Skocz do zawartości

Horizon: Zero Dawn

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tu ktos kto gra na 4k TV? To kolosalna roznica wzgledem 1080p? 

Ta basniowa noc jest piekna! :wub:   Ponizej moj krociotki klip, ale i tak w polowie nie oddaje tego co widze na TV

Ps. Mam za soba pierwszy kociol (ten matrix'ow).  :obama:

Opublikowano (edytowane)

Ja wczoraj 3h gralem wieczorem, ze jak wyszedlem potem z psem ok 23 na dwor to rozgladalem sie czy jakis dinus mnie nie zaatakuje :/

ta a mi sie śniło, że poluje na robota kuchennego

Edytowane przez Heavy Deszcz
Opublikowano

Square podgoń sobie trochę fabułę, żebym potem nie wracać już w miejsca które tak ot sobie zwiedzasz :) Imo stormbird jest znacznie bardziej wymagającym przeciwnikiem od thunderjawa.

Dzisiaj mam zamiar właśnie to zrobić. No latający przeciwnik zawsze będzie sprawiał więcej problemów.

Wczoraj po walce ze Stormbirdem wypadł mi brakujący element do Shadow Sling i teraz mam komplet jaki jest dostępny na tym etapie. Ze strojów to brakuje mi trzech sztuk, w tym ognistego, który bardzo mi się podoba. Dochodzą jakieś nowe bronie później?

Opublikowano

Ja wczoraj 3h gralem wieczorem, ze jak wyszedlem potem z psem ok 23 na dwor to rozgladalem sie czy jakis dinus mnie nie zaatakuje :/

bez kitu dzis w firmie na korytarzu zobaczyłem taki duży odkurzacz piorący i pomyślałem ze dobry bylby z niego skur.wesyn do pojedynku

• Plusik 2
Opublikowano

Jest tu ktos kto gra na 4k TV? To kolosalna roznica wzgledem 1080p?

Ta basniowa noc jest piekna! :wub: Ponizej moj krociotki klip, ale i tak w polowie nie oddaje tego co widze na TV

https://youtu.be/lYjeWWIqXdY

Ps. Mam za soba pierwszy kociol (ten matrix'ow). :obama:

Gram w 4k z hdr i do obrazu można walić konia.

Opublikowano

bez kitu dzis w firmie na korytarzu zobaczyłem taki duży odkurzacz piorący i pomyślałem ze dobry bylby z niego skur.wesyn do pojedynku

Tylko dopakuj postac najpierw zeby Cie nie wciagnal...

Opublikowano

Dochodzą jakieś nowe bronie później?

tylko z questów w gildii łowców, jedna nietypowa broń i 3 troche ulepszone wersje fioletowych broni ze sklepu

z tego co wiem, narazie mam tylko tą "nietypową" pisałem o niej dziś rano

Opublikowano

Pany, co w tym dzisiejszym Patchu władowali? Jakaś "poprawa stabilności"? Bajery pod 4K, czy ki chooy?

Bo aż się teraz boję gry odpalać, skoro po ponad 20 godzinach nie zauważyłem ŻADNEGO błędu (w sandboksie, koorva!) to teraz się boję, czy łatka czegoś nie spier.doli :)

Opublikowano

Gurwa co za sztos. 15 godzin za mną, 25 level i cioram poboczne aktywności aż miło. Aktualny cel - wszystkie gwiazdki w Hunting Grounds.

Ile jest misji głównego wątku? Przeszedłem chyba 11 a moja największa obawa jest taka, że sam singiel jest znacznie krótszy niż w Wiedźminie.

• Plusik 1
Opublikowano

To chyba pierwszy sandbox gdzie praktycznie nie korzystam z fast travela ani mounta, nawet sprintu rzadko uzywam bo wole sobie biegac bez pospiechu i podziwiac wykreowany swiat xD Wbilem chyba z 20h i dopiero z bialego sadu wychodze

Opublikowano (edytowane)

Mieliście juz tego easter'a z Helgiem ? ;) Własnie wpadłem na niego przy oczyszczaniu mapki. Co za gra.

Mowie Wam - juz nawet Killzone nie będzie taki sam.

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie do osob, ktore zrobily wiekszosc terenow lowieckich, albo przynajmniej te na pustyni:

Zostala mi ostatnia proba, spetac jastrzablyski i ni chuchu nie moge :/ 2 mi sie udalo w maksie. Podlatuja bysiory i na koniec jeszcze wlecial burzoptak i w ogole mnie zaorali... Jakies rady? Widziales w necie jak koles robi, ale mial ta legendarna czy jakas tam zbroje takze nic mu chyba nie robily nawet.

Edyta: Udalo sie :) na koniec zrobili mi gangbang, zginalem, ale probe zaliczylo ;) 32 level wpadl i 3 tereny wymaksowane. Jeszcze tylko 2 :klapek:

Edytowane przez Koleś88
Opublikowano

45h na liczniku i dopiero idę do Maker's End, teraz na fabule się skupię, bo robi się ciekawie.

Thunderjaw mnie ubił i na razie dałem sobie spokój, ale jeszcze go dojadę.

Opublikowano

Pytanie techniczne - czy komuś z Was grających na prosiaku w Horizona w najwyzszej rozdzielczości wyje wiatrak konsoli jak odkurzacz? Obawiam się, że moje pro nadaje się na gwarancję, bo jest głośniejszy niz zwykłe ps4. Z Niohem działa znacznie ciszej, więc możliwe, że to sprawka Horizona

Opublikowano

To najlepsza zbroja w grze, ale są momenty że jak pójdziesz dalej to pominiesz ogniwo np. jedno było w jaskiniach w szybkie wentylacyjnym dość na początku gry.

U mnie na PRO akurat nic nie wyje na żadnym trybie, nieraz turbina znacząco przyśpiesza, ale jest to szum.