Skocz do zawartości

Horizon: Zero Dawn

Featured Replies

Opublikowano

No niektórzy ze zwykłym ps4 też się nie zastanawiają. Zastanawiają się czy fabuła i gameplay da radę. No ale wiadomo dla większości graficzka najważniejsza.

Hehe ale się wkręcili:)

Z drugiej strony nie wiem nad czym aż tak się strasznie zastanawiać? Z pokazów i zapowiedzi widać ze gameplay daje radę, a fabuła? No nawet jak nie porwie (jakby był to priorytet w sandboxach) to chyba nie położy to gierki z dużym otwartym światem?

No ale w sumie też nie wiem czemu się tak boisz o tà fabułę? Bo to GG? Na moje zapowiada się fajnie i intrygująco, no i bardziej świeżo (fabularnie) niż 90% wychodzących obecnie gierek.

Blantmant trochę mam wrażenie czytając twoje posty i "niepewności" w tym temacie, że najbardziej boisz się chyba tego, że na konsole Sony wyjdzie kolejna kozacka gra? :)

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 531,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ech, unikam pisania o tym tytule tutaj, bo nie można normalnie o nim rozmawiać (co jest absurdalne do kwadratu). Niestety tak jest od samej zapowiedzi, jak nie "obrona Częstochowy", to trolling, jak n

• MaiorZero
    MaiorZero

CDP Red klasa  

• Pierwszy ex w tym roku, ktorego chyba nawet nie dam rady skonczyc i nie chodzi tu wcale o slaby poczatek gry, kiepskie dialogi, polski dubbing (z angielskim wcale nie jest lepiej - choc roznica dzwiek

Opublikowano

To jest Guerilla, tak naprawde do samego konca nigdy nic nie wiadomo. Ostatnia taka naprawde kozak gra od nich - moim zdaniem- to K2.

Moim zdaniem nie ma co hajpowac nie wiadomo czego bo pozniej znowu bedzie rozczarowanie.

Opublikowano

Dobra, ale z tym durnym CW to idźcie do odpowiedniego działu. Temat otworzę w poniedziałek rano.

Opublikowano

Square ile dałeś / dasz na kolekcjonerkę?

Opublikowano

A bo myślę czy nie brać tylko cena wyższa :(

Opublikowano

Trochę wysprzątane to otwieram. Bawcie się grzecznie tym razem, bez trollowania, a tym bardziej durnego CW.

Opublikowano

gaf zgodny, absolutny mesjasz graficzny z dobrym gameplayem i o dziwo ponoc wymagajacym, fabularnie podobno tez jest wporzo

Opublikowano

Ja bym nawet brał (wygląda zaje,biście, gameplayowo też może być dobrze) gdyby nie to, że ostatnio Sony zarzuca człowieka gierkami i nie mam pojęcia w co ręce włożyć. Jest Nioh, Yakuza 0, niedawno był TLG, Gravity Rush 2, będzie Nier jeszcze i pewnie jeszcze o czymś zapomniałem :rotfl:

Opublikowano

Gierki które warto ograć do końca marca od początku roku?

- RE7

- Yakuza 0

- Nioh

- Gravity Rush 2

- Torment

- Zelda

- Horizon

- Nier.

A do końca polrocza jeszcze P5, Prey, Crash czy dla niektórych ME Andromeda. Żadna z tych co wyszły nie zawiodla i nie zanosi się żeby która kolwiek zawiodła z tych wychodzących, no coś niesamowitego. Coś niesamowitego dla portfela ;(

Opublikowano

Gier dużo, a czasu mało, trzeba wybierać priorytety i na którą lepiej wyłożyć z kiermany kasę, a Horizon w tym celu jest jak najbardziej dobrą inwestycją. Nie dałem rady i wszedłem na tego neogafa i poczytałem opinie użytkowników, że gra nie zawiedzie, nawet fabularnie trzyma się dobrze jak na sandboxa przystało.

Opublikowano

Będzie dobrze - jestem prawie pewien, że jutro w CW będzie grubo. :)

Ciekawostka - pamiętacie jak w tym temacie narzekano, że jak Aloy zjeżdża po linie to trzyma się jej tylko gołymi dłońmi? 

Cóż - Guerilla poprawiła i to. ;)

https://vid.me/4aov

Opublikowano

No to ja na to narzekałem i zauważyłem również tę poprawkę w innych trailerze, tak to immersja Ci nie wypada z tego powodu już  :cool:

Opublikowano

No słabo to wyglądało, teraz jest tak jak powinno być. Przykładają się do detali, będzie pięknie.

Co do gier to jest w co grać, ale niekoniecznie wszystko trzeba na premierę. Teraz aktualnie ogrywam residenta (oczywiście po zmroku i do późnych godzin jak na takie gry przystało, wczoraj prawie do 2). Horizona biorę na premierę bo mnie najbardziej grzeje. Nier i nioh też będą musiały trafić do napędu mojego prosiaczka ale to już w swoim czasie.

Opublikowano

Coś niesamowitego dla portfela ;(

Najlepsze w Twoim poscie jest to, jak totalnie olales Switcha :D

Opublikowano

Wie ktoś gdzie jeszcze mogę znaleźć preorderowy steelbook?

Sprawdź saturna w galerii krakowskiej tydzień temu pełno tego jeszcze było.

Faktycznie jeszcze były, 4 sztuki z czego jedna tylko nadawała się do czegokolwiek, reszta porysowana a jedna nawet wgnieciona. Wziąłem z malutka rysa na tyle w rogu, śliczny jest :banderas: dzieki za cynk jeszcze raz!
Opublikowano

Polygon 9.5, alez oceny, ciekawe na jakiej sredniej stanie

A tylu bylo niewiernych

Opublikowano

https://www.vg247.com/2017/02/20/horizon-zero-dawn-review-sony-and-the-witcher-3-had-a-baby-and-it-deserves-to-win-your-heart/

It is The Witcher 3 of post-post-apocalyptic robo-dino adventures; it is the sort of thing Ubisoft will wish you had never seen if it dares to release another time-sucking, glitch-filled Assassin’s Creed.

:banderas: