łom 1 963 Opublikowano 3 października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 października 2022 To multi Horizona wyobrażam sobie jako coś w stylu Monster Hunter. Może to wypalić i aż dziwne że po sukcesie MH World praktycznie nic nie wyszło w tym stylu i dopiero Wild Hearts spróbuje coś ugrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 3 października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 października 2022 Nie wiem czy to żart z tym remakiem czy co. To jest totalnie niepotrzebne, bo gra wciąż wygląda świetnie, jeśli to prawda to mega przypał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 4 października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 października 2022 Z remakiem nie prawda, z remasterem prawda, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 4 października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 października 2022 Remaster tej gry też totalnie niepotrzebny. Co się z tą firmą porobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 4 października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 października 2022 Ogrywałem Horizona na początku roku, więc kilka lat po premierze, ale mimo tego i tak gra robiła na mnie niesamowite wrażenie graficzne. Zwłaszcza dodatek i to bajeczne poruszanie się w śniegu. Remaster kompletnie niepotrzebny, ukierunkowany na zysk. Liczę na niską sprzedaż, choć wiem, że to płonne nadzieje... Nie podoba mi się kierunek, w którym to wszystko zmierza. Zamiast nowych gier odgrzewanie starych kotletów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 4 października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 października 2022 (edytowane) Zrozumiem, jesli bedzie to po prostu przeniesienie ustawien z PC, ale z opisu wynika, ze bedzie to cos bardziej ambitnego ze zmienionymi animacjami i pewnie mimika twarzy, by dorownac sequelowi. God of War i Days Gone takze nie otrzymaly update’u graficznego PC i bylaby to naturalna kolej rzeczy. Ale taki patch powinien byc darmo. Edytowane 4 października 2022 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 4 października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 października 2022 "Za jakość się płaci" Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 października 2022 Niech poprawią ten upośledzony wielki baniak małej Aloy, bo do dziś mam koszmary Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Wgl niech wyjebią ten motyw z Alloygówniak, bo cudem przebrnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 039 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Gram sobie powoli w tego Horizona i zastanawiam się dlaczego ta fantastyczna pod względem grafiki i designu świata jest tak denna gameplayowo i fabularnie. Ciągle zerowy stopień interakcji właściwie ze wszystkim, żenujące cutscenki i dialogi, nawet już odkrycie tajemnicy tego świata powoli przestaje mnie interesować. Jedyne co mnie przy grze trzyma to niesamowite miejscówki oraz fakt, że chcę zagrać w dwójkę, a nie chcę zaczynać bez znajomości jedynki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 No ja jedynki nie skończyłem. Myślałem, że to ze mną jest coś nie tak. Nie mogłem znieść infantylizmu, fabuły podanej w postaci dialogów (bardzoooo średnich) i mechanik spłyconych do klikania Xa. Ciągnęła mnie tylko graficzka i piękny świat, ale ostatecznie nie dałem rady przed końcówką. Days Gone olałem znacznie wcześniej. Powód identyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Days gone w każdym segmencie poza graficzką poziom wyżej od tego tworu growopodobnego Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 (edytowane) Rdzeń gameplayowy jak walka z dinobotami jest kozacki, jak się męczysz, to nie wiem po chuj grasz. "Przejdź" sobie lepiej, na tfu, jutubku, bo dla samej grafiki nie warto. Edytowane 5 października 2022 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 Mam nadzieję, że jeszcze nie ruszyli z robieniem tego rimejku i się opamiętają. Jeżeli już to klepią to za późno Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 039 Opublikowano 5 października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 października 2022 2 hours ago, SlimShady said: Rdzeń gameplayowy jak walka z dinobotami jest kozacki, jak się męczysz, to nie wiem po chuj grasz. "Przejdź" sobie lepiej, na tfu, jutubku, bo dla samej grafiki nie warto. Aż tak mnie nie odrzuca, żeby olać. Chcę przejść, nie wracać i nie myśleć za x miesiecy czy lat że nie skończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Soyokaze 75 Opublikowano 25 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2022 (edytowane) Samo załozenie dialogów, miało być chyba przybliżeniem poziomu "plemiennych ludów" wśród jakich jesteśmy. Dlatego was tak irytują. No dziwne by było, gdyby ludy plemienne miały ogromny zasób słów itd. Włączcie sobie Chrono Trigerka i tam posłuchajcie w epoce kamienia jak gadają. Brakuje jeszcze by w Horizon walili się w piersi jak Goryle. Zamysł artystyczny by przybliżyć klimat był dobry, gorzej pewnie z wykonaniem. Mi aż tak bardzo nie przeszkadzało. Właśnie ogarnąłem dodatek. I zainstalowałem i pograłem w 2 Niedźwiedzie ogniste w dodatków były upierdliwe, a jeszcze ubić pod koniec 5 sztuk. Ale jakiś puchar wpadł przy okazji, w tym puchar za wszystkie zrealizowane misje. Nie robiłem new Game+ i Hard Level oraz innych wyzwań. Aż taki zapaleniec, by zbierać wszystkie trofki nie jestem. Za to sama gra to przyjemność właśnie walk. Pomijam ilekroć u mnie szły bluzgi przy walkach, ale właśnie to sprawia u mnie frajdę. Ktoś będzie wychwalał Kratosa walki w GoW, ale to właśnie tutaj wolę walczyć i rozwalać maszynki. W dwójce jestem na początku, gdy Ambasada z Południka na Dziki zachód ma się udać Edytowane 25 listopada 2022 przez Soyokaze Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Będzie remaster na PS5 i PC https://twistedvoxel.com/horizon-zero-dawn-remastered-for-pc-and-ps5-leaked-by-esrb/ 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Po co remasterowac bloodborna, killzony, motorstormy xddddd Następny w kolejce Knack? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września God of wary, Killzony, Resistance i wiele innych gier gnije na PS3, nie kurwa rudą trzeba zremasterować XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września teraz będzie kolej na Horizona 2 albo kolejny remaster TLOU Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Sonka zawsze wie jak rozbawić człowieka od rana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 430 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września FOR THE PLAYERS, tytuł godny MOCY PS5 PRO. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Pewnie remake, a nie remaster, ale tak samo głupie jak Until Dawn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września No remaster nie ma racji bytu, ale to Sony, wszystko jest możliwe. Sens remake'u też jest wątpliwy, w końcu gra będzie miała zaledwie 8 lat w lutym, ale jest tam masa rzeczy które mogą zrobić na poziomie HFW więc jestem ciekaw co to będzie. Ostatecznie pewnie i tak wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września (edytowane) W sumie już rok temu były o tym plotki. Ja chętnie zagram, bo dwójka mi się podobała i przeszedłem, a od jedynki się odbiłem na premierę, bo grałem po Breath of The Wild. Edit: Swoją drogą.. Horizon był grą, która reklamowała PS4 Pro, a teraz remaster będzie system sellerem PS5 Pro.. Edytowane 18 września przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi