walek 96 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Jest tu ktos kto gra na 4k TV? To kolosalna roznica wzgledem 1080p? Ta basniowa noc jest piekna! Ponizej moj krociotki klip, ale i tak w polowie nie oddaje tego co widze na TV Ps. Mam za soba pierwszy kociol (ten matrix'ow). Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Ja wczoraj 3h gralem wieczorem, ze jak wyszedlem potem z psem ok 23 na dwor to rozgladalem sie czy jakis dinus mnie nie zaatakuje :/ Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) Ja wczoraj 3h gralem wieczorem, ze jak wyszedlem potem z psem ok 23 na dwor to rozgladalem sie czy jakis dinus mnie nie zaatakuje :/ ta a mi sie śniło, że poluje na robota kuchennego Edytowane 6 marca 2017 przez Heavy Deszcz Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Square podgoń sobie trochę fabułę, żebym potem nie wracać już w miejsca które tak ot sobie zwiedzasz :) Imo stormbird jest znacznie bardziej wymagającym przeciwnikiem od thunderjawa.Dzisiaj mam zamiar właśnie to zrobić. No latający przeciwnik zawsze będzie sprawiał więcej problemów.Wczoraj po walce ze Stormbirdem wypadł mi brakujący element do Shadow Sling i teraz mam komplet jaki jest dostępny na tym etapie. Ze strojów to brakuje mi trzech sztuk, w tym ognistego, który bardzo mi się podoba. Dochodzą jakieś nowe bronie później? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Ja wczoraj 3h gralem wieczorem, ze jak wyszedlem potem z psem ok 23 na dwor to rozgladalem sie czy jakis dinus mnie nie zaatakuje :/ ta a mi sie śniło, że poluje na robota kuchennego bez kitu dzis w firmie na korytarzu zobaczyłem taki duży odkurzacz piorący i pomyślałem ze dobry bylby z niego skur.wesyn do pojedynku 2 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Jest tu ktos kto gra na 4k TV? To kolosalna roznica wzgledem 1080p? Ta basniowa noc jest piekna! Ponizej moj krociotki klip, ale i tak w polowie nie oddaje tego co widze na TV https://youtu.be/lYjeWWIqXdY Ps. Mam za soba pierwszy kociol (ten matrix'ow). Gram w 4k z hdr i do obrazu można walić konia. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Ja wczoraj 3h gralem wieczorem, ze jak wyszedlem potem z psem ok 23 na dwor to rozgladalem sie czy jakis dinus mnie nie zaatakuje :/ta a mi sie śniło, że poluje na robota kuchennegobez kitu dzis w firmie na korytarzu zobaczyłem taki duży odkurzacz piorący i pomyślałem ze dobry bylby z niego skur.wesyn do pojedynku Tylko dopakuj postac najpierw zeby Cie nie wciagnal... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Dochodzą jakieś nowe bronie później? tylko z questów w gildii łowców, jedna nietypowa broń i 3 troche ulepszone wersje fioletowych broni ze sklepu z tego co wiem, narazie mam tylko tą "nietypową" pisałem o niej dziś rano Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Pany, co w tym dzisiejszym Patchu władowali? Jakaś "poprawa stabilności"? Bajery pod 4K, czy ki chooy? Bo aż się teraz boję gry odpalać, skoro po ponad 20 godzinach nie zauważyłem ŻADNEGO błędu (w sandboksie, koorva!) to teraz się boję, czy łatka czegoś nie spier.doli :) Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) Pany, co w tym dzisiejszym Patchu władowali? http://www.psu.com/news/32393/horizon-zero-dawn-update-1-0-3-patch-notes Edytowane 6 marca 2017 przez Cedric Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Gurwa co za sztos. 15 godzin za mną, 25 level i cioram poboczne aktywności aż miło. Aktualny cel - wszystkie gwiazdki w Hunting Grounds. Ile jest misji głównego wątku? Przeszedłem chyba 11 a moja największa obawa jest taka, że sam singiel jest znacznie krótszy niż w Wiedźminie. 1 Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 To chyba pierwszy sandbox gdzie praktycznie nie korzystam z fast travela ani mounta, nawet sprintu rzadko uzywam bo wole sobie biegac bez pospiechu i podziwiac wykreowany swiat xD Wbilem chyba z 20h i dopiero z bialego sadu wychodze Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Właśnie, fast travel użyłem dosłownie 2 razy. Cały czas pokonuje wszystkie wyprawy na nogach. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 marca 2017 Autor Opublikowano 6 marca 2017 Ile jest misji głównego wątku? Przeszedłem chyba 11 a moja największa obawa jest taka, że sam singiel jest znacznie krótszy niż w Wiedźminie. 22 Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Przepraszam za to pytanie. Nie taki był mój zamiar. Więcej nie będę. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) Mieliście juz tego easter'a z Helgiem ? ;) Własnie wpadłem na niego przy oczyszczaniu mapki. Co za gra. Mowie Wam - juz nawet Killzone nie będzie taki sam. Edytowane 6 marca 2017 przez MEVEK Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) Mam pytanie do osob, ktore zrobily wiekszosc terenow lowieckich, albo przynajmniej te na pustyni: Zostala mi ostatnia proba, spetac jastrzablyski i ni chuchu nie moge :/ 2 mi sie udalo w maksie. Podlatuja bysiory i na koniec jeszcze wlecial burzoptak i w ogole mnie zaorali... Jakies rady? Widziales w necie jak koles robi, ale mial ta legendarna czy jakas tam zbroje takze nic mu chyba nie robily nawet. Edyta: Udalo sie :) na koniec zrobili mi gangbang, zginalem, ale probe zaliczylo ;) 32 level wpadl i 3 tereny wymaksowane. Jeszcze tylko 2 Edytowane 6 marca 2017 przez Koleś88 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Uwazajcie na bagnach! Ta gra mnie zaskakuje, co rush. Ale piekny rok! Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 45h na liczniku i dopiero idę do Maker's End, teraz na fabule się skupię, bo robi się ciekawie. Thunderjaw mnie ubił i na razie dałem sobie spokój, ale jeszcze go dojadę. Cytuj
gregorij 43 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Pytanie techniczne - czy komuś z Was grających na prosiaku w Horizona w najwyzszej rozdzielczości wyje wiatrak konsoli jak odkurzacz? Obawiam się, że moje pro nadaje się na gwarancję, bo jest głośniejszy niz zwykłe ps4. Z Niohem działa znacznie ciszej, więc możliwe, że to sprawka Horizona Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Mam to samo. Jak tylko przełączysz na ten lepszy tryb to odkurzacz. Beka w ch,uj z tych konsol. 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 O co chodzi z ta sekretna zbroja, gdzie trzeba te 5 ogniw zebrac czy cos tam? Macie ją? Nie wiem czy nie sprobowac jej zdobyc ale chyba jest "troche" OP? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 To najlepsza zbroja w grze, ale są momenty że jak pójdziesz dalej to pominiesz ogniwo np. jedno było w jaskiniach w szybkie wentylacyjnym dość na początku gry. U mnie na PRO akurat nic nie wyje na żadnym trybie, nieraz turbina znacząco przyśpiesza, ale jest to szum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi