Square 8 609 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września A to nie masz żadnej wersji kupionej? Tego darmowego nie dodawałeś do konta? Z biznesowego punktu widzenia ich rozumiem, bo teraz zwykła plus ulepszenie wychodzi na to samo. Płytki dalej tanio będą do wyrwania chyba. Cytuj
Emet 1 090 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września No właśnie ciekawe czy tę darmową też będzie się dało "podrasować" za te $10. Cytuj
mario10 530 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 11 minut temu, Square napisał(a): A to nie masz żadnej wersji kupionej? Tego darmowego nie dodawałeś do konta? Z biznesowego punktu widzenia ich rozumiem, bo teraz zwykła plus ulepszenie wychodzi na to samo. Płytki dalej tanio będą do wyrwania chyba. Miałem kiedyś kupioną z dodatkiem ale sprzedałem kumplowi za parę złotych bo miałem w extra, a jak to się skończyło to wiadomo Prędzej czy później na pewno wrócę do odświeżonej wersji. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 13 minut temu, Emet napisał(a): No właśnie ciekawe czy tę darmową też będzie się dało "podrasować" za te $10. Tak. 1 Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września 58 minutes ago, mario10 said: No cóż w takim razie się wróci do Aloyki za 3 lata jak będzie w jakiejś promce. Dziękuję sony Jesteś pewny że wtedy dasz 339zl za remaster na PS6? 1 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września Za remaster remastera mogę to przemyśleć Cytuj
niunias101 17 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Czy jest już wiadomo jaka będzie różnica w tym remasterze między PS5, a PS5 pro ? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Zapewne wyższa rozdziałka/klatki. Trzeba poczekać na materiał od DF. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Preorder dostepny, na PSN 50 zł ulepszenie, 219 osobno. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Sony usunęło nie zremasterowaną wersję ze sklepów epic i steam 1 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Chyba większość wydawców tak robi, że jak wlatuje jakiś remaster albo nowe wydanie gierki to stare usuwają ze sklepików. Cytuj
mario10 530 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. Teraz jestem zmuszony kupić droższą wersję jak będę chciał ograć, ale tego trendu się nie da chyba cofnąć. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października Niestety. I tak nie mamy w tej sprawie nic do powiedzenia, jak wydawca sobie zażyczy to wywali starszą edycję i można sobie co najwyżej popłakać na forum czy socialach. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 12 minut temu, mario10 napisał(a): No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. Teraz jestem zmuszony kupić droższą wersję jak będę chciał ograć, ale tego trendu się nie da chyba cofnąć. Kup pudełko póki są w normalnych cenach a będziesz chciał to sobie zrobisz upgrade za 10$. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 października Opublikowano 3 października 16 minut temu, mario10 napisał(a): No tak ale to jest kiepska strategia bo jeśli mnie zadowalał produkt, który był w abonamencie to chciałbym mieć do niego dostęp. No jest to słabe, ale na PSN dalej jest dostępne, a jak kupisz Remaster to dostajesz obie wersje. 1 Cytuj
mario10 530 Opublikowano 4 października Opublikowano 4 października Coś na pewno pokombinuję bo będę chciał przysiąść ponownie do Aloyki Cytuj
niunias101 17 Opublikowano 5 października Opublikowano 5 października Oczywiście zamówione, grę przeszedłem wielokrotnie (w przeciwieństwie do drugiej części) i to będzie fajna okazja, żeby wrócić do tego świata ponownie. Poczekam tylko na jakieś video/recenzję porównującą jak to wygląda na zwykłym PS5 vs PS5 Pro. Jeśli będzie to mocno zauważalne to prosiak będzie musiał wjechać już w tym roku. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Polskie kurwy z sony podniosły cenę upgradu Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października https://lowcygier.pl/aktualnosci/sony-podnioslo-cene-upgradeu-horizon-zero-dawn-do-wersji-remastered-na-steam/ Z 45 na 50 zł Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października To co to jest. Dupy klientów sony są tak rozepchane że nawet by nie zauważyli Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Wyrównali do poziomu z PS, bo było od początku 50. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października https://blog.playstation.com/2024/10/17/horizon-zero-dawn-remastered-a-deep-dive-into-its-enhancements/ Cytuj
Homelander 2 084 Opublikowano 18 października Opublikowano 18 października A na kluczykowniach wersja na Steama z 10$ na prawie 20 lol Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi