Kmiot 13 675 Opublikowano 16 listopada 2019 Opublikowano 16 listopada 2019 Albo wyruchaj system, zmień poziom trudności na najniższy, zalicz próbę (metodą na partyzanta), wróć na domyślny i zapomnij o sprawie, zamiast czekać na ten jeden "szczęśliwy" run. Been there, done that. Polecam. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 16 listopada 2019 Opublikowano 16 listopada 2019 21 minut temu, Kmiot napisał: zmień poziom trudności na najniższy Chyba, że już na nim grą Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 16 listopada 2019 Opublikowano 16 listopada 2019 Nie no, szczerze to bez wyrzutów sumienia zmieniałem poziom na tę próbę z pudłami krabów i dwie próby z dodatku Frozen Wilds, bo IMO są trochę przegięte. Gdyby limit czasowy różnił się w zależności od poziomu to miałoby sens, ale tak to zaliczyć i zapomnieć. Szkoda życia i nerwów. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 listopada 2019 Opublikowano 17 listopada 2019 Te z FW polecam na Ultra, jest niezły hardcore aby zrobić na złoto. Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 17 listopada 2019 Opublikowano 17 listopada 2019 Jasne, jutro spróbuję. Już nie mogę się doczekać. 1 Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 17 listopada 2019 Opublikowano 17 listopada 2019 14 godzin temu, Square napisał: Chyba, że już na nim grą Zmartwię Cię, nie gram na najniższym (najniższy + ) A tak serio to chyba tak zrobię z tym odniżeniem poziomu trudności, bo te randomowe dropy w(pipi)iają. Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 17 listopada 2019 Opublikowano 17 listopada 2019 Na ultratrudnym to na początku nowej gry+ zwykłe czujki i złomiarze potrafiły dokazywać. Wydaje mi się że poza wytrzymałością, maszyny mają również poprawioną percepcję. Bez odskoków i szczupaków na boki ani rusz. Ta samoregenerująca zbroja szeleści mocno, dopiero na bardzo powolnym skradaniu walka z zaskoczenia jest w miarę efektywna. Aż strach pomyśleć jak będzie wyglądała walka z behemotami i tymi robalami piaskowymi uff Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 ładne ma kolory na buzi. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 to jeszcze gra czy już życie? Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 18 listopada 2019 Opublikowano 18 listopada 2019 O cie hój, sztosiwo w pierwszej chwili myślałem, że to render. 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 24 listopada 2019 Opublikowano 24 listopada 2019 W dniu 18.11.2019 o 13:54, Rudiok napisał: w pierwszej chwili myślałem, że to render. No ja też, może dlatego, że więcej tam filtrów i efektów, niż naturalności. 1 Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 24 listopada 2019 Opublikowano 24 listopada 2019 Wstyd się przyznać, ale dopiero ograłem Horizona Wspaniała to była gra, nie zapomnę jej nigdy. Zajefajna i bardzo dobrze poprowadzona fabuła z ogromnym potencjałem, kosmiczna i wypalająca gałki oczne grafika, wymagająca walka możliwa na różne sposoby i Aloy, którą kupuje się od pierwszych minut. Poza jakimiś małymi rzeczami (powtarzalne zadania poboczne, mało satysfakcjonujący ostatni akt, nie ma się do czego przyczepić. Stuknęło 40 h a ja sobie dalej biegam we Frozen Wilds i trzaskam zdjęcia co chwila. Dawajcie mi kontynuację 5 2 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 25 listopada 2019 Opublikowano 25 listopada 2019 Kolejny zadowolony klient Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 25 listopada 2019 Opublikowano 25 listopada 2019 A ja grałem w Horizona w jednym czasie w Breath of the Wild i gra wydała mi się strasznie, ale to strasznie uboga i sztuczna. Chociaż teraz, z perspektywy czasu, chętnie bym do niej wrócił Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 25 listopada 2019 Opublikowano 25 listopada 2019 (edytowane) Duet Ruda + Sylens to najlepsze co tą grę spotkało. Dodać dobre epickie cutscenki w dwójeczce i pare nowych mechanik, muzyka urywająca jajca i spokojnie Guerilla dałoby radę wyciągnąć z tej marki 10/10 Edytowane 25 listopada 2019 przez oFi 2 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 25 listopada 2019 Opublikowano 25 listopada 2019 No jak dla mnie najlepszy tytuł na tej generacji i to jeszcze nowe IP. Gra spodobała mi się od pierwszej zapowiedzi i pomimo słabych niektórych elementów spędziłem w niej mase godzin. Dwójka jeżeli dobrze podciągną te kulejące rzeczy to będzie wypas. 2 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 25 listopada 2019 Opublikowano 25 listopada 2019 No nie ma co gadać bo gierka jest sztos :) jest kilka gier bo jest God of War, Sekiro, Wiedźmin, Spiderman i właśnie Ruda z łukiem, która niszczy system. Ta generacja ma na prawdę kilka gier mega i pewnie jeszcze o niektórych zapomniałem. 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 listopada 2019 Opublikowano 25 listopada 2019 Ta gra jest dobra, ale jakie niszczy system? Graficznie tak, ale Horizon wciąż leży pod względem postaci, dialogów I generalnie samej narracji. 7 Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 25 listopada 2019 Opublikowano 25 listopada 2019 No z postaci do jedynie Sylens, król Słońce i ten z bokobrodami z Południa mi zapadli w pamięć, reszta to ksero randomy. Narracja mi za to bardzo się podobała - coś jak w Bioshocku, powolne odkrywanie historii na podstawie tego co się znajdzie w świecie. Tylko ten Frozen Wilds taki nijaki wyszedł. Efekt śniegu super, ale monotonia się wkrada, bo znów zadania przynieś-zabij-znajdź. 1 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 25 listopada 2019 Opublikowano 25 listopada 2019 Mi bardzo fajnie siadła całość jako gra, historia, główna bohaterka, rozwój postaci, modele i walka z maszynami. Po prostu dla mnie to jedna z gier generacji, ale szanuję, że każdy ma swoje odczucia odnośnie Horizona. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 25 listopada 2019 Opublikowano 25 listopada 2019 (edytowane) Mi też siadła ogólnikowo (szczególnie cauldrony ) chociaż potrzebowałem czasu żeby zaskoczyło. Wciąż uważam jednak, że należałoby zatrudnić kogoś bardziej doświadczonego w pisaniu dialogów I zadań pobocznych. Wiesiek 3 jednak mocno nas pod tym względem rozpieścił. Edytowane 25 listopada 2019 przez Paolo de Vesir 1 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 25 listopada 2019 Opublikowano 25 listopada 2019 To racja, ale powiem Ci, że za pierwszym razem jak dostałem HZD w ręce pomyślałem że słaba ta gra, nie może się rozkręcić ten prolog mnie zanudził trochę. Ale jakiś czas później nie miałem w co grać i dałem drugą szansę i wsiąknąłem na długo. Zacząłem po kawałku wsiąkać w grę i dla mnie to jeden z lepiej wykreowanych światów. Lubię w tej grze wszystko. Wiadomo, że pewne rzeczy można poprawić jak w każdej, ale fakt dialogi czy misje poboczne. Ale myślę, że każdy ma jakieś takie swoje gry, które mu leżą bardziej niż inne Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 25 listopada 2019 Opublikowano 25 listopada 2019 No ja zagrałem w Horizona zaraz po Zeldzie i zastanawiałem się dlaczego w tej grze tak dużo rzeczy nie działa i w sumie się zraziłem potężnie. Ale jak pisałem, nadrobię to, może lepiej siądzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi