nero2082 791 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października oh shi. nie tak to pamiętam :o przy tym upgrejdzie TLOU1 Remake wygląda jak turbożydowski skok na kasę, za 5 dyszek mozna brać w ciemno 1 Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października No super to wygląda, nie idealnie, ale za te 50 zł to nie ma co się zastanawiać. Cytuj
Czoperrr 5 138 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października I co, będziesz kolejny raz przechodził to samo? 1 Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Było trochę beki i wciąż uważam że jest przynajmniej kilkanaście gier które bardziej zasługują na remake, ale jednak widać napracowanko przy tej nowej wersji i zmiany są całkiem zauważalne. Dla nowych graczy wygląda naprawdę spoko opcję, ja jednak jako że dawno przeszedłem już oryginał jednak podziękuje, nawet za te 50 zł. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Ładnie to zrobili, ale tak jak wyżej kolega napisał - nie dla mnie. Jedyneczkę przeszedłem z bólem, dodatku już nie ruszałem. Dwójkę miałem w planach dopóki japońscy chasydzi nie usunęli tego z PS+. No cóż. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Jakbyś się jednak zdecydował to tutaj w cenie ulepszenia jest też ten dodatek. 18 minut temu, Czoperrr napisał(a): I co, będziesz kolejny raz przechodził to samo? A czemu by nie? HZD ostatni raz przechodziłem dawno temu. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Mam dodatek, ale nie miałem już siły i ochoty go ograć. Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Z wersji kompletnej czy tak kupiłeś pomimo, że gra się średnio podobała? Cytuj
Bzduras 12 582 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Szanki chyba gra na PC, a tam nie było wersji bez DLC. Cytuj
Szermac 2 746 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Ja nigdy nie przeszedłem bo open world wiadomo, ale chętnie spróbuje ponownie na świni Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Ogrywałem na PS5, wersja co dawali za darmo podczas pandemii. Wcześniej w tym temacie pisałem swoje przemyślenia, ale w dużym skrócie: świat przedstawiony - jego design i techniczna warstwa (oprawa graficzna) zrobiły na mnie duże wrażenie, historia przez 80% gry była raczej słaba i dopiero Sylens wraz z genezą świata mnie zaciekawiły. Natomiast strona gameplayowa mnie raczej nużyła lub irytowała i nie angażowała na tyle, aby zagłębić się w dodatek. Ja open worldy ogrywam tylko jeśli coś mnie przy nich trzyma, tutaj to był setting, zresztą podobnie było z Cuszimą - ale tam gameplay siadł mi zdecydowanie bardziej i to jest jedna z moich 2 platyn w życiu. Nawet jeśli ten update byłby za darmo, to i tak bym nie wrócił, bo rzadko wracam do ogranych gier. Za 50 zł zjem pizzę lub kupie jakąś gierkę na steam i poświęcę jej 15 godzin mojego życia. Natomiast jestem daleki od krytykowania tego co zrobili z remasterem, bo wygląda to przyzwoicie i dla fanów lub nowych graczy będzie jak znalazł. 1 Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października (edytowane) A wiadomo cos czy save z oryginału będzie kompatybilny z tym upgradem? Zaczęłam to dawno temu i może dalbym druga szanse i skończył to tylko od początku to raczej nie będzie mi się chciało. update: znalazłem info ze będzie można importować stary save Edytowane 30 października przez ofsajd Cytuj
mario10 530 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Kusi pyknąć drugie przejście Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Pykaj. Ja też się skuszę, ale dopiero jak zmniejszę kupkę wstydu na obu systemach. Cytuj
mario10 530 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października No właśnie mam ten sam problem co Ty, gierek w kolejce sporo czeka Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Też mnie kusi. To od jutra czy dziś można grać? Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Ech... hałda wstydu ciągle rośnie, a człowiek ma ochotę na powtórkę z gierki, którą zna jak własną kieszeń... Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października 21 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Też mnie kusi. To od jutra czy dziś można grać? Na PS5 o północy wg regionu konta, na PC wg rozpiski. Cytuj
Homelander 2 087 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Szkoda, że to nadal ta sama gra z marnymi questami, sztucznym i nieinteraktywnym światem i głupimi mechanikami 1 Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października ale za to z lepszą grafiką Cytuj
mario10 530 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października oj tam czepiacie się, ja tam się dobrze bawiłem, a walka z maszynami była świetna. Jak mnie najdzie to pewnie ogram drugi raz Cytuj
funditto 658 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Jak dokupić ten upgrade do wersji Remastered ? Wsadziłem płytę z wersją Complete Edition, ale nigdzie nie widzę takiej opcji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi