Square 8 503 Opublikowano Środa o 22:22 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:22 @funditto dla płytki dopiero o północy będzie opcja chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 869 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Nie ma autopop Pucharów, jeśli się ma zapis z oryginału, także będzie długi weekend z Horizonem Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Czyli, żeby mieć za 10 euro muszę włożyć płytkę z wersji PS4, zainstalować i dopiero wtedy mogę pobrać upgrade, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Czyli, żeby mieć za 10 euro muszę włożyć płytkę z wersji PS4, zainstalować i dopiero wtedy mogę pobrać upgrade, tak?Nie musisz instalować, wystarczy płyta w napędzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu A czy w takim wypadku po pobraniu aktualizacji do wersji PS5, płyta musi być cały czas w napędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Kuurde, nie wiedziałem, że to aż tak. Dobrze, że nie przeszedłem nigdy, wjedzie na PROsiątku Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Teraz gra wygląda dokładnie tak jak Forbidden West. Podobny upgrade jak z TLOU1, tylko tam było generację wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Pograłem z pół godziny. Wizualnie jest lepiej niż w oryginale, ale już czuję, że brakuje mi tarczoskrzydła, więc nie wiem czy będzie mi się chciało całość przechodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi