Square 8 705 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października @funditto dla płytki dopiero o północy będzie opcja chyba 1 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Nie ma autopop Pucharów, jeśli się ma zapis z oryginału, także będzie długi weekend z Horizonem Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Czyli, żeby mieć za 10 euro muszę włożyć płytkę z wersji PS4, zainstalować i dopiero wtedy mogę pobrać upgrade, tak? Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Czyli, żeby mieć za 10 euro muszę włożyć płytkę z wersji PS4, zainstalować i dopiero wtedy mogę pobrać upgrade, tak?Nie musisz instalować, wystarczy płyta w napędzie. 1 Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października A czy w takim wypadku po pobraniu aktualizacji do wersji PS5, płyta musi być cały czas w napędzie? Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Kuurde, nie wiedziałem, że to aż tak. Dobrze, że nie przeszedłem nigdy, wjedzie na PROsiątku Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Teraz gra wygląda dokładnie tak jak Forbidden West. Podobny upgrade jak z TLOU1, tylko tam było generację wstecz. Cytuj
funditto 659 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Pograłem z pół godziny. Wizualnie jest lepiej niż w oryginale, ale już czuję, że brakuje mi tarczoskrzydła, więc nie wiem czy będzie mi się chciało całość przechodzić. Cytuj
DaMiX211 0 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Siemka mam pytanie odnośnie horizon zero Dawn. Posiadam na płycie edycję kompletną no i chciałem dokupić te ulepszenie które miało być za te 50zl dla posiadaczy już tej że gry. a mimo to w sklepie ps story wyświetla mi się iż muszę zakupić pełną wersję gry za 219 czy podstawkę plus to ulepszenie graficzne ktoś coś wie? napisałem na suport PS, ale już mija tydzień i zero odpowiedzi jak nigdy totalnie olanie tematu. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada 14 minut temu, DaMiX211 napisał(a): a mimo to w sklepie ps story wyświetla mi się iż muszę zakupić pełną wersję gry za 219 czy podstawkę plus to ulepszenie graficzne ktoś coś wie? Ulepszenie dla płyty dopiero w dniu premiery było dostępne, tak że sprawdź jeszcze raz, jak nie w sklepie to na kafelku z grą. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Jakie tryby graficzne ma remaster? Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Te same co HFW i inne exy Sony, grafa, płynność, balans czyli 30, 60, 40. Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Odpaliłem dla ciekawości tego remastera i chwilę pograłem. No wygląda to fenomenalnie. Wyglądało super już wcześniej, ale teraz wygląda jak Forbidden West, który jest chyba najpiękniejszą grą na konsolach. Może kiedyś wrócę ograć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi