Ryo-San 1 756 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nic ciekawego ten patch ogólnie mówiąc, jedynie plus, że wspierają cały czas markę Horizon. LOL. Nie no jasne po miesiącu porzucą nową markę w którą wpompowali dziesiątki mln dolców xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Patche to nie wspieranie a dopieszczanie. Osobiście nie miałem ŻADNEGO glitcha czy buga oprócz szalejących zwłok xd Wsparciem raczej można nazwać nową zawartość czyt. Dodatek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Mogliby zrobić arenę walk z maszynami, coś na wzór areny w Wiedźmin 2 Nie bez powodu jest wątek i historia o kręgu słońca, gdzie Król Jiran posyłał wszystkich tam zabijając dobra arena, gdzie mógłbyś sobie śrubować rekordy. To aż się prosi o taki dodatek, gdzie również miałbyś poszczególne zadania dla każdych maszyn i generycznie mogłyby się zmieniać jak np masz rozwalić wieże dysków u gromoszczęka czy zdominować niszczyciela, no takie pierdoły, co by ożywić dalej grę. Ja wiem, że są tereny łowieckie, ale taka arena to nie jest zły pomysł. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Osobiście nie miałem ŻADNEGO glitcha czy buga oprócz szalejących zwłok xd Wsparciem raczej można nazwać nową zawartość czyt. Dodatek Kurde z tymi drgającymi, lub wprost " trzepiącymi " się zwłokami, to błąd dostrzegany w wielu grach. Skąd to się bierze...? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ja mialem stado gesi lecace na wysokosci Aloy , lecace w miejscu ofkors xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. easye 3 332 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Pierwszy ex w tym roku, ktorego chyba nawet nie dam rady skonczyc i nie chodzi tu wcale o slaby poczatek gry, kiepskie dialogi, polski dubbing (z angielskim wcale nie jest lepiej - choc roznica dzwieku z mimika czesto to uwypukla), bledy czy drobne niedoskonalosci - po prostu - gra mimo ciekwego swiata jest nudna. Nie wiem dlaczego "ubisoft powinien sie uczyc od GG", skoro wszystko tutaj zostalo zapożyczone z gier, ktorych mielismy tryliard - od przejmowania wieżyczek, czyszczenia obozow, zadan na czas po malo inteligentnych przeciwnikow. Wszystko dzieje sie za wolno, za duzo ubisoftu, a za malo fabuly, do tego stopnia, ze gdy jedni w temacie pisza o oczekiwaniu, kiedy gra sie w koncu zacznie, ja pomalu zaczynam sie lapac na zastanawianiu kiedy sie w koncu skonczy. Graficznie miazga, technologiczne arcydzielo, wypalarka oczu, ale gameplay ? 6/10, w porywach do 7 jak komus brakuje generycznych open-world'ow, a wiekszosc wypluwanych przez ostatnie lata na rynek omijal szerokim lukiem. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez easye 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Kerwa ale obecnie gracze mają wymagania. Ja po 35h jestem mega podjarany. Co do gierek Ubi nie jestem jakiś ich hejtetem ale Panie w Horizonie wsio jest lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Tam zbieranie rzeczy w Horizon to miła i nie frustrująca rzecz jak banuki czy metalowe kwiaty, w porównaniu do Assasin's gdzie tego było nayebane na maxa, że się odechciało zbierania wszystkiego, na dodatek bez polotu i bez składu, mocno mnie w takim Black Flag już męczyło. Jedynie tymi grami mogą się nudzić gracze, gdzie przeorali inne sandboxowe gry non stop i to jest nie dziwne, bo zmęczenie materiału i znużenie może się wkraść, te same patenty i schematy z innych gier. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Przecież mamy w grze tylko jedno wejście na wieżę i jedno przejęcie obozu którego nie da się skipnac, a potem już wszystko jest opcjonalne i można spokojnie cisnąć fabułę bez żadnego zbieractwo ubi style. Polecam taki styl gry jak ktoś jest uczulony na miliard znaczników na mapie Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dokładnie - zrobiłem tylko na początku jeden obóz bandytów dla potrzeb questa i później pomijałem dziadostwo. A szkoda w sumie, bo te miejscówki bandytów wyglądają całkiem fajnie. Ale niestety są nudne w pizdu. A Żyrafa to akurat lubię bo tu dla odmiany nie chodzi o samo wspinanie, ale przedarcie się wokół przeciwników, którzy się wokół niego kręcą. To w sumie jedna z rzeczy, która mnie czasem trochę wkurza w tej grze. Nieco zbyt oczywiste ścieżki niektórych przeciwników. Szczególnie to widać w przypadku tych większych jak Stormbird czy Żyraf, które najczęściej kręcą się po elipsie. Często trochę zbyt małej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jedna miejscówka żyrafy była nie lada wyzwaniem do zdobycia, gdzie miałeś wszędobylskie maszyny, czujki, nadymacze, a jak niski poziom miałeś i wszystkich łuków nie posiadałeś to było trzeba kombinować jak tam wejść zabijając czujki, żeby nie zaalarmować innych. Ogólnie szedłem zdobywać (żeby mieć odkryty świat) poniżej zalecanego poziomu i to o tyle tego jakieś 15 mniej, ale co zdobyłem i zrobiłem to moje. Tak jak i walka na skażonym terenie ze skałokruszami, normalnie byłem na 1 hita, podlevelowałem trochę to już poradziłem sobie swego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ASX 14 593 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 a jak niski poziom miałeś i wszystkich łuków nie posiadałeś to było trzeba kombinować jak tam wejść zabijając czujki, żeby nie zaalarmować innych 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Co bawisz się w malanowskiego i łapiesz za słówka? Smutne życie musisz mieć no ale spoko, nie obrażam się jak na xbox nie ma gier 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Totalnie się nie zgadzam z opinią Easy'ego, ale damn, to tylko gra, napisał przynajmniej sensownego posta i nie trolluje, a od razu już widzę "heheszki" z obydwu stron i wzajemne potwierdzanie własnych racji. Dlatego absolutnie nie da się dyskutować o dużych grach w internecie. Troszkę żałosne w sumie, ale internet od dłuższego czasu robi się ostatnim miejscem na normalne rozmowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgadzam sie horizona nalezy omijac szerokim lukiem. Lepiej pograc w primala Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Totalnie się nie zgadzam z opinią Easy'ego, ale damn, to tylko gra, napisał przynajmniej sensownego posta i nie trolluje, a od razu już widzę "heheszki" z obydwu stron i wzajemne potwierdzanie własnych racji. Dlatego absolutnie nie da się dyskutować o dużych grach w internecie. Troszkę żałosne w sumie, ale internet od dłuższego czasu robi się ostatnim miejscem na normalne rozmowy. Da się, Hendrix. Po prostu odpowiadaj na posty takie jak easye pisze - rzeczowe i sensowne, samemu wspierając wtedy taki rodzaj prowadzenia dyskusji. A (pipi)posty omijać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Totalnie się nie zgadzam z opinią Easy'ego, ale damn, to tylko gra, napisał przynajmniej sensownego posta i nie trolluje, a od razu już widzę "heheszki" z obydwu stron i wzajemne potwierdzanie własnych racji. Dlatego absolutnie nie da się dyskutować o dużych grach w internecie. Troszkę żałosne w sumie, ale internet od dłuższego czasu robi się ostatnim miejscem na normalne rozmowy. Da się, Hendrix. Po prostu odpowiadaj na posty takie jak easye pisze - rzeczowe i sensowne, samemu wspierając wtedy taki rodzaj prowadzenia dyskusji. A (pipi)posty omijać. Powiedz to asaxowi XD No ale swoją drogą już o własnych wrażeniach opisywać o grze nie można, bo Ci wytykają, wyśmiewają, ogólnie coś napiszesz i leci szydera, także tego. Jedynie, co można napisać w każdym temacie to tyle o yebaniu grze, jakie to głupie, jakie to słabe vide zelda temat, teraz horizon. No forumek się nie zmienił i tak trzymać, co jest słabe. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Pierwszy ex w tym roku, ktorego chyba nawet nie dam rady skonczyc i nie chodzi tu wcale o slaby poczatek gry, kiepskie dialogi, polski dubbing (z angielskim wcale nie jest lepiej - choc roznica dzwieku z mimika czesto to uwypukla), bledy czy drobne niedoskonalosci - po prostu - gramimo ciekwego swiata jest nudna. Nie wiem dlaczego "ubisoft powinien sie uczyc od GG", skoro wszystko tutaj zostalo zapożyczone z gier, ktorych mielismy tryliard - od przejmowania wieżyczek, czyszczenia obozow, zadan na czas po malo inteligentnych przeciwnikow. Wszystko dzieje sie za wolno, za duzo ubisoftu, a za malo fabuly, do tego stopnia, ze gdy jedni w temacie pisza o oczekiwaniu, kiedy gra sie w koncu zacznie, ja pomalu zaczynam sie lapac na zastanawianiu kiedy sie w koncu skonczy. Graficznie miazga, technologiczne arcydzielo, wypalarka oczu, ale gameplay ? 6/10, w porywach do 7 jak komus brakuje generycznych open-world'ow, a wiekszosc wypluwanych przez ostatnie lata na rynek omijal szerokim lukiem. Gry są niestety bardzo do siebie podobne i w podobny sposób też nudzą. Zgadzam się z Twoją opinią, ale aby nie było grę skończyłem baa mam nawet 82% na trofeach, jednak to nie z powodu grywalności tylko mega grafy. Gra jest dobra i nic więcej. Jeżeli ktoś szuka czegoś poza grafą to ma od tego Zelde, Y0, Nier i Nioh. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 przestancie tak pisać bo czuje sie jak w epoce minionego brązu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Totalnie się nie zgadzam z opinią Easy'ego, ale damn, to tylko gra, napisał przynajmniej sensownego posta i nie trolluje, a od razu już widzę "heheszki" z obydwu stron i wzajemne potwierdzanie własnych racji. Dlatego absolutnie nie da się dyskutować o dużych grach w internecie. Troszkę żałosne w sumie, ale internet od dłuższego czasu robi się ostatnim miejscem na normalne rozmowy. No niestety. Moderacja może sobie ile chce pisać, że Console Wars jest tylko w Console Wars, ale forum na tyle przesiąkło tym szambem, że na nic takie ostrzeżenia, bo i tak będzie wybijało co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgadzam sie horizona nalezy omijac szerokim lukiem. Lepiej pograc w primala Ja polecam mass effect Andromeda. Jak Horizon mnie szybko znudził tak mass effect 65 h trzymał bez zmiany gry w czytniku :D Czyli nadal lubię ubigame a po prostu horizon mi nie podszedł Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 6/10 Niczym moj poranny miniony posag z brązu Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Faka - to przecież był niewinny żarcik mający na celu rozluźnienie atmosfery, przepraszam jeśli Cię uraziłem ;) i proszę przestań offtopować, dla dobra tego tematu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Pierwszy ex w tym roku, ktorego chyba nawet nie dam rady skonczyc i nie chodzi tu wcale o slaby poczatek gry, kiepskie dialogi, polski dubbing (z angielskim wcale nie jest lepiej - choc roznica dzwieku z mimika czesto to uwypukla), bledy czy drobne niedoskonalosci - po prostu - gramimo ciekwego swiata jest nudna. Nie wiem dlaczego "ubisoft powinien sie uczyc od GG", skoro wszystko tutaj zostalo zapożyczone z gier, ktorych mielismy tryliard - od przejmowania wieżyczek, czyszczenia obozow, zadan na czas po malo inteligentnych przeciwnikow. Wszystko dzieje sie za wolno, za duzo ubisoftu, a za malo fabuly, do tego stopnia, ze gdy jedni w temacie pisza o oczekiwaniu, kiedy gra sie w koncu zacznie, ja pomalu zaczynam sie lapac na zastanawianiu kiedy sie w koncu skonczy. Graficznie miazga, technologiczne arcydzielo, wypalarka oczu, ale gameplay ? 6/10, w porywach do 7 jak komus brakuje generycznych open-world'ow, a wiekszosc wypluwanych przez ostatnie lata na rynek omijal szerokim lukiem. Gry są niestety bardzo do siebie podobne i w podobny sposób też nudzą.Zgadzam się z Twoją opinią, ale aby nie było grę skończyłem baa mam nawet 82% na trofeach, jednak to nie z powodu grywalności tylko mega grafy. Gra jest dobra i nic więcej. Tak jak zelda , nier i yakuza0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Tak czy siak, to widać, że w większości tematach o grach (nie tylko Horizon) jest ogólnie strach cokolwiek dyskutować. Temat i jak gra jest sama w sobie kontrowersyjna, no ale dobra nie ma co już offtopować. Głupim pomysłem jest ogólnie idea działu CW, bo ile by tego nie było i tak to wychodzi na inne tematy cw poza cw. Możemy już sobie gadać o grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi