Ukukuki 6 992 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Ten dodatek można ograć z menu czy trzeba zaczynać gierkę od nowa? Może sam bym się zastanowił nad wersją PCtową. Cytuj
messer88 6 476 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Musisz dojść do jakiegoś momentu w mainstory żeby się dało zacząć dodatek. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Cena mogłaby być nieco niższa, ale i tak jest znośnie. Widać, że się postarali przy portowaniu. A jak ktoś nie ma nic przeciwko Epic Games Store, to w dniu premiery, mając kod rabatowy 40 zł z ostatniej promocji, można grę kupić za 130 zł. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 No może w końcu i ja się do tej gry przekonam. Podchodziłem do niej dwa razy, ale jakoś ciężko mi idzie. Swoją drogą niektórzy w komentarzach wyzywają twórców od zdrajcow i zapieraja się, że już nigdy w życiu nie kupią od nich gry. Niektórzy to mają nieźle poukładane w głowie. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Do trzech razy sztuka. Lepsza oprawa, 60 fps+ i ewentualne mody zachęcają. Dla mnie dochodzi jeszcze fakt, że na PS4, pomimo spędzenia z grą wielu godzin, nie wymaksowałem wszystkiego, nie zrobiłem każdej misji pobocznej. Co więcej, nie ruszyłem dodatku Frozen Wilds, który daje ponoć dodatkowe 10-20 godzin zabawy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Widzę, że port zrobiony z szacunkiem dla pctowców. Kapitalna gra, kto ma warunki, żeby cieszyć się tym wszystkim - polecam gorąco. 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Już na pierwszym miejscu w bestsellerach Steama. Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Ja licze, że odpale tą gre na Playstation 5 z takimi upgrade'ami, jak na PC. Horizon w 60fps to jest miazga! Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Raczej na pewno dodadzą stosownego patcha aby podnieść hype na dwójkę. 1 Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Ja nie kupię na premierę. Gierkę ograłem juz na PS4 ale bez dodatku. Poczekam aż zejdzie na promkach do 100 zł i pokombinuje wtedy z kopiowaniem save z neta aby ograć sam dodatek. Chyba ,że do tego czasu zrobią moda. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Godzinę temu, Figuś napisał: Nie zdziwię się zupełnie jak będzie bombardowanie ocen. Na Steam trzeba mieć grę żeby ją ocenić, nie? Więc raczej będzie miazga na Metacritic Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 lipca 2020 Opublikowano 4 lipca 2020 Zwiastun gry konsolowej: przedstawiamy wam świat, gameplay, fabułę, klimat Zwiastun wersji pecetowej: hej, patrzcie ile suwaczków w ustawieniach Spoiler Taki żarcik. Oczywiście do pecetowej wersji nic nie mam i cieszę się, że więcej osób będzie mogło zagrać w horizona i to nawet w lepszej wersji. 1 2 Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 4 lipca 2020 Opublikowano 4 lipca 2020 Niby tak i można w sumie śmieszkować w ten sposób, niemniej te "suwaczki" właśnie to jednak spora zaleta gierek wydanych na PC. Poczekajmy na sensowne (czyt. nie "by Cycu1") zestawienia HZD PC vs HZD PS4. Sam np. odpuściłem sobie kompletnie ten tytuł w wersji konsolowej (jakoś tak mi uciekł po prostu), więc naprawdę cieszę się na myśl o takimi wydaniu IMO dobrze, że tak solidne (ponoć, wg licznych opinii i ocen) tytuły mogą trafić do szerszego grona odbiorców. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 5 lipca 2020 Opublikowano 5 lipca 2020 (edytowane) Nie ukrywam, że nie ogarniam tej gry, bo, jak już wspominałem, próbowałem dwa razy i coś nie mogłem się wciągnąć, więc od kwietnia nabilem tylko 9h. W każdym razie kompletnie nie wiem, jak się tu zdobywa, powiedzmy, lepszy łuk. To znaczy widzę u kupców, ale te statystyki są dla mnie strasznie niejasne, więc jedyne po czym wnioskuję, że łuk u kupca jest lepszy od mojego, to po tym, że ma fioletowy kolorek i jest opisany jako 'bardzo rzadki', ale czy tak jest w istocie, to nie mam pojęcia. Na co mam zwracać uwagę? Albo jestem ślepy, albo tu nawet nie można porównywać broni, które ma się na sobie, do tych, które są dostępne w sklepie - no przecież to jest jakiś dramat. W każdym razie gra nie wydaje się taka zła. Doszedłem do Południka i coś czuję, że w końcu troszkę do tego Horizona przysiade, ale te dialogi to jest, ku.rwa, koszmar xd Mega słaba rzecz, strasznie to sztuczne, no normalnie co chwilę jestem zazenowany i zaczynam się zastanawiać, jakim cudem to wygląda aż tak źle. Edytowane 5 lipca 2020 przez Ludwes 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 lipca 2020 Opublikowano 5 lipca 2020 Masz trzy rodzaje łuków, każdy strzela innymi strzałami. Im wyższa jakość danego łuku tym więcej ulepszeń można do niego włożyć, co przekłada się na lepsze staty. 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 8 lipca 2020 Opublikowano 8 lipca 2020 kur va drugie podejscie i po 10 godzinach znowu mi sie grac dalej nie chce. o co chodzi ? Cytuj
mario10 518 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Może akurat to jest ta gra, która nie jest dla Ciebie. U mnie zaskoczyło za drugim raz bo za pierwszym po 3 godzinach ściana Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 lol, dlaczego mój komentarz odnośnie tego, że horizon jest chuyowy zniknął? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 10 minut temu, Ludwes napisał: lol, dlaczego mój komentarz odnośnie tego, że horizon jest chuyowy zniknął? bo moderator kocha się w rudej 9 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Nie ma nic piękniejszego niż miłość platoniczna. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 12 godzin temu, Andżej napisał: kur va drugie podejscie i po 10 godzinach znowu mi sie grac dalej nie chce. o co chodzi ? no chodzi o to, ze gra jest slaba po prostu Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 9 lipca 2020 Opublikowano 9 lipca 2020 Nie, że jest słaba tylk w 2017 nie za bardzo było na Plejce nic innego, więc grało się w co było. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi