zagroo 4 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 55h 100% i platyna wbita, dawno przy żadnej grze się tak nie bawiłem jak przy tej. Polecam tym którzy jeszcze nie grali. 1 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Do platyny trzeba na hard skończyć? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 nie, możesz nawet na łatwym polecieć, ale jak na mój gust każdy powinien to ograć na very hard Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Nie nie. Mi normal styknie. Brak skilla w takie gierki, zbroja od kupca, lvl niższy niż zalecany i miałem wyzwanie jak w żadnym sanboxie w życiu. Jak na mój gust niech każdy gra sobie jak mu się podoba ;) Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Jutro będę miał swoją kopie. Od razu jechac VH? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Hard albo Very Hard, niżej nie ma sensu. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Ewentualnie hard na początku, a później przełączysz na very hard. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Zacznij od normal, potem sobie zmien na hard, albo very hard. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Ale te skałołamacze są w(pipi)iajace. Jaki macie na nich sposób? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 (edytowane) Były rozmowy czy wyjdzie ładniejsza gra od Horizona i tak mi się dziś przypomniał jeden filmik, Days Gone powinno podnieść poprzeczke pod tym względem. Najlepiej posłuchać całego filmiku, gdzieś tam jest też nawiązanie do Horizona btw. zaraz minie 4 lata produkcji gry, więc premiera 2018 jak najbardziej, mój faworyt na GOTY ^_^ Edytowane 11 kwietnia 2017 przez Fanek 1 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Opublikowano 11 kwietnia 2017 Do Share Factory doszedł motyw z Horizon, szkoda tylko, że tak późno https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/horizon-zero-dawn-sharefactory-theme/cid=EP9000-CUSA01021_00-HZDSHAREFACTORY1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Takie rzeczy to powinny być day one. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Wszyscy mają Horizon, mam i ja :DA teraz pytanie - czy żeby wbić platynę trzeba uważać żeby czegoś nie pominąć czy wystarczy po prostu grać i do ew. braków/pominiętych znajdziek można wtedy wrócić w każdym momencie? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 (edytowane) Graj normalnie, jak ci czegoś zabraknie do platyny to będziesz mógł to zrobić po przejściu Edytowane 12 kwietnia 2017 przez Yakubu Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Suteq i jak tam twoje teorie dotyczące fabuły i jej przewidywalności się sprawdziły? Ja w końcu gry nie skończyłem więc nawet nie wiem, ale jestem ciekaw czy trafiłeś. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Częściowo. Trafiłem jeśli chodzi o powód kataklizmu czy apokalipsy. Natomiast to co się stało potem i w jaki sposób to się stało to już było dla mnie coś nowego. Nie wiem czy chcesz czytać spoilery, ale rozbawiła mnie sytuacja gdy wyjaśniło się, że to tak naprawdę maszyny stworzyły Aloy xd a więc ta teoria przed premierą z neogafa nie była takim fake'iem jak potem mówiono Ogólnie to motyw z początkowymi maszynami strasznie mi się kojarzy z Matrixem. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 przeciez ta fabuła była tak sztampowa, że wszystkiego się można było domyśleć tak po 5 godzinach. zaskoczony to byłem co najwyżej tym jak słabo pewne rzeczy były opowiedziane Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 A to czytałem na Neogafie akurat przed premierą heh. Cytuj
AbraHAM 8 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Odnalazł już ktoś ester egg z Helgastami ? Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 (edytowane) Odnalazł już ktoś ester egg z Helgastami ? Easter egga z Killzone to masz z tego co wiem tylko z kubkiem, większość easter to jest związane z grą Death Stranding Edytowane 12 kwietnia 2017 przez Faka 1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Częściowo. Trafiłem jeśli chodzi o powód kataklizmu czy apokalipsy. Natomiast to co się stało potem i w jaki sposób to się stało to już było dla mnie coś nowego. Nie wiem czy chcesz czytać spoilery, ale rozbawiła mnie sytuacja gdy wyjaśniło się, że to tak naprawdę maszyny stworzyły Aloy xd a więc ta teoria przed premierą z neogafa nie była takim fake'iem jak potem mówiono Ogólnie to motyw z początkowymi maszynami strasznie mi się kojarzy z Matrixem. uwaga spoilery: fake z neogafa byl o tym, ze maszyny stworzyly aloy w sensie, ze jest tez robotem ale nie wie o tym, cos na wzor marcusa z terminatora salvation w grze nie wiem co w tym takiego zabawnego - przeciez caly projekt zero dawn polegal na stworzeniu na nowo ludzkiej cywilizacji i kazdego czlowieka mialy tworzyc w inkubatorach maszyny i go przygotowywac do wypuszczania do na nowo utworzonego swiata, alloy poza tym to nie tyle wytwor maszyn tylko dziecko, a wlasciwie to z medycznego puntu widzenia bardziej klon dr sobeck bo z jej DNA i z jej pomyslu sie narodzila - sobeck tak jakby przedluzyla sobie zycie by jej klon ogarnal ten caly burdel po nie do konca udanym projekcie zero dawn 1 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 (edytowane) przeciez ta fabuła była tak sztampowa, że wszystkiego się można było domyśleć tak po 5 godzinach. zaskoczony to byłem co najwyżej tym jak słabo pewne rzeczy były opowiedzianeJak to dla Ciebie była sztampowa fabuła to nie wiem co powiesz o 90% innych gierek albo reszcie gier action-adventure?Kurde no rozumiem, że komuś mógł nie wejść gameplay ale jeżeli to jest sztampowa (słaba) fabuła/historia jak na gierkę akcji to chyba naprawdę czas zmienić hobby bo masz zbyt duże wymagania. Jak to wszytki było spóne, dokładnie opisane, wymyślone z pomysłem, a do tego fajnie serwowane partiami. Dużo też dają opcjonalne zapiski pokazując to się działo z perspektywy zwykłych "Kowalskich". Edytowane 12 kwietnia 2017 przez balon Cytuj
Boomcio 4 158 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Przyebać się można do walk z ludźmi. One shot z włóczni i nie ma innej opcji. Ew zawsze można łukiem go,ale z bliska,kiedy ja biegam z wyborowym bowem... Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 (edytowane) Częściowo. Trafiłem jeśli chodzi o powód kataklizmu czy apokalipsy. Natomiast to co się stało potem i w jaki sposób to się stało to już było dla mnie coś nowego. Nie wiem czy chcesz czytać spoilery, ale rozbawiła mnie sytuacja gdy wyjaśniło się, że to tak naprawdę maszyny stworzyły Aloy xd a więc ta teoria przed premierą z neogafa nie była takim fake'iem jak potem mówiono Ogólnie to motyw z początkowymi maszynami strasznie mi się kojarzy z Matrixem. uwaga spoilery: fake z neogafa byl o tym, ze maszyny stworzyly aloy w sensie, ze jest tez robotem ale nie wie o tym, cos na wzor marcusa z terminatora salvation w grze nie wiem co w tym takiego zabawnego - przeciez caly projekt zero dawn polegal na stworzeniu na nowo ludzkiej cywilizacji i kazdego czlowieka mialy tworzyc w inkubatorach maszyny i go przygotowywac do wypuszczania do na nowo utworzonego swiata, alloy poza tym to nie tyle wytwor maszyn tylko dziecko, a wlasciwie to z medycznego puntu widzenia bardziej klon dr sobeck bo z jej DNA i z jej pomyslu sie narodzila - sobeck tak jakby przedluzyla sobie zycie by jej klon ogarnal ten caly burdel po nie do konca udanym projekcie zero dawn Akurat Dr Sobeck kazała później zniszczyć swój materiał DNA, uznając że to chore, że nie chce mieć swojej młodszej wersji. Aloy to wynik samowolki, której dopuściła się GAIA, która wierzyła w to, że tylko nowa Elizabeth Sobeck jest w stanie ogarnąć burdel z Hadesem i "znaleźć sposób" . Edytowane 12 kwietnia 2017 przez Wredny 1 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Wersja audio - https://soundcloud.com/playstation/playstation-blogcast-bonus-episode-neil-druckmann-talks-with-hermen-hulst http://blog.us.playstation.com/2017/04/12/coffee-and-horizon-neil-druckmann-talks-with-hermen-hulst/ 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi