teraz człowieku myśl - czy Sony pokazuje "gorsza" wersje czy robi nas w banbuko? Swoją drogą w UK są ciekawe promocje i już można wymieniać zwykle ps4 na neo z dopłatą ok 200 funa albo mogę w tesco brać nowke za ok 300. Kuszące, nie powiem. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 września 2016 Opublikowano 15 września 2016 No brać wersję na Pro, która ma mieć pseudo 4K i może lepszy framerate. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Wydaje się, że chodzi bardzo płynnie w tym 4K 4 Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 17 września 2016 Opublikowano 17 września 2016 Ja pier.... oceniać płynność i rozdzielczość gameplayu po filmiku na YT i to jeszcze takim nagrywanym off-screen... Chyba zaczynam rozumieć, czemu się z Ciebie tak śmieją tutaj 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi