Schranz1985 680 Opublikowano 12 stycznia 2020 Opublikowano 12 stycznia 2020 Korzystając z faktu że jestem chory i weekend przesiedziałem w domu, trzasnąłem w 2 dni 11h ...O kierva jakie to jest dobre, bez kitu wiedziałem ze grafa pozamiata ale gameplay z walką na czele jest równie za(pipi)isty.Do tego fajne story dobra muza i ciekawy świat.No toć to tru sztosiwo 3xA.Jedynie co to trochę łatwo się robi na hardzie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 W dniu 12.01.2020 o 21:08, Schranz1985 napisał: O kierva jakie to jest dobre, bez kitu wiedziałem ze grafa pozamiata ale gameplay z walką na czele jest równie za(pipi)isty. Do tego fajne story dobra muza i ciekawy świat. No toć to tru sztosiwo 3A Fajnie że dałeś drugą szansę i się pozytywnie zaskoczyłes. Horizon wiele zyskuje przy bliższym poznaniu, a mianowicie de facto warto ograć dla samego artstyle, grafiki i świata przedstawionego. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 Ale mogli jakąś dobrą grę dać A nie horizona Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 No i git niech daja wszystko na Pc jak leci i konsole moga zdychac 2 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 54 minuty temu, ASX napisał: o co chodzi, wtf Cytuj
mario10 518 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 Niech wyjdzie nawet na pegasusa bo gra bardzo dobra i dawno ograna. Niech większa ilość graczy posmakuje przygód Aloy Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 Alloy przygodzie!Ciekawe jak ta gra będzie wyglądać ba mocarnym pc, no i też troche czasu minęło więc może coś ulepszą?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 przede wszystkim będą normalne fpsy Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 18 stycznia 2020 Opublikowano 18 stycznia 2020 Wiekszosc i tak pewnie zagra bez Hdru na PC. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 18 stycznia 2020 Opublikowano 18 stycznia 2020 Większość i tak nie uruchomi albo pogra w fhd w 30fps na średnich xD.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 18 stycznia 2020 Opublikowano 18 stycznia 2020 No będą grać w srakę na monitorze bez hdr. Sam steam pokazywał kiedyś jaki jest odsetek graczy z high endowymi kompami, czyli bardzo niski. 1 1 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 18 stycznia 2020 Opublikowano 18 stycznia 2020 Tak jakby hdr był jakimś deal breakerem PC mają całą mase ekstra featerów niedostępnych na konsolach które dają takiego kopa gierką że nawet brak hdr nic nie zmienia. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 18 stycznia 2020 Opublikowano 18 stycznia 2020 skąd informacja o braku HDR na PC? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 18 stycznia 2020 Opublikowano 18 stycznia 2020 Komentuje tylko komentarz wyżej. HDR to dalej ciekawostka dostępna tylko w ograniczonej liczbie tytułów na PC co nie oznacza że HZD jeśli ukaże się na blaszkach nie będzie wspierał tej opcji, nawet jeśli skorzysta z tego tylko garstka ludzi jak piszą hejterzy w tym wątku. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 No calkiem calkiem ten Horajzon, jak tylko wylaczy sie milardy wskaznikow to idze w to pograc. Mam 20h na liczniku (glownie eksploracja i zadania poboczne), dialogi beznadziejne, glowny watek zapowiada sie ciekawie (bylem dopiero w siedzibie firmy). Graficzka robi robote, chociaz chyba nigdy nie bede juz mial tak jak przy premierze Wieska3 (pc), tam to bylo wow, tutaj w sumie meh, bardzo ladne ale tylko tyle Polowanie na maszyny kozackie, niektore sa niezlymi bydlakami i czuje ze sie troche napoce zanim ubije takiego thunderjawa zostal mi jeden kociolek z nim wlasnie, reszta ogarnieta. warto robic te zadania dla lozy lowcow? Bo olewalem poki co probe lowieckie. I na co hajs wydawac? Wydaje mi sie, ze jestem zarobasem srogim, oprocz wyrzutni lin kazda bron „fioletowa” z niezlymi upgrade’ami. Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 (edytowane) jakbys pokusil sie o platynke to tam dopiero pieniążki są jako tako bardziej potrzebne. Dwójeczka - jak tego nie spyerdolą - to będzie mesjasz 10/10, bo wiele tej grze nie potrzeba do bycia grą żyćka Edytowane 26 stycznia 2020 przez oFi Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 8 godzin temu, Grabek napisał: warto robic te zadania dla lozy lowcow? Bo olewalem poki co probe lowieckie. I na co hajs wydawac? Wydaje mi sie, ze jestem zarobasem srogim, oprocz wyrzutni lin kazda bron „fioletowa” z niezlymi upgrade’ami. Jak zrobisz wszystkie to dostajesz od Loży specjalne wersje trzech broni (Hukproca, Łuk Bojowy i Wyrzutnia Lin) z dodatkowym miejscem na ulepszenia i lepszymi statami (handling?) niż te ze sklepu. Warto brać wszystkie/większość strojów, bo każdy przydaje się w innej sytuacji, to samo z bronią. Jesteś już w miarę daleko więc jeżeli nie grasz na najwyższym poziomie trudności to powinieneś mieć już większość. 1 1 Cytuj
aph 155 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 W dniu 18.01.2020 o 18:52, kes napisał: Tak jakby hdr był jakimś deal breakerem W przypadku Horizon bardzo mocno poprawia odbiór gry. Ale nie sądzę, żeby ew. edycja PC nie miała tego feature. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 Godzinę temu, Square napisał: Jesteś już w miarę daleko więc jeżeli nie grasz na najwyższym poziomie trudności to powinieneś mieć już większość. Gram na hardzie i w sumie niedawno sobie kupilem dopiero wyrzutnie lin najbiedniejsza xd procy nie bralem w ogole na razie. w takim razie porobie sobie te zadania dla lowcow poki co i pojade z watkiem glownym. Sidequesty biedna wiec sie specjalnie nie spuszczam, ten z rodzina Olina fajny byl poki co, reszta meh. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 Dopóki nie zacząłem robić trialow też nie kupilem wyrzutni lin.Waliłem do ptaków z łuku tymi strzałami explodujacymi i spadały na dół.Mam zrobione 12/15 misji łowieckich.To już wszystkie będą te 15? Bo jeśli tak to lecę robić i po nowe bronie.Ogólnie miałem tydzień przerwy od Horizon, dziś sobie pogram. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 1 minutę temu, Grabek napisał: Gram na hardzie i w sumie niedawno sobie kupilem dopiero wyrzutnie lin najbiedniejsza xd procy nie bralem w ogole na razie. Podczas misji Ustronie Twórcy dostaje się niebieską jeżeli dobrze pamiętam. 5 minut temu, Grabek napisał: Sidequesty biedna wiec sie specjalnie nie spuszczam, ten z rodzina Olina fajny byl poki co, reszta meh. Questy poboczne dzielą się na 2-3 typy. Te powiązane z wątkiem głównym jak Olina czy Erenda warto zrobić. Potem jest kilka mniejszych misji pobocznych i typowe zadania, które można olać jeżeli nie celuje się w platynę/100%. 2 minuty temu, Schranz1985 napisał: Mam zrobione 12/15 misji łowieckich. To już wszystkie będą te 15? Bo jeśli tak to lecę robić i po nowe bronie. Tak, wszystkich jest 15. Bronie dostaje się za każdy komplet, więc jak nie możesz zrobić czegoś na złoto to warto iść odebrać nagrody za srebro i brąz. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 Nie no ja to nie odpuszczam mam te 12 na złoto Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 9 minut temu, Schranz1985 napisał: Waliłem do ptaków z łuku tymi strzałami explodujacymi i spadały na dół. Dwa-trzy strzaly w worek mrozacy i pieknie pikuja w ziemie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi