Skocz do zawartości

Horizon: Zero Dawn

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to nie masz żadnej wersji kupionej? Tego darmowego nie dodawałeś do konta?

Z biznesowego punktu widzenia ich rozumiem, bo teraz zwykła plus ulepszenie wychodzi na to samo. Płytki dalej tanio będą do wyrwania chyba.

Opublikowano
11 minut temu, Square napisał(a):

A to nie masz żadnej wersji kupionej? Tego darmowego nie dodawałeś do konta?

Z biznesowego punktu widzenia ich rozumiem, bo teraz zwykła plus ulepszenie wychodzi na to samo. Płytki dalej tanio będą do wyrwania chyba.

Miałem kiedyś kupioną z dodatkiem ale sprzedałem kumplowi za parę złotych bo miałem w extra, a jak to się skończyło to wiadomo :) Prędzej czy później na pewno wrócę do odświeżonej wersji.

Opublikowano

No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. Teraz jestem zmuszony kupić droższą wersję jak będę chciał ograć, ale tego trendu się nie da chyba cofnąć.

Opublikowano

Niestety. I tak nie mamy w tej sprawie nic do powiedzenia, jak wydawca sobie zażyczy to wywali starszą edycję i można sobie co najwyżej popłakać na forum czy socialach.

Opublikowano
12 minut temu, mario10 napisał(a):

No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. Teraz jestem zmuszony kupić droższą wersję jak będę chciał ograć, ale tego trendu się nie da chyba cofnąć.

Kup pudełko póki są w normalnych cenach a będziesz chciał to sobie zrobisz upgrade za 10$. 

• Plusik 1
Opublikowano
16 minut temu, mario10 napisał(a):

No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp.

No jest to słabe, ale na PSN dalej jest dostępne, a jak kupisz Remaster to dostajesz obie wersje.

• Plusik 1
Opublikowano

Oczywiście zamówione, grę przeszedłem wielokrotnie (w przeciwieństwie do drugiej części) i to będzie fajna okazja, żeby wrócić do tego świata ponownie. Poczekam tylko na jakieś video/recenzję porównującą jak to wygląda na zwykłym PS5 vs PS5 Pro. Jeśli będzie to mocno zauważalne to prosiak będzie musiał wjechać już w tym roku.

• 2 tygodnie później...