Koleś88 335 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Niech sobie każdy gra jak chce, ale po co tak drążyć temat i wyskakiwać z tekstami żeby się nie przyznawać na forum do polskich nazw. Dzi.wko proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Jak się już czepiacie, to dołożę do pieca ;-) Niemieckie nazwy: Wächter, Sägezahn, Schnappmaul, Steinbrecher, Stürmer, Sturmvogel, Verwüster, Breitkopf, Donner Kiefer. Niemiecki dubbing jest ok, wybieram go częściej w różnych grach niż polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Achtung Donner Kiefer? musi byc klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 ciekawe jak po polsku bylo by Raccoon City Sosnowiec 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Te dinusie po niemiecku brzmią jak jakieś tajne bronie trzeciej rzeszy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Polaczki jak widza nazwe po angielsku to automatycznie dodaje im to +100 do fajnosci mimo ze gromoszczek i thunderjaw znaczy dokladnie to samo ciekawe jak po polsku bylo by Raccoon City Warszawa :) A swoja droga macie patent na gromoszczeka w kotle? 30 sekund i po mnie. Wypuszcza te laserowe swinstwo, niczym z gwiezdnychwojen, i bije niemilosiernie. Nawet liny nie pomagaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Te dinusie po niemiecku brzmią jak jakieś tajne bronie trzeciej rzeszy xD Jak mawiał klasyk "Po niemiecku wszystko brzmi jak rozkaz rozstrzelania" :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Polaczki jak widza nazwe po angielsku to automatycznie dodaje im to +100 do fajnosci mimo ze gromoszczek i thunderjaw znaczy dokladnie to samo ciekawe jak po polsku bylo by Raccoon City Warszawa :) A swoja droga macie patent na gromoszczeka w kotle? 30 sekund i po mnie. Wypuszcza te laserowe swinstwo, niczym z gwiezdnychwojen, i bije niemilosiernie. Nawet liny nie pomagaja. Pułapki rozstaw, a na samym poczatku walki odstrzel mu te dwa działka po bokach, weź je w łapki i zacznij tym w niego strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 A swoja droga macie patent na gromoszczeka w kotle? Odstrzel mu działka strzałami tearblast i użyj ich przeciwko niemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Podstawa to strzaly rozrywajace, celujesz w te duze dzialka u gory po boku, wylatuja i walisz w niego jego wladna bronia potem druga, na koniec zostaje tylko dobicie praktycznie. Ewentualnie tak jak Yakubu radzi, jakies bombki i potykacz przed sama walka rozloz dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 to jak już piszecie te polskie nazwy to chociaż dajcie polskie znaki bo to brzmi jeszcze dziwniej - gromoszczek? szczekający gromem? Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 typie nie wiesz jak przetłumaczyć meridian na polski i dalej wypowiadasz się o nazwach? graj se dalej po angielsku, dla mnie możesz nawet na lodówkę wołać FRIDGE a na majonez MAYO bo polsku ch.ujowo brzmi, nikogo to w tym temacie nie obchodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Dzisiaj skończyłem grę. Zajęło mi to nieco ponad 60 h. Zrobiłem niemal wszystko za wyjątkiem "zbiorów do kolekcji" i jednego questa pobocznego. Podsumowując, jest to jedna z najlepszych gier tej generacji. Szacun dla GG za taki tytuł, bo był lepszy niż oczekiwałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) https://imgur.com/a/J0W5J https://imgur.com/a/eiPNs Edytowane 14 Marca 2017 przez messer88 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) to jak już piszecie te polskie nazwy to chociaż dajcie polskie znaki bo to brzmi jeszcze dziwniej - gromoszczek? szczekający gromem? tak yano, w polskiej wersji jest gromoszczek i zamiast strzelania z laserów do nas to szczeka, taki tam smaczek od twórców dla polaków Edytowane 14 Marca 2017 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 A swoja droga macie patent na gromoszczeka w kotle? 30 sekund i po mnie. Wypuszcza te laserowe swinstwo, niczym z gwiezdnychwojen, i bije niemilosiernie. Nawet liny nie pomagaja. Pochwalę się, że to był mój pierwszy gromoszczęk, którego pokonałem i to za pierwszym razem (gram na trudnym) :D . W sumie podszedłem do walki na luzie, bo byłem pewny, że nie mam szans. I tak jak pisze reszta, rozstawienie pułapek i użycie jego własnej broni i bydlak nie jest już taki twardy ;) . Dla mnie najtrudniejszym (albo właściwie - najbardziej męczącym) przeciwnikiem jest skałokrusz. A jak już są dwa (jak w jednej strefie skażonej) to już w ogóle robi się nieprzyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BasteKSG 42 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 MBeniek zgadzam się, mi też najbardziej dały w kość te dwa w tej skażonej strefie. Trochę prób mnie to kosztowało :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Odnośnie nazw to jestem w stanie zrobić z tego minus gry. Po angielsku brzmią głupio, ale po polsku to już jest beka totalna. :D Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Da się skompletować ogniwa aby odblokować tą starożytną zbroje przed tą ostatnią misją? Czy trzeba dojść do tej misji i dopiero będzie można? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Tu masz wykaz: http://www.eurogamer.pl/articles/2017-03-07-horizon-zero-dawn-starozytna-zbrojownia-najlepszy-pancerz Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Da się skompletować ogniwa aby odblokować tą starożytną zbroje przed tą ostatnią misją? Czy trzeba dojść do tej misji i dopiero będzie można? Da się. Tak jak Ci pisałem, ostatnie ogniwo możesz zdobyć w przedostatnim zadaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Tu masz dokładniejszy opis : http://www.ppe.pl/poradniki/3087/horizon-zero-dawn-poradnik-przeciwnicy-bron-znajdzki-sekrety-kotly-trofea.html?page=7 Chodziło mi raczej o to czy mogę zebrać ostatnie ogniwo w każdej chwili czy dopiero podczas misji " Góra, która upadła" Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Można w każdej chwili, bo teren jest otwarty a nie zablokowany fabularnie. Skoro poprzednie można, to raczej by tak głupio nie blokowali jednego ogniwa. W zasadzie ta zbroja to taki trochę cheat, bo absorbuje trochę strzał/ciosów, ale jak nam zabraknie ziółek czy wywarów, to może uratować zadek. Edytowane 14 Marca 2017 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Nie da rady bez robienia tej misji (jestem parę misji wcześniej). 10:20 widać drabinę do lokacji. A ja jej teraz po prostu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Chyba wiem co to za miejsce. Byłem tam dzisiaj i w pewnym momencie nie mogłem dalej iść i tak właśnie myślałem, że jakaś misja tam będzie. Zresztą podobnie z kurhanem, też tam byłem dawno temu i teraz mam znacznik, że misja tma jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi