Moldar 2 337 Opublikowano wczoraj o 07:48 Opublikowano wczoraj o 07:48 Najlepszy remaster od Sony, bo widać spore różnicę w oprawie, wiec w tej cenie to warto jak się ma podstawkę. Cytuj
mario10 613 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Jak się nie ma to na olx latają po ok 40zł Cytuj
Square 9 049 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Każdy powinien mieć, bo była za darmo przy pandemii. Da się ulepszyć te wersję. 1 Cytuj
mario10 613 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Kurde nie pamiętam czy dało się tą wersję ulepszyć, ale pewnie wiesz lepiej. Ja kupiłem chyba za 35zł pudełko Cytuj
Square 9 049 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Z plusa się jedynie nie dało. Cytat For existing owners of Horizon Zero Dawn (PS4, PC) and/or Horizon Zero Dawn Complete Edition (PS4, PS5, PC): you can upgrade to the digital version of Horizon Zero Dawn Remastered for $9.99 on both PlayStation 5 console and on PC (via Steam or Epic Game Store). This includes fans who added the game to their libraries during PlayStation’s Play At Home initiative. 5 https://blog.playstation.com/2024/09/24/horizon-zero-dawn-remastered-is-coming-to-ps5-pc-october-31-2024/ 1 Cytuj
MEVEK 3 730 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ale sie zrobilem w bambuko... Teraz po upgradzie do Remastera mam zupelnie nowy komplet dzbanow do wymasterowania Ja mialem tylko przysiasc do NG+ Cytat PS4/PS5 Autopop & Save Transfer: Save Transfer Yes, Autopop No. None of the trophies autopop, must redo everything in NEW GAME. If you play with imported Platinum save, certain trophies won’t unlock in New Game+. You can’t get the Shield Weaver trophy or any of the combat trophies or level trophies. Must start New Game from scratch, preferably without imported save. Sweet Cytuj
Square 9 049 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Trofiki za NG+ wpadną po wczytaniu sejwa i przejściu ostatniej misji. Cytuj
Homelander 2 659 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 10 hours ago, mario10 said: Kurde nie pamiętam czy dało się tą wersję ulepszyć, ale pewnie wiesz lepiej. Ja kupiłem chyba za 35zł pudełko Da się. Ja taką mam i dało się Cytuj
mario10 613 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu To dałem się naciągnąć bo pewnie też mam tą wersję w bibliotece Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi