Square 8 517 Opublikowano 19 października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 października 2018 Nie ma czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boctrick 0 Opublikowano 29 listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2018 Za dobrze by bylo. Pory dnia i tak szybko sie zmieniaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 25 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2018 Ale fajnie sobie odpalic Frozen Wilds jak snieg za oknem, a pozniej na dwor i porownywac Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 512 Opublikowano 25 grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2018 Ja dziś zacząłem ponownie grę na trudnym poziomie, miałem zacząć new game + ale jednak wolę zacząć bez wszystkich zabawek i wyposażenia. Teraz mam wersje wraz z dodatkiem więc ogram wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 967 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 Powstaje nowa siedziba GG, a nadzór budowlany sprawuje sam Pan Kojima GG powiększy się z 250 do 400 pracowników. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 16 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2019 By się za robote wziął a nie pajacuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 Po wpisaniu w google znalazło jakieś wydanie jedno płytowe z 22 kawałkami. Tutaj masz news o takim fajnym wydaniu https://blog.eu.playstation.com/2017/12/06/horizon-zero-dawn-soundtrack-white-vinyl-edition-box-set-launches-today/ więc trzeba poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 21 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2019 Cały OST jest na Spotify jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 22 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2019 Żałuję, że nie zagrałem NG+ na najwyższym poziomie zaraz po skończeniu gry po raz pierwszy. Może to dlatego, że przejście zajęło mi kilkadziesiąt godzin, byłem usatysfakcjonowany ale też zmęczony Horizonem.Chciałbym to nadrobić i tu pytanie @Square czy jest to duże wyzwanie ? Bo analogicznie w Spiderze idę jak przecinak i przy 70% jestem bez zgonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 22 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2019 Jest zdecydowanie trudniej niż w SM na Ultimate w NG+, ale wiadomo jak to jest jest jak mamy wszystkie bronie i do tego z dobrymi ulepszeniami. Na plus na pewno to, że maszyny są agresywniejsze, nie ma też paska życia u przeciwników co dodatkowo jakoś utrudnia grę. Dodatek jest trudniejszy niż podstawka, walki z Ogniarzami, Pazurami czy Demonicznymi wersjami maszyn są wymagające. Początek będziesz szedł jak przecinak, później może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 22 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2019 (edytowane) No nie pamiętam dokładnie ale na ng+ na najwyższym coś się zmienialo w ekonomii wytwarzania strzał. Skok trudności względem wysokiego poziomu jest spory...w dodatku to już wgl. Pamiętam pierwsze spotkanie z nowym robotem i lekkie zdziwienie jaki on szybki i jak często atakuje Edytowane 22 stycznia 2019 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 512 Opublikowano 22 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2019 Właśnie ogrywam tą świetną gre po raz drugi, ale też nie zdecydowałem się na NG+ właśnie dlatego żeby wszystko zdobyć od nowa i nie zaczynać z pełnym wyposażeniem. Co prawda gram teraz na hard i ten poziom jest taki wyważony, bo początkowo było ciężko, teraz jak już sprzed mam to walczy się dobrze ale z mocniejszymi maszynami trzeba planować walkę bo szybko się ginie w otwartym zwarciu. Jest plan na wyczyszczenie całej mapy czy się uda zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 22 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2019 Wytwarzanie amunicji kosztuje tyle samo, jedynie przedmioty u kupca są znacznie droższe (okruchy x5 w normalnej grze i x10 w NG+, a części maszyn potrzebne do zakupu x2). Nie polecam wydawać kasy na bronie loży, bo te dostaniemy w NG+. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 673 Opublikowano 26 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2019 Jakieś 12-14 h za mną, na liczniku ok 30 % i ja tam zachwycony nie jestem. Gra ma parę zalet, które skutecznie zasłaniają/rekompensują to, że jej trzon jest w dużej mierze zbudowany z elementów, za którymi po prostu nie przepadam w grach. Zresztą PS4 mam ponad rok, a Horizona odkładałem sobie cały czas na "kiedyś", bo czytając o gierce zwyczajnie mnie w ogóle do niej nie ciągnęło. No momentami czuję się jakbym grał w Asasyna na mocnych sterydach, a nie bez powodu zaniechałem zabawy z tamtą serią po trylogii Ezio. Oczywiście walki z maszynami są wyjątkowe i stanowią o charakterze Horizona, ale to, co pomiędzy nimi, to lekkie meh. Wątek główny owszem, interesujący, no ale jak to w open worldach bywa, między odkrywaniem kolejnych układanek fabuły mijają 2 godziny aktywności pobocznych, więc jest to mocno rozmyte. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 512 Opublikowano 28 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2019 Ja teraz kończę drugi raz przygodę z Horizonem i dla mnie te aktywności poboczne nie są złe, wiadomo, że znajdują się i średnie typu przynieś, zabij, idź po śladach, ale są i fajne misje poboczne, obozy bandytów czy skażone strefy. Ale dla każdego coś innego :) Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 29 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2019 Skończyłem parę dni temu grę razem z dodatkiem. Całość zajęła mi ok. 80 godzin. Oczywiście znalezione wszystkie przedmioty, po drodze zaliczana każda misja poboczna. Poziom gry trudny. Podstawka nie stanowiła wielkiego wyzwania, szczególnie kiedy odblokuje się dominację wszystkich maszyn. Za to dodatek już był trudniejszy. Walki z nowymi maszynami były trudniejsze. Najbardziej chyba zapadła mi w pamięć walka z 4 Ogniarzami kiedy po chwili dołączył Lodowy Pazur...Przymierzam się teraz do przejścia NG+ na najwyższym poziomie trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 512 Opublikowano 29 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2019 Ja właśnie czyszczę mapę ze znaczników przed finalnym starciem. Jedne co mnie denerwuje to samouczki bo z każdej broni wymagane rzeczy zrobiłem w walce ze 100 razy, a jednak musi być włączony samouczek żeby daną czynność zaliczyć. Mam edycję complete więc niedługo za dodatek się wezmę. Teraz się delektuję gra, każdą misją się bawię. Kombinuję z walką, zbieram drobiazgi i dzienniki. Świetnie mi ta gra siadła Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 29 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2019 Z tym samouczkiem to prawda. Każde wykonane zadanie powinno z automatu się zaliczać. Polecam wyłączyć na mapie położenie maszyn. Gra się wtedy ciekawiej, bo nie wiadomo na co się trafi po drodze Ogólnie nie wiedziałem czego po grze oczekiwać, a bawiłem się wyśmienicie :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 512 Opublikowano 29 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2019 Ja nawet nie zwracam uwagi na maszyny na mapie lecę na przełaj po mapie. Mnie gra wciągnęła zupełnie i pewnie za jakiś czas znów do niej wrócę :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 703 Opublikowano 30 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2019 W dniu 26.01.2019 o 18:00, kotlet_schabowy napisał: Jakieś 12-14 h za mną, na liczniku ok 30 % i ja tam zachwycony nie jestem. Gra ma parę zalet, które skutecznie zasłaniają/rekompensują to, że jej trzon jest w dużej mierze zbudowany z elementów, za którymi po prostu nie przepadam w grach. Zresztą PS4 mam ponad rok, a Horizona odkładałem sobie cały czas na "kiedyś", bo czytając o gierce zwyczajnie mnie w ogóle do niej nie ciągnęło. No momentami czuję się jakbym grał w Asasyna na mocnych sterydach, a nie bez powodu zaniechałem zabawy z tamtą serią po trylogii Ezio. Oczywiście walki z maszynami są wyjątkowe i stanowią o charakterze Horizona, ale to, co pomiędzy nimi, to lekkie meh. Wątek główny owszem, interesujący, no ale jak to w open worldach bywa, między odkrywaniem kolejnych układanek fabuły mijają 2 godziny aktywności pobocznych, więc jest to mocno rozmyte. Mam bardzo podobne odczucia po ukończeniu całej gry. Dla mnie to żaden mesiasz, ot solidna przygodowka czerpiąca garściami od innych. Dodatek dla mnie lepszy od podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 512 Opublikowano 8 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2019 Przeszedłem po raz kolejny Horizona ale bogatszą wersję o dodatek. Utwierdziłem się, że dla mnie gra jest świetna. W dodatku pojawiły się nowe maszyny co prawda kilka, ale solidne i podnoszą poziom trudności bo walka z nimi jest wymagająca i daje dużo satysfakcji. Świetna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2019 Ja jestem w trakcie kolejnego przejścia na Ultra Hard (zwykła gra od zera, nie NG+) i cały czas bawię się wyśmienicie. Właśnie skończyłem Kurhan, więc jeszcze sporo przede mną, a potem wleci dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2019 square jedna z gierek zycia? z 500h w tym nabijesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2019 543h miałem jak generowałem filmik z MyPS4Life, po tym przejściu wskoczy spokojnie na 600h 2 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 8 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2019 i zayebiscie, do mnie horizon na zawsze wbije sie w pamiec, nie jest idealny, walka z ludzmi to patologia ale design i pomysl mi tak siadl jak malo co w growym zyciu, do tego jedna z bardziej imponujacych gier technicznie w momencie premiery ever Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi