Rillas 96 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Zaryzykuje UH, najwyzej jak bede plakal z bolu to obnize Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 5 godzin temu, Fanek napisał: Na ile godzin gry jest ten dodatek? Z 20+h zajął mi dodatek na spokojnie, a zostały jeszcze chyba 2 zadania i hunting grounds do zrobienia. 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 (edytowane) 4 godziny temu, Square napisał: @Fanek Wymasterowanie za pierwszym razem zajęło mi ok 30h na NG+ Ultra Hard. @Rillas Na Ultra Hard maszyny są dużo agresywniejsze, zadajemy mniejsze obrażenia itd. Wskaźnik zdrowia przeciwników jest wyłączony, wszystko jest 5x droższe, a na NG+ UH 10x droższe. Na pierwsze przejście polecam Very Hard, albo właśnie Ultra dla naprawdę ciężkiej walki. Samemu możesz wyłączyć w zasadzie cały HUD. nie wiedzialem ze az 10x drozsze jest wszystko sie dziwilem czemu mi wszystkiego brakuje imo granie na nizszym poziomie niz VH mija sie z celem i nie ma zadnego wyzwania w starciach z maszynami u mnie rowniez dodatek pekl w 30h a podstawka cos 80 h zamiast ciorac w nowe gierki to mam ochote przejsc gre tym razem cala na UH+ a nie tylko dodatek Edytowane 6 grudnia 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 10x shardy, części maszyn w większości bez zmian albo np 2x (z drobnymi wyjątkami w dodatku). Ja mam na liczniku ponad 300h, podstawkę kończyłem 3 razy na 100%, dodatek 2 razy 100%, plus sporo luźnego biegania Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Czy te zasoby da sie grindowac? Czy swiat jest tak stworzony, ze nie da rady uzbierac na wszystko? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 3 minuty temu, Square napisał: 10x shardy, części maszyn w większości bez zmian albo np 2x (z drobnymi wyjątkami w dodatku). Ja mam na liczniku ponad 300h, podstawkę kończyłem 3 razy na 100%, dodatek 2 razy 100%, plus sporo luźnego biegania zrobili za fajna walke poprostu osobiscie galancie sie wkrecilem w modyfikacje dzieki ktorym mozna zmienic sobie bron (luk) pod swoje preferencje szkoda ze pod sam koniec dodatku dopiero mamy wszystkie nowe luki i nie mozna sie wystarczajaco dlugo nimi pobawic...no i to dodatkowe miejsce na modyfikacje na UH+ robi robote 2020 poprosze druga czesc Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Na NG+ jeden łuk dostajemy pod koniec, resztę można kupić wcześniej. W zwykłym trybie dużo wcześniej, bo wystarczy bluegleam. @Rillas Można farmić shardy jak i wszystko inne. Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 10 godzin temu, Rillas napisał: Zaryzykuje UH, najwyzej jak bede plakal z bolu to obnize To już będzie za późno, bo z Ultra Hard nie idzie zmienić w trakcie gry Ja nie wiem, jakie tu kozaki siedzą, ale ja się męczyłem na tym UH i całe moje NG+ można streścić określeniem "speedrun" - praktycznie wątek główny i tyle The Frozen Wilds odpaliłem już na Normalu i tak bawiłem się najlepiej. Nie mam nic przeciwko trudnym grom, splatynowałem 3 pierwsze części Soulsów, ostatnio The Surge i ogólnie lubię tego typu gierki, ale w takim niby banalnym Horizon było dla mnie za ciężko i nie widziałem potrzeby "wyzwania", bo w tym wszystkim ulatywała gdzieś przyjemność z grania. Od wyzwań to ja mam inne gry (jak już wcześniej wspomniałem), a tu miałem się dobrze bawić Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Poziomu nie można zmienić na na NG+ jak od razu wybierzesz UH. W zwykłej grze można zmieniać do woli. Cytat Note: if the you select Ultra Hard from the start in NG+, they cannot lower the difficulty. https://www.reddit.com/r/horizon/comments/6lt634/new_game_and_ultra_hard_mode_faq/ Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 (edytowane) Teraz widzę Complete Edition za 209zł na PSN Myślałem, że będzie full price. Pudełko jest już gdzieś u nas dostępne? edit: O, (pipi), 165zł Edytowane 7 grudnia 2017 przez Frantik Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 (edytowane) Na pewno dostepne w ME. Swoja droga cytat z recki PPE wyladowal na pudelku, smiechlem Edytowane 7 grudnia 2017 przez Rillas 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 A tam, cytat z forumka to by było dopiero coś. Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Jaki cytat? Kurde, chętnie bym jeszcze raz sobie przeszedł całą grę i wbił platyne, ale nie będę specjalnie brał wersji GOTY mając kolekcjonerke i dodatek. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Fajna jest okładka tej wersji goty. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Co do wbijania platyny to nie ma chyba drugiego zestawu trofikow. Przynajmniej pozycja na liscie trofikow nie zawiera jakiejs specjalnej informacji o edycji goty. Co do cytatu to nie pamietam, ale cos w stylu najlepsza gra czy inny marketingowy frazesik Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Może ktoś potwierdzić zgodność edycji GOTY z sejwami z podstawki? Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Cytat Save games from Horizon Zero Dawn are compatible with Horizon Zero Dawn: Complete Edition, but only if both games are from the same region https://www.guerrilla-games.com/play/horizon/faq 1 1 Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Ech... Szkoda... No cóż - w takim razie żegnaj Aloy i do zobaczenia kiedyś, przy okazji sequela Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Czyli wyszło, że lecisz na trofiki W sumie może to i lepiej, że nie ma osobnego zestawu, nie będzie kusiło, a po prostu się przejdzie jeszcze raz Cytuj
Wredny 9 541 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 No raczej! A jak inaczej miałbym uzasadnić i usprawiedliwić przed samym sobą (wiecznie narzekającym na brak czasu, by ograć wszystko, co mnie interesuje) ponowne granie w tytuł, który przeszedłem dwukrotnie i wymaksowałem na 100%? Tylko trofea były moją wymówką - teraz nie ma takiej opcji, bo za dużo mam zaległości, by sobie patrzeć na te rude kłaki ot tak, bez żadnej nagrody Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Przeszedłem tylko fabułę Frozen Wilds i uważam że jest krótka. Coś z 5h mi zajęło. Polatam teraz po nowej krainie w celu porobienia reszty zadań i na koniec zostawię brakujące trofki do wbicia. Chyba za duży hype był :-) Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 pogrywam sobie od dwóch dni, doszedłem do momentu Próby, nastawiłem się na wymagającą rozgrywkę w końcu bohaterka szykowała się do tego całe życie. a co dostałem? polowanie na sarnę i bieg przez przeszkody xd serio? na tym polega cała ta próba? xd a na sam koniec dostajemy żałosną walkę z pół mózgami, którzy nawet nie kucną żeby się schować. ale gramy dalej, mam już ze 4 godziny na liczniku, graficznie jest super ale brak możliwości wspięcia się na skały czy niektóre obiekty jest niesamowicie irytujące, to gra z otwartym światem czy call of duty? eh, jestem trochę rozczarowany. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Fakt, ta Próba to takie Kino Disney'a Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 W wersji GOTY można ustawić glosy angielskie i polskie napisy? Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Skoro w zwykłej można dowolnie mieszać, to czemu w GOTY miałoby być inaczej? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi