Opublikowano 18 czerwca 20195 l Bez znajomości pewnych motywów z podstawki możesz nie do końca zrozumie parę elementów z DLC Edytowane 18 czerwca 20195 l przez oFi
Opublikowano 24 czerwca 20195 l Czy jak kupię edycję kompletną, to będzie mi działać z savem z podstawki? Chce przejść DLC ale na całą grę, ponownie nie mam ochoty:)
Opublikowano 24 czerwca 20195 l Jeżeli będzie na ten sam region to tak, upewnij się, że ma to samo ID i tyle.
Opublikowano 26 czerwca 20195 l W dniu 24.06.2019 o 09:51, izon napisał: Czy jak kupię edycję kompletną, to będzie mi działać z savem z podstawki? Chce przejść DLC ale na całą grę, ponownie nie mam ochoty:) Powinno działać ja tak miałem najpierw od kumpla przeszedłem podstawkę a później kupiłem complete i savy działały
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Edycja Kompletna od piątku trafia do PlayStation Hits i będzie w cenie 79zl. Chyba w końcu się skuszę i sprawdzę tego Horizona.
Opublikowano 26 czerwca 20195 l A pewnie, że warto - najlepszy UBI-sandbox na rynku - nie każdy może być R*, więc cała reszta powinna wzorować się na Horizonie.
Opublikowano 26 czerwca 20195 l 7 godzin temu, bartiz napisał: Edycja Kompletna od piątku trafia do PlayStation Hits i będzie w cenie 79zl. Chyba w końcu się skuszę i sprawdzę tego Horizona. Śmieszna cena jak za taką grę ze wszystkimi dodatkami. Też biorę ten tytuł na celownik.
Opublikowano 30 czerwca 20195 l Panowie brałem na premiere podstawke, którą splatynowałem. Chciałem ograć dodatek i czy gdy wezme EDYCJE KOMPLETNĄ zrobi mi się w profilu nową pozycję "horizon Zero Dawn Edycja Kompletna ", czy trofiki doliczy mi do podstawki? Edytowane 30 czerwca 20195 l przez Fanek
Opublikowano 30 czerwca 20195 l Z tego co się orientuję, to nie ma podziału na regiony jeżeli chodzi o trofea. Save będzie działał jak będziesz miał tą samą wersję, więc tutaj tez nie powinno być problemu.
Opublikowano 30 czerwca 20195 l 4 godziny temu, Fanek napisał: Panowie brałem na premiere podstawke, którą splatynowałem. Chciałem ograć dodatek i czy gdy wezme EDYCJE KOMPLETNĄ zrobi mi się w profilu nową pozycję "horizon Zero Dawn Edycja Kompletna ", czy trofiki doliczy mi do podstawki? Doliczy do podstawki. Sam ograłem podstawkę, kupiłem Edycje kompletna w cyfrze jakiś czas temu i mam swoje poprzednie trofea pod Edycją kompletną.
Opublikowano 9 lipca 20195 l W dniu 30.06.2019 o 16:46, Square napisał: Z tego co się orientuję, to nie ma podziału na regiony jeżeli chodzi o trofea. Save będzie działał jak będziesz miał tą samą wersję, więc tutaj tez nie powinno być problemu. Dziś odebrałem gre, w menu wziąłem KONTYNUUJ i zaczynam w tym zamku południowy-zachód mapy - tak powinno być, tak? New game + to zaczynam wszystkie questy z podstawki od nowa czy sam Frozen wilds? pewnie to pierwsze Ładnie by calak wyglądał, ale od początku to się nie chce wszystkiego przechodzić. Chce dodatek ograć, podstawke kiedyś splatynowałem Edytowane 9 lipca 20195 l przez Fanek
Opublikowano 9 lipca 20195 l NG+ zaczyna się jak Spoiler sterujemy już dorosłą Aloy. 2 minuty temu, Fanek napisał: KONTYNUUJ i zaczynam w tym zamku południowy-zachód mapy Jak dasz Kontynuuj to jest to twoja stara gra, zaczynasz tam gdzie skończyłeś. Jeżeli zaczniesz NG+ to FW będziesz mógł włączyć dopiero po pewnej misji fabularnej.
Opublikowano 9 lipca 20195 l 2 minuty temu, estel napisał: NIe. Skipujesz tylko okres dziecinstwa (tutorial). Zaczynalem niedawno. Czyli cała gra od nowa do przejścia tylko bez tutoriala?
Opublikowano 9 lipca 20195 l 48 minut temu, Fanek napisał: Czyli cała gra od nowa do przejścia tylko bez tutoriala? Jeżeli chcesz tylko trofiki za NG+, to przejdź sobie FW na zwykłym sejwie, a potem dasz NG+ i zrobisz speed run tylko po misjach głównych.
Opublikowano 9 lipca 20195 l Aż tak to nie:) przejde sobie po prostu dodatek i zrobie trophy FW, które się uda, dzięki panowie.
Opublikowano 13 lipca 20195 l Kurde, ta gra dalej robi dobrze po 2-ch latach premiery. Przeszedłem w końcu dodatek The Frozen Wilds, no i nie powiem, że się nieźle spociłem przez te trzy nowe maszyny. Zwłaszcza ten ognisty pazur nieźle dał mi w kość jak się grało na przedostatnim poziomie trudności. Ja pierdziele, dawno tak nie miałem, że tyle razy umierałem przez tego grubasa, szybki, zwinny, no i piedolony z tym swoim movesetem. Nie chcę myśleć jak się gra na ostatnim poziomie trudności. Wspaniała była to przygoda. Pozostało teraz czekać na drugą część przygód z Aloy. Edytowane 13 lipca 20195 l przez Faka
Opublikowano 13 lipca 20195 l No tak, fajnie jakby to się zbiegło z premierą PS5 to takiego bundelka bym łyknął.