Skocz do zawartości

Horizon: Zero Dawn

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy było już może pisane, czy w polskiej wersji językowej będzie możliwość zmiany po ludzku na angielski czy trzeba kupować od razu angielską?

Opublikowano

Nobody i simon piękny autyzm z tymi porównaniami. Ale juz kończe tę dyskusje bo widze, że CW zaraz rozpętam. 

Opublikowano

Jeszcze raz taki offtop zrobicie a posta nie napiszecie do premiery. Gwarantuję.

Opublikowano

MGSV kalka Ubi? Możecie już skończyć te pierdoły?

a co, nieprawda?

- rozpoznanie celów za pomoca lornetki (wallhack), lokalizatory celów z licznikiem metrów - check

- oczyszczanie posterunków - check

- zbieractwo roślin, diamentów, surowców - check

- polowania na rzadkie zwierzęta - check

- crafting (surowce do pozyskiwania stuffu, np. lepsze śr. usypiające) - check

- pojazdy z beznadziejnym modelem jazdy - check

- powtarzalność zadań, które obrzydzały grę - check

- otwarty świat - check

to co wyrózniało go na plus, to spore możliwości w wykonywaniu zadań, oraz zarządzanie bazą. reszta to wypisz, wymaluj formuła ubi (no dobra zabrakło tylko zdobywania wież, oraz zasiedlania swoimi posterunków)

• Plusik 2
  • Minusik 2
Opublikowano (edytowane)

Współczuję w sumie Kyo, dałeś ostrzeżenie i chyba nic to nie dało.

Co do gry, z materiałów, które widziałem najbardziej podoba mi się dynamika świata. A.I walczy między sobą, pomaga sobie (od zebrania surowców po poległych maszynach, aż po mechanikę opieki stada) - jest wymagające i nieustępliwe. W dodatku to nie jest skrypt, który po prostu się załącza. Wszelkie pojedynki w otwartym świecie będą unikalne dla danego gracza.

Mało gier w otwartym świecie pilnuje tego rodzaju dynamiki.

Edit:

Żeby nie było, piszę o maszynach, ludzkie A.I to według recenzji jedna z najczęściej wymienianych wad.

Edytowane przez Hendrix
Opublikowano (edytowane)

Jeśli główna bohaterka jeżdząca na robo koniku to spoiler, nie klikaj1!111

Łał

EDIT:

Ależ to będzie musiało wyglądać na porządnym TV

Edytowane przez Starh
Opublikowano

Jak ktoś jest zainteresowany podobnymi filmikami obrazującymi zróżnicowane środowisko, to Gamersyde zrobiło ich 6.

@Figaro

Och, po zgryźliwym komentarzu widzę, że nie załapałeś mojej uwagi. Poprzednim razem wrzuciłeś link, który nie posiadał thumbnaila, więc nie umieszczając opisu, nic nie sugerowało o czym ów filmik jest i dlaczego go wrzuciłeś, tylko dlatego zwróciłem ci uwagę. Cóż, tyle słowem wyjaśnienia.  

Opublikowano

To już wolałem jak była kłótnia między amateur vs pro, przynajmniej była jakaś dyskusja, można było się pośmiać, a nie co post to tylko inny (albo nawet ten sam) filmik :/

• Plusik 1