bartiz 1 615 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Ja przeszedłem na dwa podejścia. Pierwsze to po 10h zostawiłem na pół roku. Potem wróciłem i dokończyłem, a i ostatnio po zmianie TV dla graficzki wbiłem platynę. Ale DLC to w ogóle mi się odpalać nie chce. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 (edytowane) Ja się cieszę że teraz odkopałem Horizon (dałem za grę 40 zł w cyfrze). Bo dzięki ponownemu graniu w ten "diament" nie mam kompletnie ciśnienia na ps5 i horizon 2 xD Naprawdę ciężko się w to gra. Obecnie tylko chce przelecieć tą fabułę ale nadal meksyku nie widać. Kończy się to u mnie 1h lub 1,5 grania i przerwa na 2 dni. Jeden plus to pan Lance "the wire" Reddick Spodziewajcie się recenzji podsumowującej jak przejdę. Nikt mi już na forum nie powie że po 6h opinia się nie liczy Edytowane 9 lipca 2020 przez blantman 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Widzę że się języki rozplątały i życie Wam niemiłe. Jak wpadnie tu Kwadratowy i przeczyta co za bzdury tu wypisujecie to he might not be able to control himself i zrobi się fizycznie. 1 Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 A tymczasem Sony podbija cene na steamie bo chyba za dobrze się sprzedawało Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Nie, że jest słaba tylk w 2017 nie za bardzo było na Plejce nic innego, więc grało się w co było. Persona 5, yakuza 0, nier automata. Rzeczywiście nic nie było, taki tam tylko najlepszy rok tej generacji Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Hmmm 3 gry i jedna dobra. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 17 minut temu, Pupcio napisał: Persona 5, yakuza 0, nier automata. Rzeczywiście nic nie było, taki tam tylko najlepszy rok tej generacji JA to wiem TY to wiesz ale te gry to nie target przeciętnego gracza (nie tylko playstation). 1 Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Jeszcze byl nioh i hzd, a na switchu botw i mario odyssey. Nie bylo lepszego roku jezeli chodzi o gaming w tej generacji, no chyba ze ktos nie mial tych dwoch sprzetow Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 2017 chyba najlepszy rok tej generacji, pełna zgoda Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Środek i końcówka generacji zawsze są najlepsze, tylko PS2 się wyłamało i sypało mesjaszami w pierwszym roku życia. Cytuj
mario10 519 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 No to zależy co kto lubi. Ja przy Horizonie bawiłem się doskonale . Dla mnie jedna z lepszych gier generacji 2 Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Mnie tez Horizon wciagnal od poczatku i zrobilem platyne + DLC bez przerwy. Ponad 60h w grze, swietny szpil. 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Generalnie Horizon dobrze zrobił szkielet gry i sama walka jest wyśmienita, ale należałoby przy sequelu nabudować na to jakąś solidnie poprowadzoną fabułe i popracować nad scenariuszem, bo jak dla mnie nie ta gra jest płaska jak każdy jeden ubisofciak w który grałem. 1 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 W każdej grze zawsze można coś poprawić, akurat mi się podobała historia przedstawiona w grze, nie jest to majstersztyk fabularny, ale sam pomysł na grę bardzo dobry. Walka jest świetna i sam projekt maszyn też mi przypadł do gusty i czekam na kontynuację na PS5 Cytuj
Paolo de Vesir 9 122 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Zgodzę się z tym w pełni: sama koncepcja świata jest ciekawa, ale wypełniono ją naprawdę nienatchnioną fabułą i scenariuszem. Poza Aloy, Sylenem i pijaczkiem nie pamiętam zbyt wiele, a teraz nawet nie przypomnę sobie ich motywacji. Side-questy standard to standard MMO, generalnie jakby test silnika gry. Po GoW 2018 i TLOU można spodziewać się, że Sony postawi nacisk na świetną warstwę fabularną, a z drugiej przypominasz sobie, że to gra twórców KillZone'a... 2 Cytuj
mario10 519 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Miejmy nadzieję, że w kolejnej odsłonie uda się im poprawić pewne elementy. Tutaj przyznam rację bo faktycznie Aloy jest świetna i Sylens, a reszta bohaterów taka sobie. Ja z reguły daje grom 2-3 szanse, akurat tutaj złapało za drugim razem i za jakiś czas jak skończę RDR2 to pewnie wrócę do HZD Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 8 godzin temu, Pupcio napisał: Persona 5, yakuza 0, nier automata. Rzeczywiście nic nie było, taki tam tylko najlepszy rok tej generacji 8 godzin temu, bluber napisał: 2017 chyba najlepszy rok tej generacji, pełna zgoda A oprócz Horizona jeszcze PREY, The Evil Within 2 i Zelda Breath of the Wild - zdecydowanie najlepszy rok tej generacji. Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Prey no A wezyr granko w wowa w tym czasie Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Godzinę temu, Wredny napisał: A oprócz Horizona jeszcze PREY, The Evil Within 2 i Zelda Breath of the Wild - zdecydowanie najlepszy rok tej generacji. Super Mario Odyssey, Hollow Knight, Divinity Original Sin 2, Resident Evil VII, Yakuza Zero 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 Widać sony ciężko przędzie i musi szybko zarobić na produkcje next gena Cytuj
Gość suteq Opublikowano 10 lipca 2020 Opublikowano 10 lipca 2020 19 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Po GoW 2018 i TLOU można spodziewać się, że Sony postawi nacisk na świetną warstwę fabularną, a z drugiej przypominasz sobie, że to gra twórców KillZone'a... TLOU to zgoda, ale GoW? Przecież ta historia była strasznie rozwleczona i w sumie o niczym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi