Opublikowano 19 września 20168 l nowe materiały z TGS. tyle WC-owego srania się o jakąś tam fabułę, a jak tu przyjemnie robi sama eksploracja, polowania, walki i zbieractwo.
Opublikowano 30 września 20168 l Ładniutki GIF na dobry początek dnia: https://a.pomf.cat/pkszdh.gif Edytowane 30 września 20168 l przez Square
Opublikowano 13 października 20168 l Na wgw można zobaczyć jak gra obsługa w najnowsze demo na pro. Wygląda to cudnie i rusza się tak samo. Dalej można też przetestować samemu i jakby dali jakąś starą wersję, bo wygląda gorzej i chodzi jakby w 25 klatkach Maks. Jest jakby arena i można sobie pobiegać i walczyć z maszynami. Mamy spory arsenał, więc kombinacji jest sporo. Edytowane 13 października 20168 l przez Moldar
Opublikowano 13 października 20168 l Czyli już wiemy jak będzie wyglądać ta gra na zwykłym PS4 a jak na PRO xD
Opublikowano 13 października 20168 l Przecież Sony samo będzie sabotowac wersje na zwykłą ps4 aby ludzie pobiegli po nowy model.
Opublikowano 13 października 20168 l Generalnie odwieczny problem to głowa zbyt blisko tv i jak zwykle słabe ustawienia tv. Każda gra wygląda strasznie w takich warunkach, ale horizon mam wrażenie od zawsze działał na pro [emoji14]
Opublikowano 13 października 20168 l Nie przesadzałbym Starh z tym sabotowanie, prawda jest mniej "spiskowa" - Sony po prostu od samego początku pokazywało Horizon na setupie pod Pro.
Opublikowano 13 października 20168 l xdddd jakie "obiektywne" teorie steryda xddd przeciez od pierwszych prezentacji to szlo z ps4 zwyklego, wlacz sobie z laski swojej pierwsze pokazy gdzie polowali tylko na tego t-rexa - byl tearing, okropny popup, klatkowalo zacnie, tak bylo co pokaz do tegorocznego e3 kiedy pokazali build bez tearingu, z lepszym popupem i fajnym stabilnym framerate - i jedynie przy tym pokazie mozna wiec watpliwosci czy nie bylo sciemy z ps4pro(choc prasa miala okazje zagrac w ten build, w tym polska, i zarzekali sie ze pod tv mieli zwykle ps4) Edytowane 13 października 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 13 października 20168 l Ficek, ale z bólem tyłka to się idzie do lekarza, wiesz o tym? Wszyscy piszą to samo, a ty się mnie czepiasz.
Opublikowano 13 października 20168 l Moldar a to leciało na tv 4K czy full hd możesz powiedzieć? chodzi mi w jakim trybie gra działała
Opublikowano 13 października 20168 l Są dwa stanowiska. Jedno z ps4 pro, wielki tv, hdr i 4k. Tutaj cudo. Drugie stanowisko gdzie można pograć, zwykle małe tv, beznadziejna kalibracja i wydawał się znacznie gorszy obraz. Tylko zaznaczam od razu, każda gra w taki trybie to nic ciekawego, grałem tak jeszcze w Gears of war i Dead Rising i dla mnie dramat w takich warunkach. Sprawdzę jeszcze raz może, ale póki co to mnie Star trek rozwalił na łopatki na oculusie i zaraz chyba zrobię trzecie podejście Edytowane 13 października 20168 l przez Moldar
Opublikowano 13 października 20168 l To tylko pokazuje profesjonalizm tych ludzi, aby tylko podłączyć, (pipi) tam z ustawieniami.
Opublikowano 13 października 20168 l No podobno gościu który opowiadał o Horizon stwierdził, że grę stworzyło Rebelion tak samo jak popularną serię Killzone xD
Opublikowano 13 października 20168 l Myślicie, że do tych spędów growych to zatrudniają ekspertów z forumka? Pewnie agencja pracy tymczasowej i naucz się pan paru zdań z kartki albo wygogluj co tam masz pokazywać no-life'om
Opublikowano 13 października 20168 l No wiedza raczej słaba, jak zapytałem, na czym ta gra działa, to dowiedziałem się `no w sumie to nie wiem, ale się zapytam`
Opublikowano 13 października 20168 l xDDD Najlepsze jest to, że oni jeszcze biorą za to kasę. Edytowane 13 października 20168 l przez YETI
Opublikowano 13 października 20168 l Mi tam styknie jak gra na zwykłej ps4 będzie graficznie prezentować poziom np. Rise of TR, bardziej się martwię o gameplay gierki.
Opublikowano 16 października 20168 l Wczoraj sprawdziłem demo. Gra się fajnie, rozgrywka jest ciekawa i wciąga. Wykonanie to typowy poziom GG. Maszyny wyglądaja i ruszają się nieziemsko. Nadciąga graficzny killer i do tego z dobrze zaprojektowaną rozgrywką.
Opublikowano 16 października 20168 l Po tym co zobaczyłem na WGW powiem jedno. Dla tej gry warto mieć ps4 pro i tv z HDR, nieziemsko to wygląda w takim wariancie.
Opublikowano 16 października 20168 l Też na targach ograłem i jestem przekonany, że będzie to system seller, ta animacja gościu obok pytał się mnie czy wcześniej w to grałem (jakim cudem?) bo waliłem headshoty za pierwszym razem ale to świadczy o gameplayu, rozgrywka bazuje na innych grach i jeśli mamy skilla to w tej grze będzie łatwiej. Wskoczyłem do wody i efekt w stylu uncharted natomiast granaty płonące zapaliły się pod wodą a zamrażające nie zamroziły tafli. Natomiast po kucnięciu efektownie przebieramy rękami przez trawę a sama postać wygląda cudnie. Edytowane 16 października 20168 l przez Wesker
Opublikowano 16 października 20168 l Po tych head shotach musialem ponownie zerknac na temat, bo wydalo mi sie, ze pomylilem sie. W kogo te hs waliles, dino?
Opublikowano 19 października 20168 l I nowe screeny reszta - http://www.pssite.com/news/52973/piekna-i-grozna-mechafauna-w-galerii-z-horizon-zero-dawn/83863/galeria.html