Rudiok 3 350 Opublikowano 29 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2019 2 godziny temu, Ukukuki napisał: Mnie jakoś graficznie ta gra nie urzekła 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2019 Najlepszy HDR na obecnej generacji imo. Paleta kolorów wypala gały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 29 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2019 Każda gra w photo mode wygląda cudnie Właśnie przez takie zrzuty z gry w chu się zawiodłem bo myślałem ,że tak gierka wygląda. No i nie powiem trochę się przypaliłem. Gdyby tak to w rzeczywistości wyglądało to byłby sztos. Tą galerię chyba oglądałem przed zakupem https://www.pnaharphoto.com/new-blog/2017/3/27/horizon-zero-dawn-and-photo-mode Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 29 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2019 2 minuty temu, Ukukuki napisał: Każda gra w photo mode wygląda cudnie Właśnie przez takie zrzuty z gry w chu się zawiodłem bo myślałem ,że tak gierka wygląda. no ale przecież ta gra tak wygląda, to są moje zrzuty ino bez HUDu, który też zresztą można wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 520 Opublikowano 29 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2019 No ten HUD warto wyłączyć, albo chociaż dać na dynamiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 Na czym on grał? Na crt? I w dodatku bieda wersji. To nie dziwie sie wyglądało ciuolowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 W dniu 25.11.2019 o 20:37, XM. napisał: Chciałbym by w "dwójce" poszli trochę bardziej w Monster Huntera - craftowanie ekwipunku i broni z każdej maszyny, solidny post game z roznymi wariacjami (Thunderjaw w jakiś wersjach poison, ice itp. ale tego to na pewno nie będzie ), rozbudowali walke bronią białą, do tego większy świat, a nie jak w ZD nayyebane wszystko na sobie przez co swiat wydawal się bardzo sztuczny z tym swoim przechodzeniem miedzy pustynie/snieg/dzungle na krótkim dystansie. No i kórva obowiązkowo większe maszyny tak ze 2/3x od Trexa, ale oto się nie musimy martwic Pójście w stronę Monster Huntera? Kórwa najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 Jak ukuki gra na slimce to nic dziwnego. Swego czasu jak ogrywalem to przychodzili niektorzy i sie gapili jak w obrazek i mowili ze jest spora roznica z dobrym tv i prosiakiem. Dopiero death stranding imo przebilo aloj. Piekna gra i ta sciezka dzwiekowa. Chyba przejde jeszcze raz. No i frozen wilds to najlepszy snieg w historii gamingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 (edytowane) No nie mam prosiaka Gra na mnie wrażenia nie zrobiła. Najładniejsze co widziałem na PS4 w mojej ocenie to Spider Man, ta gra jest kozacka i do tego jak się rusza Byłem pod wrażeniem jak PS4 to wszystko wczytuje. Edytowane 30 listopada 2019 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 Mi tam zrobiło na amatorze i tv fhd ale trzeba przyznać że Horizon ma dość specyficzną paletę barw może o to chodzi. Ale np już taki GoW wrażenia nie robił, a momentami wręcz wyglądał słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 Jakies dziwne z was gracze. Kazda z tych gier to raczej top wizerunku Spider wyglada ok ale roznorodnosc terenu jest tam znikoma wiec imo najgorzej z wymienionej trojki sie prezentuje. Za to cutscenka w deszczu na szczycie wiezowca Gow? Chata,broda i pory na czaszce Kratosa wygladaja lepiej niz zycie. Z tym ze to semi open world wiec nie obciaza tak bebechow jak horizon.Ale ostrosc, szczegolowosc szczegolnie postaci to chyba no 1 Horizon? Open world ze zmiennym srodowiskiem, framerate nawet sie nie zakrztusi, wiatr muskajacy zdzbla trawy, snieg zostajacy na sosnach. Hdr przeswitujacy przez korony drzew w glab lasu? Moim zdaniem zwyciezca tej konfrontacji moze byc tylko jeden. Ale musicie jeszcze death stranding zobaczyc. Silnik horizona wiec ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 445 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 Wszystkie z wymienionych mam na poleczce. Czaje sie na Pro w dobrej ofercie i będę ogrywał ponownie te wyżej wymienione tytuły dla porównania. A już niedługo HZD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 (edytowane) Ja sie czaje do ogrania drajwklapa drugi raz. Platynka jest ale gralem na zwyklaku i full hd a i tak przy akcjach typu 3 okrazenia, na pierwszym zaczyna kropic a na trzecim jest juz burza pioruny opadala szczena. Co to musi byc na pro i odpowiednim telewizorku Edytowane 30 listopada 2019 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 DC z tego co pamiętam nie ma żadnego dodatkowego wsparcia na prosiaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 520 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 Ja ogrywałem Horizona na zwykłym PS4 i często powodował zachwyt wizualny. Jak wspomniano wyżej, GG odwaliło kawał świetnej roboty z silnikiem który trzyma stały klatkarz cały czas nawet przy największych akcjach. Możliwe, że jeszcze w tym roku odpalę ponownie gierkę, aby sprawdzić na Pro. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 Na zwykłym ps4 standardowo gra już nie robi takiego wow, ale wystarczy pogrzebać trochę w opcjach obrazu TV i widać różnicę, ale screeny jej nie złapią. W innych grach podobnie. Z ciekawości odpaliłem na nowym TV i różnica jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 2 godziny temu, kanabis napisał: Jak ukuki gra na slimce to nic dziwnego. Swego czasu jak ogrywalem to przychodzili niektorzy i sie gapili jak w obrazek i mowili ze jest spora roznica z dobrym tv i prosiakiem. No nie wiem. Ja ogrywałem na slimce w okolicach premiery i gra robiła wizualnie. Dodatek podobnie chociaż już mniej. Teraz jak ktoś ogrywa po takim RDR 2 to Horizon faktycznie może nie robić już takiego wrażenia. Ja zapamiętałem tytuł jako jeden z ładniejszych w tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 (edytowane) 15 godzin temu, Ukukuki napisał: Nie no ładna gierka ale dla mnie bez tego wow mialem to samo po podlaczeniu do nowego TV...jedno wielkie WTF i co ja kupilem, przeciez to nie tak mialo wygladac xD po 10 minutach okazalo sie ze trzeba wlaczyc port HDMI na 4K. NO i Panie jak pierwszy raz zobaczylem te kolorki i jak swiatalka swieca momentalnie michalek do gory. Serio...nie wiem ile ta gra zyskuje w UHD no ale zadna gra na mnie nie zrobila takiego wrazenia. Swietna baleta barw. Edytowane 30 listopada 2019 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 2 godziny temu, suteq napisał: No nie wiem. Ja ogrywałem na slimce w okolicach premiery i gra robiła wizualnie. Dodatek podobnie chociaż już mniej. Teraz jak ktoś ogrywa po takim RDR 2 to Horizon faktycznie może nie robić już takiego wrażenia. Ja zapamiętałem tytuł jako jeden z ładniejszych w tej generacji. Nie napisalem ze gra wyglada zle na zwyklym plejku tylko ze wyraznie lepiej jest na pro Cytuj Odnośnik do komentarza
Mardok1986 34 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 Gierka jest ładna, ale do pewnej odległości, bo niestety można natrafić na takie rejony, gdzie "paczysz" i nie wierzysz, jak ta gra jest brzydka I to nie jakieś odległe horyzonty, a dość blisko gracza, natrafiało się na niedoczytane elementy np jakieś kamyczki na ziemi (nie bug), rozmazane tekstury i to wszystko powodowało spory niesmak, ale to pewnie "zasługa" filtrowania anizotropowego, a raczej jego brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 Frozen Wilds będę ogrywać juz na Pro. Mam nadzieję, że dodatek jest trudniejszy od podstawki. Jak go odblokować? Z poziomu menu czy trzeba wykonać kilka czynności? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 Gorsze pierydolenie niż PCMasterRace o klatkach na sekundę. Przecież ta gierka gniecie mosznę nieważne na czym. Ja gram na slimie i 10-letniej plazmie i gałki oczne aż pieką z wrażenia. To co na plus w Prosiaku to jedynie HDR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 (edytowane) 17 minut temu, Nemesis napisał: Jak go odblokować? z tego co kojarze to na polnocy bedziesz mial zaznaczone ze pojawil sie nowy teren. Idzie sie do znacznika i przechodzi do nowej lokacji. 6 minut temu, Rudiok napisał: To co na plus w Prosiaku to jedynie HDR. nie jedynie a AZ...roznica jest kolosalna (szachownica tez dziala bdb) Edytowane 30 listopada 2019 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 11 minut temu, Rudiok napisał: Gorsze pierydolenie niż PCMasterRace o klatkach na sekundę. Przecież ta gierka gniecie mosznę nieważne na czym. Ja gram na slimie i 10-letniej plazmie i gałki oczne aż pieką z wrażenia. To co na plus w Prosiaku to jedynie HDR. Gracze zaczynający opisywanie gry od grafiki, jak ja ich nienawidzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 520 Opublikowano 30 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2019 48 minut temu, Nemesis napisał: Jak go odblokować? Z poziomu menu czy trzeba wykonać kilka czynności? Frozen Wilds można zacząć w jednym z trzech miejsc oznaczonych niebieskim znacznikiem nowej misji (obok Kurhanu, w Wieży Dnia i na drodze przy Południku). Obojętnie gdzie zaczniesz jest to samo, tylko inna postać daje quest i opis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi