Moldar 2 337 Opublikowano środa o 07:48 Opublikowano środa o 07:48 Najlepszy remaster od Sony, bo widać spore różnicę w oprawie, wiec w tej cenie to warto jak się ma podstawkę. Cytuj
mario10 613 Opublikowano środa o 09:21 Opublikowano środa o 09:21 Jak się nie ma to na olx latają po ok 40zł Cytuj
Square 9 053 Opublikowano środa o 10:25 Opublikowano środa o 10:25 Każdy powinien mieć, bo była za darmo przy pandemii. Da się ulepszyć te wersję. 1 Cytuj
mario10 613 Opublikowano środa o 12:06 Opublikowano środa o 12:06 Kurde nie pamiętam czy dało się tą wersję ulepszyć, ale pewnie wiesz lepiej. Ja kupiłem chyba za 35zł pudełko Cytuj
Square 9 053 Opublikowano środa o 12:16 Opublikowano środa o 12:16 Z plusa się jedynie nie dało. Cytat For existing owners of Horizon Zero Dawn (PS4, PC) and/or Horizon Zero Dawn Complete Edition (PS4, PS5, PC): you can upgrade to the digital version of Horizon Zero Dawn Remastered for $9.99 on both PlayStation 5 console and on PC (via Steam or Epic Game Store). This includes fans who added the game to their libraries during PlayStation’s Play At Home initiative. 5 https://blog.playstation.com/2024/09/24/horizon-zero-dawn-remastered-is-coming-to-ps5-pc-october-31-2024/ 1 Cytuj
MEVEK 3 730 Opublikowano środa o 21:06 Opublikowano środa o 21:06 Ale sie zrobilem w bambuko... Teraz po upgradzie do Remastera mam zupelnie nowy komplet dzbanow do wymasterowania Ja mialem tylko przysiasc do NG+ Cytat PS4/PS5 Autopop & Save Transfer: Save Transfer Yes, Autopop No. None of the trophies autopop, must redo everything in NEW GAME. If you play with imported Platinum save, certain trophies won’t unlock in New Game+. You can’t get the Shield Weaver trophy or any of the combat trophies or level trophies. Must start New Game from scratch, preferably without imported save. Sweet Cytuj
Square 9 053 Opublikowano środa o 22:30 Opublikowano środa o 22:30 Trofiki za NG+ wpadną po wczytaniu sejwa i przejściu ostatniej misji. Cytuj
Homelander 2 659 Opublikowano środa o 23:03 Opublikowano środa o 23:03 10 hours ago, mario10 said: Kurde nie pamiętam czy dało się tą wersję ulepszyć, ale pewnie wiesz lepiej. Ja kupiłem chyba za 35zł pudełko Da się. Ja taką mam i dało się Cytuj
mario10 613 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu To dałem się naciągnąć bo pewnie też mam tą wersję w bibliotece Cytuj
MEVEK 3 730 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 10 godzin temu, Square napisał(a): Trofiki za NG+ wpadną po wczytaniu sejwa i przejściu ostatniej misji. No tak ale jak zaczne przejscie na remasterze to juz nie wczytam tego savea na zwyklej wersji a to wlasnie ta chce wymasterowac jako pierwsza Cytuj
Square 9 053 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Wczytasz, bo możesz importować pojedynczy zapis i to się zapisuje osobno. Ja sobie zrobiłem import profilu aby mieć odblokowane farby. Zacząłem nowe przejście i wpadła platyna. Dodatek ma osobne trofiki. Import zapisu NG+, powtórzenie ostatniej misji i było 100%. Finalnie mam dwa sejwy w Remasterze. 1 Cytuj
MEVEK 3 730 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Wybacz ta dociekliwość ale T.Hunterzy nie potwierdzają tej metody. Ja sie cieszę ze to działa. Jak sie sprawdzi to napisze do nich w Twoim imieniu Cytuj
Square 9 053 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ale co nie działa dokładnie? Bo to co napisałem to zrobienie platyny na nowym sejwie, więc wszystko wpada normalnie, a wczytanie zapisu NG+ z PS4 pozwala na szybkie wbicie trofeów za NG+ UH. Cytuj
MEVEK 3 730 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Wszystko sie zgadza. Po prostu nic nie pisza o tym przenoszeniu save do NG+ a to jest dosc wazne w moim przyapdku bo na tym chce sie skupic najpierw. Cytuj
Square 9 053 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Skup się na nowym przejściu jeżeli chcesz platynę bez potrzeby przechodzenia gry dwa razy. Trofea NG+ to kwestia 20 minut. 1 Cytuj
MEVEK 3 730 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Wlasnie dzieki tej metodzie moge sie skupic na ponownej eksploracji swiata nie martwiac sie o ng+ ktore mi dokladnie wyjasniles. Z tym ze teraz nasuwa sie inne pytanie: czy na ng+ moge zrobic wszystkie zadania dostepne z podstawki? Cytuj
Square 9 053 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Możesz, ale czy trofea wpadną na przeniesionym zapisie to nie mam pojęcia. Te za poziomy raczej nie, chyba że zmienili coś w patchu. Cała reszta, możliwe że tak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi