Nemesis 1 268 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Zawsze walczę głównie łukiem. Nawet nie używam tego skupienia podobnego do bullet time. Jeszcze z hukoprocy lubię postrzelać. Praktycznie w ogóle nie bawię się spetanie linami. Niby to skuteczne ale jakoś mnie nie kręci. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Ja hukprocy za to wcale nie uzywalem. A liny to tylko i wylacznie do jastrzebioblystek czy jak im tam. Strasznie mnie wkur.wialy w powietrzu. A tak to spetanie, gleba, atak krytyczny i po wronie Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Spętanie liny to lepiej jak walczysz grupowo, 2 gromoszczęki, no nie masz szans walczyć jednocześnie z Nimi - chyba jak zdominujesz jednego to tak ale to już wtedy ez mode. Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 I to jest właśnie piękne - każdy gra jak lubi, bo gra oferuje sporo fajnych możliwości i masę przydatnych gadżetów. Ja też raczej z łukiem, ale uwielbiałem związywać linami, rzadko kiedy używałem natomiast jakiegoś elementala - chyba tylko zamrażanie na Rockbreakery, bo się wtedy wolniej pod ziemię chowały. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Co do ciezkosci przeciwnikow no to nie wiem jak wam ale pierwsze spotkanie z nekaczem tez nie nalezalo do najprzyjemniejszych. Potem wiadomo stracenie modulu odpowiedzialnego za niewidzialnosc i easy. Ale kiedy nie bylo tych strzal odrywajacych to nie bylo z nimi lekkiej przeprawy. Mialem napisac to co wredny , piekna sprawa. Ludzie narzekaja na gameplay a tutaj co gracz to inna opinia na temat strategii walki. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Do procy to najlepsze są Sticky Bombs, przeczepisz dwie takie do przeciwnika i podziwiasz kilka sekund później jak pięknie nim rzucają po ziemi :D Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Strzał rozrywających też nie używam. Tylko wzmocnione. Na ich rzecz przestałem nawet używać łuku wyborowe bo ma zbyt długi czas naciągu. Chyba że przyszło mi oczyścić obozy bandytów. Wtedy sprawdzał się idealnie na headshoty z oddali. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 do mnie gameplayowo ta gra jest swietna, fun z walki jest ogromny jedynie bym sobie zyczyl by w dwojce popracowali nad balansem bo np w drzewku rozwoju zbyt szybko mozna ogarnac skille robiaca z aloy rambo Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Ludzie narzekaja na gameplay a tutaj co gracz to inna opinia na temat strategii walki. Narzekają tylko ci, którzy muszą na siłę się do czegoś przyczepić (że odtwórcze, że UBIszajs, że beka z fabuły, mimo że skipuję filmiki). Reszta prawilnie gra w jeden z klejnocików tej generacji i cieszy się każdą spędzoną tam chwilą. 1 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Co do juz takiego typowo znecania sie nad niewinnymi dinobotami to i tak nie ma to jak zobaczyc stadko tych jeleniobotow z pojemnikami z plomieniem. Zwolnienie czasu, luk z plonacymi strzalami , ustrzeleni 4 jelonkow a potem tylko podziwianie z usmiechem na ustach niczym isis. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 (edytowane) Skonczyłem, 3 pucharki do Platyny zabrakło. Całą gra na Very Hard. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Była odpowiednio wymagająca, opowiedziana Historia mi pasuje , szczególnie jej wersja z przeszłości. Fabuła, gameplay, graficzka wszystko mi zagrało na odpowiednim poziomie. ( Krety w skazonej strefie ) ale to było kur... trudne9/10 - Dziekuje Guerilla Edytowane 22 kwietnia 2017 przez Welna Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Nie platynujesz? Co za pucharki ci brakuja? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 To ogólnie najłatwiejsza platyna ever, a na dodatek przyjemna, nic tam nie ma co mogłoby Cię zamęczyć :D Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 (edytowane) 23 drewniane figury ( na poczatku gry sie ich nie dotykałem ), i 2 ukryte. Jedna pewnie za łowy ( nie robiłem wcale) i drugie nie wiem za ukryta zbroje? PS: za łowy chyba sa 2 pucharki PS2 - mam wy(pipi)ane na trofea ale tu moze skoncze Edytowane 22 kwietnia 2017 przez Welna Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 (edytowane) Dla mnie podstawa w dwójce to ze 3x wiecej maszyn. Jest ich bardzo mało, duzo powtórek. Zycze sobie wiecej potężniejszych bestii w ng+, fajnie byłoby jakby troche lizneli z Monster huntera i polowaniem na duże kreatury z walkami po pół h. No i kórva - brakuje mi tu wykorzystania areny, a nie tylko jedna walka i nara. xD lece bronic Nora, zaje.bista gra no sytuacja o 180 stopni się odwróciła bo po pierwszych 10h było mocno sredni, a terz 40h i nie moge sie oderwac W ogóle motyw po tym jak czarnuch ratuje Aloy. Nie teleportuje się do osady tylko przejezdzam przez całą mapę i podziwiam te kreatury i swiat. Teraz inaczej się na to wsystko patrzy po tym co się dowiaduje Edytowane 22 kwietnia 2017 przez XM. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 23 drewniane figury ( na poczatku gry sie ich nie dotykałem ), i 2 ukryte. Jedna pewnie za łowy ( nie robiłem wcale) i drugie nie wiem za ukryta zbroje? PS: za łowy chyba sa 2 pucharki Za łowy to najprościej przy pierwszym terenie. Są tak proste, że w dziesięć minut robisz oba pucharki z automatu. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 23 drewniane figury ( na poczatku gry sie ich nie dotykałem ), i 2 ukryte. Jedna pewnie za łowy ( nie robiłem wcale) i drugie nie wiem za ukryta zbroje? PS: za łowy chyba sa 2 pucharki Yep za wszystko co wymieniles jest pucharek. Xm no fajnie by bylo jakby zrobili naprawde jakiegos przekoksowanego wielkiego stwora. Tak jak np podsumowujacy hunt misje w ff xv kto gral wie o kogo chodzi :D No i jak dla mnie wiecej zupelnie niegroznych dinobotow, nawet niewielkich. Choc moim zdaniem jakos malo tych maszyn nie bylo biorac pod uwage wielkosc mapy. Mogliby je,bnac ze dwa razy wieksza w nastepnej czesci :D Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Dla mnie podstawa w dwójce to ze 3x wiecej maszyn. Jest ich bardzo mało, duzo powtórek. Zycze sobie wiecej potężniejszych bestii w ng+ Na początek wydaje się, że te 22 dostępne typy maszyny są wystarczające, ale później przychodzi właśnie myśl, że mogło by ich być dwa razy tyle. W dwójce na bank będziemy mieli do bezpośredniego czynienia z Metal Devils. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 no lipa z metal devils - gdzies sie pojawiaja w tle, mowi sie o nich ale wiemy dalej o nich malo, do tego nie widzielismy ich w akcji ale majac to na uwadze i ostatni filmik z gierki to na bank w drugiej czesci rusza z tym watkiem, pewnie musza tez engine przygotowac by w ta mechanike wplatac takie giganty ciekaw jestem czy dwojka bedzie jeszcze na ps4 czy juz na ps5, obstawiam, ze juz raczej na ps5, ewentualnie jak z zelda Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Ps4 bankowo - coś w 2019 musi jeszcze wyjść prócz tlou2. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 (edytowane) Grę skończyłem wiec mi lata ale te spojlery mogą komuś popsuć zabawe. Chociaż nie popsuć tylko zmniejszyć rozczarowanie, bo ja do konca liczyłem na pewna walkę Edytowane 22 kwietnia 2017 przez kacprzak1991 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 DObra nadrobiłem Loze , została tylko zbroja i drewniaki Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Grę skończyłem wiec mi lata ale te spojlery mogą komuś popsuć zabawe. Chociaż nie popsuć tylko zmniejszyć rozczarowanie, bo ja do konca liczyłem na pewna walkę tez jestem rozczarowany ostatnim starciem i juz o tym kiedys pisalem - bylem wrecz pewny, ze ozywia tego metal devila z bazy z kurhanu i to on bedzie finalowym bossem, a nie opanowany przez hadesa przeciwnik z jakim juz pare razy walczylismy Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Narzekają tylko ci, którzy muszą na siłę się do czegoś przyczepić (że odtwórcze, że UBIszajs, że beka z fabuły, mimo że skipuję filmiki). Reszta prawilnie gra w jeden z klejnocików tej generacji i cieszy się każdą spędzoną tam chwilą. Kto ma beke z fabuly mimo skipowania filmikow? Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 22 kwietnia 2017 Opublikowano 22 kwietnia 2017 O "skipowaniu filmików" pisałem na zasadzie skrótu myślowego, ale jest tu parę takich ancymonów, co to "grają po nocach, gdy percepcja nie ta", połowy rzeczy nie przeczytają, nie wysłuchają, a później "gra dziurawa fabularnie", albo "to lekko bez sensu, a to niewyjaśnione". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi