Skocz do zawartości

Horizon: Zero Dawn

SzczurekPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to nie masz żadnej wersji kupionej? Tego darmowego nie dodawałeś do konta?

Z biznesowego punktu widzenia ich rozumiem, bo teraz zwykła plus ulepszenie wychodzi na to samo. Płytki dalej tanio będą do wyrwania chyba.

Opublikowano
11 minut temu, Square napisał(a):

A to nie masz żadnej wersji kupionej? Tego darmowego nie dodawałeś do konta?

Z biznesowego punktu widzenia ich rozumiem, bo teraz zwykła plus ulepszenie wychodzi na to samo. Płytki dalej tanio będą do wyrwania chyba.

Miałem kiedyś kupioną z dodatkiem ale sprzedałem kumplowi za parę złotych bo miałem w extra, a jak to się skończyło to wiadomo :) Prędzej czy później na pewno wrócę do odświeżonej wersji.

Opublikowano

No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. Teraz jestem zmuszony kupić droższą wersję jak będę chciał ograć, ale tego trendu się nie da chyba cofnąć.

Opublikowano
12 minut temu, mario10 napisał(a):

No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. Teraz jestem zmuszony kupić droższą wersję jak będę chciał ograć, ale tego trendu się nie da chyba cofnąć.

Kup pudełko póki są w normalnych cenach a będziesz chciał to sobie zrobisz upgrade za 10$. 

• Plusik 1
Opublikowano
16 minut temu, mario10 napisał(a):

No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp.

No jest to słabe, ale na PSN dalej jest dostępne, a jak kupisz Remaster to dostajesz obie wersje.

• Plusik 1
Opublikowano

Oczywiście zamówione, grę przeszedłem wielokrotnie (w przeciwieństwie do drugiej części) i to będzie fajna okazja, żeby wrócić do tego świata ponownie. Poczekam tylko na jakieś video/recenzję porównującą jak to wygląda na zwykłym PS5 vs PS5 Pro. Jeśli będzie to mocno zauważalne to prosiak będzie musiał wjechać już w tym roku.

• 2 tygodnie później...