Starh 3 174 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 Jak to wygląda Tutaj z polskiego kanału Playstation Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 wyglada to wspaniale, ale pomyslalem sobie ze było by przykro gdyby nie wyjasnili w jkaiś naprawdę sensowny sposob dlaczego robot-krokodyl wchodzi do wody. 1 Cytuj
Daffy 10 632 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 jezu jak to wyglada, jak to robi designem, blagam holendrzy dajcie nam w lutym wreszcie gierke od was, ktora zaskoczy swietnym gameplayem Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 wyglada to wspaniale, ale pomyslalem sobie ze było by przykro gdyby nie wyjasnili w jkaiś naprawdę sensowny sposob dlaczego robot-krokodyl wchodzi do wody. Pewnie będzie coś w stylu Komputer ze świadomością, który chciał zachować resztki starego świata i wykorzystał DNA zgromadzone w jakimś archiwum do budowy maszyn opartych na zwierzętach z różnych epok. Więc maszyny musiałyby być częściowo organiczne. Albo to po prostu po(pipi)ą i zrzucą na konwencję. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 jezu jak to wyglada, jak to robi designem, blagam holendrzy dajcie nam w lutym wreszcie gierke od was, ktora zaskoczy swietnym gameplayem boję się, że to jednak będzie asasyn z gameplayu Cytuj
Daffy 10 632 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 tez sie boje suteq, jakby to robil inny dev to bym sie jaral jak pochodnia bo ten design i oprawa mnie rozklada na lopatki ale no kuvva nie potrafie za chiny ludowe uwierzyc, ze sie ogarna z gameplayem, chcialbym wierzyc i to bardzo Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Wiecie, na razie nie ma osoby, która grając w ten tytuł nie chwaliła tego jak prezentuje się gameplay (starcia z robotami), najczęściej przyrównując do do zwesternizowanego miksu MonHuna/Binary Domain, sterowanie i poruszanie się Aloy też jest zresztą chwalone.I nie rozumiem porównań do AC, wiem, że to przez motyw z odkrywaniem mapy, ale z odstępnych materiałów można wywnioskować, że podobieństwa tutaj się kończą.Poza tym i tak przekonamy się sami za kilka miesięcy.Btw.Na panelu z Kojimą, można było zobaczyć pierwsze screeny z miasta w grze. Cytuj
Daffy 10 632 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 sa gdzies w sieci te screeny? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Mowia typy z obawa co Mafie 3 na premiere meczyli xd. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Ja się przy Mafii 3 świetnie bawiłem. Bardzo dobra gra. :banderi: Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 No to choc jeden nie steka z tego powodu. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 @FicuśLudzie oczywiście zrobili screen graby, więc jest to wszystko w tym wątku:http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1321932 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) jezu jak to wyglada, jak to robi designem, blagam holendrzy dajcie nam w lutym wreszcie gierke od was, ktora zaskoczy swietnym gameplayem boję się, że to jednak będzie asasyn z gameplayu no będzie, będzie, z tym że mam w to wyebane, jeśli frajdę będzie sprawiać mechanika samego polowania i walki. po prostu patrzę na te wszystkie gameplaye i mam wbite na grafikę, a jara mnie formuła rodem z Monster Hunter (walki z potworami, upgrade uzbrojenia i skilli, ficzery z łukiem, harpunem, jazda na byku, skradanie). MGS V też był marnym mgsem, a jednak większości te kilkadziesiąt godzin zabawy gadżetami i różnym wykonywaniem powtarzalnych pierdół zapewnił (tak na "8+" w moim przypadku). teraz widzę że bardzo podobnie jest z nowym FFXV. w sumie to zależy jaką ma się tolerancję na powtarzalny gameplay, bo jedyne co na razie czytam to wyłącznie uprzedzenia z powodu nazwy deva Edytowane 4 grudnia 2016 przez nobody Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 grudnia 2016 Autor Opublikowano 4 grudnia 2016 Nie chcę krakać, ale są przesłanki że gra zaliczy małą obsuwę. Na końcu trailera nie ma daty premiery a na kanale PS na YouTube jest tylko tekst, że premiera wiosną. Także tego Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 No ja tam spodziewam się przesunięcia na koniec marca/początek kwietnia. Nie wydadzą raczej Nioha i Horizon w przeciągu dwóch/trzech tygodni od siebie. Cytuj
Gość Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) w sumie to zależy jaką ma się tolerancję na powtarzalny gameplay, bo jedyne co na razie czytam to wyłącznie uprzedzenia z powodu nazwy deva Bo mało kto z nas grał na tyle długo w Horizon, żeby oceniać inne jego aspekty. Fajna grała, rozbudowana walka ze stworkami i średniacki dev- tyle mniej więcej widać/wiemy. Przyznam jednak, że po początkowej mega niechęci do tej gierki w tej chwili wyrażam zaciekawienie rozwojem sytuacji. Rozumiem, że teraz już się nie szczypią i wszystkie gameplaye lecą w PS4 PRO? Edytowane 4 grudnia 2016 przez Gość Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 nie, nie, nie. winny jest dev, a właściwie jego dorobek. gameplay związany z huntami wygląda ciekawie i był już zresztą pozytywnie oceniany przez ludzi, którzy mieli z nim do czynienia na tragach z padem w dłoni. tymczasem po traillerów jedyne co się tu ocenia to design, grafikę i ewentualnie fabułę. nie mechanikę, czy wspominane przeze mnie fajne pomysły na starcia. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Przesunęli datę premiery w UK......o 2 dni do przodu, wyjdzie 1-go. Wygląda na to, że nie będzie żadnych opóźnień. Cytuj
Daffy 10 632 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 trzymam kciuki nadal by szpil zarzadzil i chodzil lepiej niz rock solid 25fps na biedastejszyn 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Mam nadzieję, że demo na E3 faktycznie chodziło na zwykłej PS4. No już bez jaj, że teraz będą wydawać tylko gry sub 30 FPS. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 No niestety, Sony doprowadziło do tego, czego wszyscy konsolowcy, wybierając ten sprzęt do zabawy, próbowali przez tyle lat uniknąć. Doszło do tego, że pisząc w temacie jakiejś gry ekskluzywnej tylko dla PS4 (The Last Guardian np.) muszę dodawać, że grałem na "zwykłej PS4" - przecież to jest koorva niepojęte... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi