Gość _Be_ Opublikowano 9 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2018 W dniu 5.05.2018 o 11:21, XM. napisał: Na ile mniej/więcej starcza dlc z zadaniami pobocznymi? z 15h styknie Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 Planuje kupic niedlugo i pytanie - jak kupie wersje goty to będzie odczytywal save z podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 Bedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 Jezu, nie chce mi sie farmic tych wszystkich pierdól na adeptowe bronie. Pobiegam po The Cut i pozbieram te cale gleamy bo na to jeszcze moze mi wystarczyc cierpliwosci, ale reszte adeptowych broni chce olac. Dobrze robie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 Będziesz miał po prostu trudniej Od razu napiszę, że nie opłaca się brać wersji Adept dla broni, które można zgarnąć w Loży, bo te są też dostępne w takiej wersji. Masz bronie z dodatku, więc będzie łatwiej niż bez nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 Dodatek opiernicze, ale reszte adeptowych broni z podstawki sobie daruje. No, moze jedna proce wyfarmie bo te wybuchowe ladunki wiele razy ratowaly mi tyl. Reszta nie jest mi do niczego potrzebna. Hmmm, moze Ropecaster? Mozna bossa w ogole przewrocic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 10 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2018 Każdego przeciwnika da się spętać. Jak chcesz Blast Sling to tą z Loży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 11 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2018 No i tak wlasnie zrobie. Ogladam speed run kolesia jeszcze przed pelna wersja gry i wyglada to wszystko niezwykle prosto. Jego glowna bron to „wybuchowa” proca i leci na zlamanie karku. No nic, dzieki za output. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 15 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2018 Po roku przerwy wróciłem do gierki (teraz mam czas na granie) i wciągnęło mnie bardziej niż nowy Kratos Fajna gierka, walki z robotami dużo bardziej skilowe niż walka w GoW, fabułka lepsza niż w GoW, graficznie nadal pięknie. Zaczynam powoli zgadzać się z ta 9 od Edge. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 15 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2018 Nie wiem czy śmiać się czy plakac z tak głupiego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 15 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2018 To tylko Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 15 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 Ok, UH pekl byl w jeden wieczor i kawalek nocy. To byl klasyczny speed run przez glowna linie fabularna z naciskiem na jak najszybsza rozwalke przeciwnikow. Zginalem trzy razy. Raz po nieudanym skoku, drugi przy starciu z pajeczymi maszynami podczas misji gdzie scigamy Olina i trzeci raz na ostatnim bossie bo nie wystarczylo mi czasu. Nie farmilem zadnych modow. Co wpadlo bylo uzyte. Glowne bronie to Blast Sling, Hunter’s Bow, proca/luk z freezem oraz Tripcaster. Wszystkie bronie adeptowe rzecz jasna przy czym luki dorwalem w the Cut. Nie uzylem zadnych adeptowych strojow. Shield Weaver swietnie sie sprawdzil na wszystkich frontach. Bardzo fajny i dynamiczny playthrough bedacy swoista wisienka na torcie tej znakomitej gry. Komplet trofeow jest wyrazem uznania dla tworcow i samego siebie bo nie wycisniecie z tej gry ostatnich sokow byloby grzechem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 Ja się bronię przed kolejnym odpaleniem, bo wiem, że wsiąknę na kilkadziesiąt godzin, ale na bank w tym roku będzie grane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 I wlasnie dlatego oddalem gre wlascicielowi juz kolejnego dnia po ubiciu UH bo wiem, ze jeszcze sprawdilbym to i tamto. Swietnie wywazony poziom trudnosci. Jesli wiesz co robisz nie wydasz nawet zlamanego sharda na amunicje czy skladniki u kupcow. Freeze i rate of fire w moim przypadku okazaly sie najwazniejsze i najskuteczniejsze. Wiadomo, stuff uzbierany w the Cut niesamowicie ulatwia gre, ale nawet wtedy trzeba byc w ciaglym ruchu bo kto stoi ten umiera. Swietna, piekna i wciagajaca gra. Kupka wstydu maleje w dosc szybkim tempie, a na razie moja przygoda z PS4 to same platyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 Guerrilla wystawiła sporo ogłoszeń, rekrutują na bogato. Poszukują między innymi designera i animatora mechanicznych stworzeń, gościa z doświadczeniem w robieniu questów w open-world itp. Ciekawe co też mogą pichcić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Pograłem dwie godziny i wrażenia bardziej niż pozytywne. Grafika przerosła moje najśmielsze oczekiwania, naprawdę brak mi słów Teraz mam walkę z tym robotem piłozębem, gram na hardzie i z pięć razy mnie zabił xD. Jak już wykryje to nie ma zmiłuj, nawet spamowanie fikołków, sprintu i skoku rzadko kiedy chroni przed jego uderzeniem, a lecznicze itemy szybko się kończą. Tu nasuwa się pytanie - w ekwipunku mam sporo mięsa z zabitych zwierząt, czemu nie mogę tego zjeść? Jedyną opcją w eq po najechaniu na item jest upuść ;/ Tylko te wywary da się tworzyć żeby się uleczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2018 Dokładnie tak, to służy tylko do tworzenia wywarów i ulepszeń ekwipunku. Niby nielogiczne, ale surowe mięso chcesz jeść? Z początku Piłoząb może dać w kość, grunt to wykorzystywanie słabości maszyn. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 Heh, fajnie że ktoś jeszcze odkrywa taka perełkę @c0ŕ, wariacie - zero odpoczynku widzę, nie ma opyerdalania się po platynce w TEW2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 Ja zaraz jade po Complete Edition, gierki juz w kolekcji nie ma, a taka wersja z dodatkiem za 120 pitos jest supcio oferta. Ostatnimi czasy mialem mega ochote na powrot i przyszla pora. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 (edytowane) oczywiście, teraz po maturze więcej czasu to można grać Horizon czekał na półce już dwa tygodnie aż wyrobię się z TEW2 więc teraz się skupiam na tym tytule. Jezu, odpalam znowu za chwilę, muszę się upewnić że ta grafika naprawdę tak wygląda, może miałem w nocy jakieś halucynacje Edytowane 9 czerwca 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 1 minutę temu, c0ŕ napisał: oczywiście, teraz po maturze więcej czasu to można grać Zapomniałem, że z Ciebie taki szczyl - na Pan do mnie, BOOOOY! A tak serio to nic dziwnego, że rozpierdzielasz te gierki na najwyższych poziomach trudności - będziesz kiedyś tak stary jak ja to zobaczysz, jakim wyczynem będzie ukończenie Assassina Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 @Wredny wiek raczej nie ma tu wpływu, jak skill jest to i nawet po 50 będziesz wymiatał @c0ŕ grasz na zwykłym PS4 czy Pro? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 na zwykłym, jak to musi wyglądać na pro 4k i hdr w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 9 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2018 Nie wiem, bo też gram na zwykłym, a Horizon to dobry popis idealnej optymalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi