tjery 1 132 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Fajnie by było jakby do remastera wzięli studio, które poprawi i tak bardzo dobrą grafikę, zostawi walkę z maszynami, a wyjebie całą resztę i zrobi z tego porządną grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Growe Szambo zaprasza tego Horajzona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września 3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a): Aż z ciekawości muszę ją kiedyś odpalić w 60 fps, żeby potwierdzić, że ten remaster niepotrzebny Ej ale nawet jeśli gra nie posiada 60fps, to nie znaczy że automatycznie zasługuje na remaster Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września najśmieszniejsze jest to że gra dostała patch z 60FPS Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Ja pierdolę. Czaicie, że gra była konkurowana w tamtym czasie z botw, a teraz będą to remasterować? Niech mnie chuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września 4 minuty temu, Faka napisał(a): Ja pierdolę. Czaicie, że gra była konkurowana w tamtym czasie z botw, a teraz będą to remasterować? Niech mnie chuj. No Botw akurat miał już remaster . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września I coś czuje że ten og botw też niedługo się doczeka xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września 4 minuty temu, Pupcio napisał(a): I coś czuje że ten og botw też niedługo się doczeka xD Nie kracz użytkowniku Pupcio, że czeka nas teraz z kolei generacja pt. "Switch exclusives remastered" xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Niech się kurwa nie zesrają tym remasterami gier. Sony, kiedyś firma na którą można był liczyć że podczas każdej generacji wprowadzi kilka nowych IP a teraz kurwa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ddes 3 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Remasterują grę, która nawet dzisiaj wygląda dobrze, a o odświeżeniu Medievil 2 cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Jedynkę przeszedłem raz, i jeżeli kiedyś miałbym to zrobić ponownie, to tylko taką zremasterowaną wersję, gra wygląda świetnie, ale w pojedynku z kontynuacją jest przepaść, głównie animacja i mechanika walki wręcz. Więc jestem za, ale nikt nie wymusi na mnie pójście na premierę po grę za 329 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września (edytowane) Jaka przepaść? Obie te części są niemal takie same zwłaszcza pod względem gameplayu. Dodali nowe bronie, potworki, większy świat ale system walki i jej feeling jest taki sam. Edytowane 18 Września przez Rooofie Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września I jeszcze gorszą fabuła, niż w jedynce. Da się! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września 40 minut temu, Rooofie napisał(a): Jaka przepaść? Obie te części są niemal takie same zwłaszcza pod względem gameplayu. Dodali nowe bronie, potworki, większy świat ale system walki i jej feeling jest taki sam. Walka wręcz w jedynce jest ułomna, w dwójce bardzo mocno rozwinięta, jeżeli tego nie dostrzegłeś, to znaczy że nie grałeś. Animacja twarzy to deklasacja. Obie te kwestie zdecydowanie powodują że nie wrócę do jedynki by ponownie ją przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września Spoko, poprawią wodę i chmury i myk na store za 349zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września Na PC jest taki remaster jak dasz suwaczki w prawo. Sony powinno w jakimś nowym FW usunąć wsteczną kompatybilność z PS4 co zachęci ludzi do kupowania drugi raz tych samych gier tyle że ze znaczkiem PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Horizon ma wiele problemów. Ale grafika go nie jest jednym z nich Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września No teraz już jest nie tylko ładna ale i przepiękna. Czekam na szczegóły, jak wsadzą tam mechanikę walki wręcz z dwójki,(o lotni nie marzę) to w 2025 atakuję obie części ponownie. Te 10 dolców to bardzo przyzwoita cena. W dniu 19.09.2024 o 07:28, PiotrekP napisał(a): Spoko, poprawią wodę i chmury i myk na store za 349zł Pomyliłeś się o 290 zł ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 1 hour ago, Rtooj said: No teraz już jest nie tylko ładna ale i przepiękna. Czekam na szczegóły, jak wsadzą tam mechanikę walki wręcz z dwójki,(o lotni nie marzę) to w 2025 atakuję obie części ponownie. Te 10 dolców to bardzo przyzwoita cena. Ja widzę screeny i mam ochotę pograć, ale potem sobie przypominam te poronione zbieractwo i crafting, drzewka rozwoju i mam dreszcze. A nawet nie wspomniałem o drewnianych dialogach i postaciach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) To ostatnie jak rozumiem zostało zminimalizowane przez nagranie na nowo dialogów, kamerze wziętej z FW i lepszej grafice, doh. Nie pamiętam czy w jedynce było inaczej niż w FW, ale tam nie trzeba było robić nic poza głównym wątkiem by iść do przodu. Pamiętam te żenujące oskarżenia o zbyt wielki świat i zbyt dużo słabych zadań pobocznych, jakby ktoś kogoś zmuszał tam do robienia tego. Główne osie fabularne w obu grach to mistrzostwo prowadzenia i świetne plottwisty. Edytowane 25 Września przez Rtooj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 869 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Duży + za możliwość ulepszenia za 10$, akurat ostatnio za mną chodziło ponowne przejście Zero Dawn. Cytuj Odnośnik do komentarza
MacLeSkr 29 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Będzie w pudełku czy tylko cyfra? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Wywalili chyba podstawkę z extra jakiś czas temu więc nie mam żeby zrobić upgrejt za 10$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Wersja z Plusa nie łapie się na upgrade, ale jak ktoś zgarnął za darmo w ramach Play At Home to będzie mógł ulepszyć za te 40 zł. Fajnie, że zrobili mo-cap, tutaj będzie najbardziej odczuwalna zmiana. Jak ktoś nie miał dodatku to też będzie w zestawie. Można narzekać, że same remastery, ale tutaj za te cztery dychy to będzie warto. 6 godzin temu, Rtooj napisał(a): Czekam na szczegóły, jak wsadzą tam mechanikę walki wręcz z dwójki,(o lotni nie marzę) Jakby miało być to by się tym pochwalili raczej. Jedynie jakieś opcje dostępności zostaną dodane https://blog.playstation.com/2024/09/24/horizon-zero-dawn-remastered-is-coming-to-ps5-pc-october-31-2024/ 56 minut temu, MacLeSkr napisał(a): Będzie w pudełku czy tylko cyfra? Raczej będzie, ale wtedy zapewne cena 229 PLN. Jak nie masz żadnej wersji cyfrowej gry to najlepiej brać pudło PS4 za grosze i ulepszyć. Boli mnie jedynie data premiery, bo o wolnym mogę raczej zapomnieć, ale będzie grane Day 1. W ogóle dziwne, że nie wrzucili razem z Pro skoro ma obsługiwać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi