Cedric 1 313 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Fanek - jaka metodyka :D Level expert To ja poproszę jeszcze o analizy poparcia dla Ryśka Petru. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Fanek człowieku ogarnij się. 100 milionów to kosztowało GTA IV czy RDR jedne z największych gier w branży a ty wylatujesz z Horizonem od studia z Holandii, które małe nie jest ale srsly. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Moze maja wiecej artystow niz programistow i poszlo po kosztach. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 (edytowane) Wystarczy oszacować wynagrodzenie miesięczne, ile jest ludzi w GG i ile czasu robili tą gre 5-6 lat RYNEK FINANSOWY GO NIENAWIDZI, ODKRYŁ JEDEN PROSTY TRIK, ABY ZAOSZCZĘDZIĆ NA ANALITYKACH FINANSOWYCH <KLIKNIJ> Edytowane 3 lutego 2017 przez asax 3 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 (edytowane) @FanekOj, ja nawet wiem ile w GG się zarabia, bo znajomi składali tam papiery i przechodzili rekrutację. Np. widełki w gamedevie w US (najdroższym kraju jeśli chodzi o produkcję gier) wynosiły: 34 tys - 101 tys. Średnia płaca to 58 tys.**Oczywiście to średnie z 2016 Edytowane 3 lutego 2017 przez Hendrix Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 Jak widać ludzie od Wieśka i Fallouta nie są tani. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 3 lutego 2017 Opublikowano 3 lutego 2017 (edytowane) Ach te informacje o ludziach z CDP :v GG zatrudniła 3 osoby z firmy, jedna po wykonaniu zadania wróciła już do CDP, jedna została zwolniona, jedna nadal pracuje - Dennis Zoetebier (quest designer). Ale to też nie jest tak, że te same osoby, które robiły serię Killzone, robią Horizon, od dłuższego czasu rekrutowali ludzi z doświadczeniem w rpgach i grach z otwartym światem.P.SW drugą stronę też rekrutacje się odbywają, CDP akurat lubi ściągać devów z Holandii i UK :v Edytowane 3 lutego 2017 przez Hendrix Cytuj
da$io 110 Opublikowano 4 lutego 2017 Opublikowano 4 lutego 2017 Tak wiem nowa Zelda wygląda lepiej ale przynajmniej czekam na dobrą historię Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Obejrzałem tylko te filmiki co wrzucił Yeti i nie mogę się doczekać. EK zamówiona więc za niecały miesiąc będą już śmigał po tej wspaniałej krainie Horizon. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Mam nadzieję, że nie zepsują fabuły, bo mają duże pole do popisu, na miarę TLOU, jak już wcześniej ktoś pisał: ciemny lud, który wierzy, że maszyny zesłali bogowie, a za maszynami jakiś psychopata, no i główna bohaterka sama w tej walce, która musi walczyć ze złem, i która musi przekonać tępy lud. Zupełnie jak w dzisiejszych czasach, ciemna masa, i psychopaci (maszyny bez emocji, empatii, sumienia), no i niektórzy, którzy wiedzą co jest grane, i nieliczni, którzy potrafią rozpoznać ludzi od wampirów energetycznych (psychopatów). Właśnie największą moją ciekawość budzi w tej grze fabuła, tajemnica coś vide Matrix. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Chciałbym wierzyć w to co piszesz, ale mocno wątpię, że ta gra zaskoczy nas wysokim poziomem opowiedzianej historii. Tym bardziej porównując do TLoU. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Też bym chciał w to wierzyć, szczególnie że w Killzone również mieli duże pole do popisu, moim zdaniem uniwersum z dużo większym potencjałem, niż niejedna strzelanka, a wszyscy wiemy jak wyszło, choć K2 mi się podobało. Może Horizon to ich szansa? Nie ma zespołów, które ciagle tworzą same killery, ale każdy z lepszych zespołów stworzył, choć jednego takiego killera, mam nadzieję, że to ich czas. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Czekam mocno na gierkę ale liczę na fajny srol i gameplay bo imo to fabuła tu nie będzie porywająca, obstawiam coś ala poziom ostatniego TRa. 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 zaskoczy mnie kazde rozwiazanie fabularne inne niz super komputer z AI niczym skynet zamkniety w jakims bunkrze na krancu mapy sterujacy tym wszystkim 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Grafika, konstukcja swiata i desing robozaurow wypalila mi oczy xd Chyba zaraz polece po prosiaka. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Technicznie to ta gra jest majstersztykiem jeśli chodzi o grafikę, ale fabuła? Z tym to musimy się liczyć, że albo będzie sztampowa i ujowa, albo będzie w miarę dobra. Ta gra to raczej będzie nadrabiać gameplayem i piaskownicą, co tam będzie miało do zaoferowania. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Mi najbardziej podobał się moment, gdy Alloy weszła do jaskini, a tam jakieś laboratorium, wkradła się tajemniczość, co daje nadzieję na dobrą fabułę, choć sam trailer fabularny nie wkręcił mnie, aż tak. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 lutego 2017 Autor Opublikowano 6 lutego 2017 Opcje ustawień HUD: Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Wytłumaczy mi ktoś, co to jest i za co odpowiada reticule? Coś z ekwipunkiem? Tools and potions do wyłączenia, tak samo naboje, reszta może zostać. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Google tłumaczy na "torebka damska" :) Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Wytłumaczy mi ktoś, co to jest i za co odpowiada reticule? Coś z ekwipunkiem? Tools and potions do wyłączenia, tak samo naboje, reszta może zostać. Siateczka celownika, czyli to co jest w każdej grze, w której występuje strzelanie :v Reticule=reticle=crosshair 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi