Skocz do zawartości

Horizon: Zero Dawn

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nie. Mi normal styknie. Brak skilla w takie gierki, zbroja od kupca, lvl niższy niż zalecany i miałem wyzwanie jak w żadnym sanboxie w życiu. Jak na mój gust niech każdy gra sobie jak mu się podoba ;)

Opublikowano (edytowane)

Były rozmowy czy wyjdzie ładniejsza gra od Horizona i tak mi się dziś przypomniał jeden filmik, Days Gone powinno podnieść poprzeczke pod tym względem.

Najlepiej posłuchać całego filmiku, gdzieś tam jest też nawiązanie do Horizona

btw. zaraz minie 4 lata produkcji gry, więc premiera 2018 jak najbardziej, mój faworyt na GOTY ^_^

Edytowane przez Fanek
  • Minusik 1
Opublikowano

Suteq i jak tam twoje teorie dotyczące fabuły i jej przewidywalności się sprawdziły? Ja w końcu gry nie skończyłem więc nawet nie wiem, ale jestem ciekaw czy trafiłeś.

Opublikowano

Częściowo. Trafiłem jeśli chodzi o powód kataklizmu czy apokalipsy. Natomiast to co się stało potem i w jaki sposób to się stało to już było dla mnie coś nowego.

Nie wiem czy chcesz czytać spoilery, ale rozbawiła mnie sytuacja

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 12.04.2017 o 12:41, AbraHAM napisał(a):

Odnalazł już ktoś ester egg z Helgastami ?

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Faka
  • Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 12.04.2017 o 12:27, suteq napisał(a):

Częściowo. Trafiłem jeśli chodzi o powód kataklizmu czy apokalipsy. Natomiast to co się stało potem i w jaki sposób to się stało to już było dla mnie coś nowego.

Pokaż ukrytą zawartość

uwaga spoilery:

Pokaż ukrytą zawartość

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 12.04.2017 o 12:37, froncz piotrewski napisał(a):

przeciez ta fabuła była tak sztampowa, że wszystkiego się można było domyśleć tak po 5 godzinach. zaskoczony to byłem co najwyżej tym jak słabo pewne rzeczy były opowiedziane

Jak to dla Ciebie była sztampowa fabuła to nie wiem co powiesz o 90% innych gierek albo reszcie gier action-adventure?

Kurde no rozumiem, że komuś mógł nie wejść gameplay ale jeżeli to jest sztampowa (słaba) fabuła/historia jak na gierkę akcji to chyba naprawdę czas zmienić hobby bo masz zbyt duże wymagania.

Jak to wszytki było spóne, dokładnie opisane, wymyślone z pomysłem, a do tego fajnie serwowane partiami. Dużo też dają opcjonalne zapiski pokazując to się działo z perspektywy zwykłych "Kowalskich".

Edytowane przez balon
Opublikowano

Przyebać się można do walk z ludźmi. One shot z włóczni i nie ma innej opcji.

Ew zawsze można łukiem go,ale z bliska,kiedy ja biegam z wyborowym bowem...

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 12.04.2017 o 13:09, Ficuś napisał(a):

W dniu 12.04.2017 o 12:27, suteq napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

uwaga spoilery:

Pokaż ukrytą zawartość

Akurat Dr Sobeck

Pokaż ukrytą zawartość

.

Edytowane przez Wredny
  • Plusik 1