Skocz do zawartości

Horizon: Zero Dawn

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przecież z tym przeliczaniem nie pisałem na serio :D

Hendrix - 45gb znalazłeś gdzieś info czy tak zakładasz?

FC primal zajmował na premiere mniej niż 14gb a to gra z dużym światem.

Jakby ktoś pytał nie brałem tego na premiere, podaje tylko jako porównanie

Edytowane przez Fanek
  • Plusik 1
  • Minusik 2
Opublikowano

Przecież z tym przeliczaniem nie pisałem na serio :D

Hendrix - 45gb znalazłeś gdzieś info czy tak zakładasz?

FC primal zajmował na premiere mniej niż 14gb a to gra z dużym światem.

Jakby ktoś pytał nie brałem tego na premiere, podaje tylko jako porównanie

Kopie recenzenckie tyle zajmują.

Opublikowano

Yeap 43gb, 16gb to było podejrzanie mało jak na textury wysokiej jakości.

Są już też trofiki, ale jak zobaczyłem słowo SPOILER przy liście to zamknąłem.

cDAV2NA.jpg

Opublikowano

od wiedzmina to pewnie w niohu bo gramy geraltem

to raczej grafika od wiedźmina wzięli bo duzo wspólnego poza wyglądem nie ma. Pewnie stwierdzili że na okładkę będzie gwynbleidd i złapią fanów wiedźmina :D

Opublikowano (edytowane)

Edycje limitowane to tylko przez neta można zamówić czy będzie możliwość kupna w sklepie? Saturn/MM czy coś?

Weekend po premierze pewnie z trzy sztuki pojawiają się w pchlim targu

Na pt będą raczej zwykłe niż prędzej edycje limitowane. Tak czy siak wolę skoczyć na premierę do jakiejś sieciówki mm/saturn i zapłacić za nową, niech twórcy mają coś za wkład w grę.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Ja sprobuje (nie mam za bardzo innego wyjścia) z Media Expert. Do tej pory wszystkie gry byly do odbioru w dniu premiery wiec jest szansa.

Teraz sie jaram gierka mega i nie moge sie doczekac a jeszcze ze 2 tygodnie temu nawet mnie nie interesowalo za bardzo. Moze to dzieki becie Ghost Recon Wildlands

Gość aphromo
Opublikowano (edytowane)

O, na US Amazonie gierka wskoczyla na 3 miejsce w preorderach, wyzej niz Zelda na Switcha. Dobry znak jesli chodzi o sprzedaz.

Chociaz Zelda jako seria nigdy zadnym killerem sprzedazowym nie byla. Srednio 3.5 mln

Edytowane przez aphromo
Opublikowano (edytowane)

Chyba kolejna gra bogata w detale zaraz po U4 (ale raczej będzie ciężko przebić grę od ND jeśli chodzi o grafikę, no nic zobaczy się)  :o

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Ja chyba do momentu az zagram nie uwierze, ze zrobili gierke wygladajaca praktycznie jsk u4 w open world, kiedy poziom u4 jest poza zasiegiem 99% devow robiacych gierki

Oby za tym poszedl dobry gameplay i historia

Opublikowano

Lada dzień pojawia się recenzje. Ale jestem spokojny o jakość Horizon. Jeśli od momentu kiedy grałem poprawili stabilność to nie mam pytań. Dawno nie grałem w takiego sandboksa gdzie odkrywamy miejscówki, polujemy i zbieramy. Far Cry Primal jakoś tak pominąłem więc teraz czekam do Horizon.

Opublikowano

Eeee... chyba było już nieraz zapowiadane przez twórców, że będą też zwykłe zwierzęta. :) Zresztą nawet na filmikach dało się dostrzec np. królika.