Jakim 1 791 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 Odpaliłem ponownie Horizona już na PRO z hdrem w tym szachownicowym 4K i... ta gra dalej robi. Kolory nasycone, obraz mega wyraźny i dalej nic nie chrupie. Przejdę raz jeszcze tym razem z dodatkiem bo jestem ciekaw jak to dalej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 Nie wiem jak wygląda GoW na PROsiaku, ale do tej pory Horizon to zdecydowanie najładniejsza gra z jaką miałem do czynienia na PS4. U mnie został jeszcze dodatek do odhaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 A dodatek robi fajną robotę bo stanowi wyzwanie zwłaszcza na wyższych poziomach trudności :) Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 19 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Nie wiem jak wygląda GoW na PROsiaku, ale do tej pory Horizon to zdecydowanie najładniejsza gra z jaką miałem do czynienia na PS4. U mnie został jeszcze dodatek do odhaczenia. Dla mnie Horizon ma plusa za to, że nie zamienia konsoli w wiatrak pomimo cudownej grafiki i dużych lokacji w przeciwieństwie to The Last of God:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 Jakie macie wskazówki i porady dla zaczynającego grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 Nie moge napisać bo square i tak usunie jak grasz na normalu to nie potrzebujesz żadnych porad. Gra prowadzi za rączke cały czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 (edytowane) Normal xdd Ja grałem na najwyższym i pierwsze spotkanie z tym największym dinusiem to był taktyczny odwrót i spyerdalanko Wysoki poziom mega podnosi klimat, polecam. Edytowane 7 września 2019 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 No dobra, pograłem godzinę i chyba nie dam rady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 Granie poniżej harda to tak mija się z celem. Polecam wyłączyć wszelkie wskaźniki i inne elementy HUD, ewentualnie dać na dynamiczne. Warto wykorzystywać cały ekwipunek. Nie skupiaj się na walce wręcz, bo ta w zasadzie nie istnieje. Misje poboczne dzielą się na trzy rodzaje, typowe zadania można odpuścić. Jak zdecydujesz się grać to pytaj jak będziesz miał z czymś problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 Ustawiłem na dynamiczne. Jak na grę gdzie trzeba dużo się ruszać podczas walki, mieć ciągłą świadomość gdzie kto jest, to kamera jest za blisko bohaterki, ale to bolączka większości gier AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 Ja akurat dość szybko opanowałem operowanie kamerą, ale sporo osób miało z tym problem. Aha, jeszcze z przydatnych rzeczy to gwizdanie i cios z ukrycia jest OP na początku gry. Prawe drzewko jest z dodatku Frozen Wilds, lepiej je zostawić na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 13 września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 września 2019 Wybił prawie 20 level i powiem wam, że niektórzy przeciwnicy lubią zajść za skórę, ale to chyba dlatego, że trochę olewam upgrade broni/ubioru i ulepszeń (tych zwojów). Gra jest płytka, fabuła napisana przez 10 latka, mimika jakby robili ją w menu Mario 64, a walka czasem potrafi zmęczyć. Ale widoczki są w porządku, klimat bywa fajny, to samo z muzyką. A choć walka potrafi zmęczyć, to czasem jest intensywnie i fajnie. Może skończę. Czy jest możliwość zwiększenia limitu ekwipunku surowców? Bo te 20 miejsc jest śmieszne. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 września 2019 5 godzin temu, Figaro napisał: Czy jest możliwość zwiększenia limitu ekwipunku surowców? Bo te 20 miejsc jest śmieszne. Tak, jest taka możliwość, a dokładniej za pomocą craftingu i jednego ze skilli. Maksymalna pojemność ekwipunku to 120 slotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 To jedne z pierwszych rzeczy, które rozwijałem bo później trzeba mieć po prostu więcej miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Dzięki. Powiedzcie mi jeszcze proszę, czy to od czegos zalezy czy z robota wyskoczy serce do zebrania czy to jakis random? Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Z tego co pamiętam to losowo wypadają elementy, choć jak popatrzysz na te podstawowe maszyny to jest ich sporo na mapie więc załatwienie kilku czujek, biegunów czy innych nie będzie problemu żeby wypadł Ci potrzebny element. Grałem w to jakiś rok temu i chyba znów przysiądę do tej super przygody Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Nom, problem w tym, że szukam kraborobota :p dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Powiem Ci szczerze, że nie pamiętam lokalizacji na mapie krabołazów więc nie pomogę ale poszukaj w poradnikach to pewnie będzie info o występowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 11 minut temu, Figaro napisał: Dzięki. Powiedzcie mi jeszcze proszę, czy to od czegos zalezy czy z robota wyskoczy serce do zebrania czy to jakis random? W katalogu maszyn masz rozpiskę, jakie części mogą wypaść z danej maszyny po jej zniszczeniu. Jedne wypadają często inne rzadziej. Ogólnie random. Tak nawiasem mówiąc to grałem prawie rok temu, platynka wbita, a nie mogę się zebrać żeby skończyć dodatek TFW. Nie wiem czemu ale jakoś mnie odrzuca ten zimowy klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 No jak gra przyzwyczaiła do pięknych kolorowych krajobrazów to ciężko się przestawić ale dodatek jest na prawdę świetny i nowe maszyny się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 1 godzinę temu, Figaro napisał: Nom, problem w tym, że szukam kraborobota :p dzięki Jeżeli potrzebujesz jakiejś części, bo chcesz kupić przedmiot albo ulepszenie to możesz sobie ustawić zadanie do tego, wtedy na mapie powinno wskazać najbliższe miejsce gdzie dany typ zwierzyny występuje. Krabołaz występuje w kilku miejscach w Dolinie zanim jeszcze przejdziemy Wieże Dnia. Po odkryciu mapy powinna też być odpowiednia ikona na niej. Jak napiszesz gdzie jesteś to będzie łatwiej doradzić gdzie iść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Mam go pozaznaczonego na mapie, ale gnida odmawia opuszczenia serca. Będę próbował dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Co wypadnie jest oparte na RNG, ale są skille które zwiększają szanse na lepszy loot. Niech zgadnę, chcesz kupić ciężki strój do obrażeń w zwarciu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Zgadłeś. Szukam lepszego ubioru, bo łatwo ginę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 14 września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 września 2019 Square powiem Ci, że jesteś kozak, że Ty z tych gier to wszystko pamiętasz ja grałem w to z rok i już wielu rzeczy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi