walek 96 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Po zabiciu zwierzyny "itemy"wyskakuja przypadkowo, czy sa zwiazane z okreslona bronia? No kurcze, wczoraj z 10 ryb musialem upolowac by dostac osc. :) Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Widzieliście easter eggi do Wiedźmina i Death Stranding? :) Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Randomowo wypadają. Ten łuk z dlc, niebieski carja mighty bow mimo że na papierze ma takie same staty jak każdy inny hunter bow to zadaje większe obrażenia. Dmg tego Carja z dwoma coilami przebija ten fioletowy shadow bow (z 3 coilami po +40% do obrażeń) Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Do platyny trzeba robić wszystkie zadania poboczne? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Podepne się do pytania, ale nie o subquesty, a o te wszystkie dzienniki, bo ich zebranie będzie najgorsze. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 marca 2017 Autor Opublikowano 7 marca 2017 Do trofeum, a więc i platyny trzeba zrobić część misji pobocznych (nie zadań). Ze znajdziek, to pucharki są za kwiatki, kubki, punkty widokowe i figurki. Dzienniki itp. nie są wymagane. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Punkty widokowe? A ja się tyle szlajam i nic nie znalazłem jeszcze? Dziwne, jak poznać, że jakaś miejscówka jest punktem widokowym? Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Weekend wolny. W piątek po pracy biegnę do ME. Także nocka z głowy. Wczoraj widziałem u Weskera. Czegoś takiego jeszcze nie było od GG w temacie rozgrywki i designu. Wypas. Cytuj
teddy 6 898 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Punkty widokowe? A ja się tyle szlajam i nic nie znalazłem jeszcze? Dziwne, jak poznać, że jakaś miejscówka jest punktem widokowym? Najlepiej to kupic mapki u sprzedawcy, takim okiem sa zaznaczone. 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Wolałbym sobie sam znaleźć kilka i ewentualnie później z mapą poszukać brakujących Manekinów też póki co bez podpowiedzi szukam i mam nadzieję, że uda się znaleźć samemu Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Wczoraj kolejny wieczór z grą pękł - a jeszcze ciągle przed Meridian jestem. Gra jest piękna, ale życzyłbym sobie aby w kolejnej części Guerilla jednak dołożyła jeszcze trochę fizyki do tego cudnego świata. Te samoprzylepne kamienie to jednak trochę parodia Mogłoby się np. więcej elementów otoczenia rozwalać. Ale pewnie wtedy silnik by się zatkał. ;) Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Wolałbym sobie sam znaleźć kilka i ewentualnie później z mapą poszukać brakujących Manekinów też póki co bez podpowiedzi szukam i mam nadzieję, że uda się znaleźć samemu Jeden jest przy pierwszej Corrupted Zone, znajdź i będziesz wiedział czego szukać. Przez Manekiny masz na myśli figurki Banuka? Jak będziesz w Meridian to odpowiedni kupiec da podpowiedź gdzie ich szukać. 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 no duże drzewa i glazy sie niszcza podczas szarży wielkich maszyn, robi wrazenie kamieniami się tak nie bawiłem ani nie strzelałem do wody wiec gdyby nie te hehe filmiki pewnie nawet bym o tym nie wiedział Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Manekiny to chyba chodzi o te takie kukły treningowe o wyglądzie robo jelonka. Też je zlicza w statystykach, są praktycznie w każdej osadzie na terytorium nora, poza nie widziałem. Mapki do nich nie ma. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Dobra dotarła (pipi)ana kopia. Na ostatnim poziomie trudnosci zaczynac? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Pogralem po LM chwile, zrobilem czwarty teren lowiecki i 2 strefy skazone, 3 lvl wbilem do 35l i znow nie ruszylem fabuly :< Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 7 marca 2017 Opublikowano 7 marca 2017 Zgadzam sie z nim. Niech GG rozpocznie z nim wpółprace i niech zrobią thriller na poziomie"The Thing" tego pana plus survival. Marzenie Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 (edytowane) Wczoraj skończyłem linie fabularna w Meridian. Między czasie zrobiłem wszystkie kotły i wlazlem na wszystkim żyrafy. Kupiłem pozostałe dwa łuki - powolny dopakowalem coilami na tear, a War Bow różnymi z efektami paralizu i corruption. W Hunter Bow, z którym biegam od początku gry, wpakowalem trzy fioletowe coile z dmg i łącznie mam +120%. Wykupiłem skille w drzewku na strzelanie trzema strzałami na raz. Lvl 32. Niosę ogólne spustoszenie wśród ludzi i maszyn Edytowane 8 marca 2017 przez hav7n Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Ale z tymi slotami na surowce max 100 to do(pipi)ali trochę, co chwilę mi brakuje miejsca i muszę coś wyrzucać. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 (edytowane) Wczoraj skończyłem linie fabularna w Meridian. Między czasie zrobiłem wszystkie kotły i wlazlem na wszystkim żyrafy. Kupiłem pozostałe dwa łuki - powolny dopakowalem coilami na tear, a War Bow różnymi z efektami paralizu i corruption. W Hunter Bow, z którym biegam od początku gry, wpakowalem trzy fioletowe coile z dmg i łącznie mam +120%. Wykupiłem skille w drzewku na strzelanie trzema strzałami na raz. Lvl 32. Niosę ogólne spustoszenie wśród ludzi i maszyn Mam bardzo podobnie, też te sille i mocarne wkłady na obrażenia. Wyczaiłem pewną taktyke. Obrzucić delikwenta granatami mrożącymi aż zamarznie i pruć w niego z łuku myśliwskiego którego mamtak dopakowanego, że strzelam z niego jak z karabinu. Jeden hit przy zamarzniętym wrogu to 110 obrażeń. Thunderjaw nawet nie robi na mnie wrażenia (gram na bardzo trudnym). Robie z każdym co chce. Szkoda, że poziom trudności przeciwników nie skaluje sie z naszym poziomem. Co do fabuły to mam jeszcze 4 misje do finału. Z misji na misje historia jest coraz ciekawsza i wciągająca. Za(pipi)iste mięso dla fanów SciFi i każdego innego Edytowane 8 marca 2017 przez Heavy Deszcz Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Ale z tymi slotami na surowce max 100 to do(pipi)ali trochę, co chwilę mi brakuje miejsca i muszę coś wyrzucać. 100 miejsca jak najbardziej OK, po prostu nosisz za dużo badziewia, po wejściu do miasta sprzedaj tak abyś miał przynajmniej 20 wolnych slotów, ten złom mega szybko się zbiera z polowań. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Wszystko co opisane selling for shards sprzedaje jak leci, całą resztę części trzymam poza śmieciami z watcherów i innych małych maszyn, jakby się miało na coś przydać. Ostatnio wyrzucałem drewno bo miałem z 1500 nazbierane:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi