hav7n 5 936 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 (edytowane) Już 89 Edytowane 20 lutego 2017 przez hav7n Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Mowilem ze dobry szpil bedzie, to bylo smutne (pipi)enie ze typy nie potrafia robic gier. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Liczniki zatrzyma się pewnie w okolicach 88-89. Bo jednak kilka mniej pozytywnych recenzji już wypłynęło, więc pewnie jeszcze się takie pojawią. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Nawet maruda Jim Sterling (Jimquisition) wystawił 95/100. DAFAQ... http://www.thejimquisition.com/horizon-zero-dawn-review/ to na bank przez ten elegancko customizowany hud Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 ale bede polowal na dinozaury Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 lutego 2017 Autor Opublikowano 20 lutego 2017 (edytowane) Fajnie się czyta recenzje mając w pamięci te posty w stylu: "będzie tylko graficzka", "serio ktoś myśli, że Guerrilla zrobi grę z dobrą historią?" itp. Edytowane 20 lutego 2017 przez SzczurekPB 3 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Kolejna gra na 7 od GG xddd Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Brakuje tylko Blantmana, który kolejny raz napisze, że kupuje Tormenta. ;) 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 xbotów boli d,upa to najważniejsze xd No a tak na serio to zaje,biście, gwałt na moim koncie nie ma końca. Będę jadł za chwilę tynk ze ściany a backlog z samego lutego i marca wystarczy mi na cały 2017. Dziękuję Sony. 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Nawet maruda Jim Sterling (Jimquisition) wystawił 95/100. DAFAQ... http://www.thejimquisition.com/horizon-zero-dawn-review/ to na bank przez ten elegancko customizowany hud Co tam Jim, Jeff Gerstmann (ten od Giant Bomb) wystawił 5/5 - a to koleś, który publicznie i wielokrotnie mówił, że nie lubi gier Sony :v Btw. Średnia, średnią i pewnie spadnie, ale dobrze widzieć dobre recenzje ogólnie. Myślałem, że więcej negatywnych się znajdzie. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Ciekawa recka od PSSITE. 8/10 i ogromne narzekanie, że gra nie jest rpgiem. I że nie jest rewolucyjna. A że jest świetna gameplayowo, piękna, technicznie bez skazy i tak dalej, no cóż. Ma to mniejsze znaczenie niż to, że gra nie jest rpgiem Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Cala masa recenzentow pisze zeby pierwsze co zrobic w grze to zmienic caly HUD na dynamic. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 I cała masa chwali historię. Tego osobiście sam się spodziewałem, bo Gonzalez to czołowy scenarzysta/lead creative designer w branży. Poruszając się po przygodowych tropach i pisząc w gatunku, w którym wszystko zostało już napisane, nadal liczy się kunszt, a nie oryginalność dla samej oryginalności. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Ależ sztos. Dobrze, że w poniedziałek będę mieć swoją kopie. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Najgorsze z tych wszystkich pozytywnych recenzji jest to, że... jeszcze ponad tydzień czekania Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 W końcu PS4 nabrało wiatru w żagle, pięknie. Nie ma w co ręce włożyć. Będzie co grać do premiery PS5. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Ja polecałbym przeczytać recenzję Eurogamera, która punktuje wszystkie cechy pozytywne i negatywne tej gry a jej autor nie daje się ponieść grafice. W skrócie: generyczny action rpg ze słabą fabułą i ładną grafiką. Typowa gra GG. 1 Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 TvGry- "Horizon to odgrzewany kotlet, który podawany jest na nowo jako wykwintne danie" Podobno to taki Tomb Raider w świecie Primal, grze naparzamy w transormersy, z dialogami gier bioware Kupię jak stanieje, bo wszystkie te gry lubię :) Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 No tak, jak weźmiemy po najgorszych opiniach z każdej gry, to wychodzi, że nie będzie i nigdy nie było w co grać :|Btw.Całkiem lubię Robinsona, ale nie wiem dlaczego akurat jemu EG zlecił recenzje, to człowiek, który uwielbia stare, arcadowe gry i wyścigi (i czasami gry Nintendo). Poza tym? Raczej nic innego. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Xddd milion pozytywnych opinii i ocen, nagle zaczyna sie szukanie w necie jakichkolwiek zlych i pisanie, ze akurat te sa obiektywne, kogos tu ladnie zabki swedza i uskutecznia cw 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 No tak, jak weźmiemy po najgorszych opiniach z każdej gry, to wychodzi, że nie będzie i nigdy nie było w co grać :| Wiadomo, najprzyjemniej słucha się tylko pochlebnych opinii. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Xddd milion pozytywnych opinii i ocen, nagle zaczyna sie szukanie w necie jakichkolwiek zlych i pisanie, ze akurat te sa obiektywne, kogos tu ladnie zabki swedza i uskutecznia cw Odpowiedź typa z tvgry: Ciężko jest krytykować grę, która bardzo mi się podoba, i w którą się wciągnąłem. Pamiętajcie jednak, że krytyka nie zawsze oznacza to, że coś jest złe:) oraz Powtórzę: jakby granie mnie nie bawiło to już dawno znalazłbym inną formę zarobku. Czasami jednak zapominam, że dziś opinia musi być zerojedynkowa - albo zachwyty albo wdeptanie w błoto. Nie ma środka, a krytyka dziś zawsze kojarzona jest z czymś negatywnym. Staram się być po prostu szczery i nie pomijać tego, co nie do końca mi podpadło. Nie ma gier idealnych i nie uważam, że mówienie o tym co mogłoby zostać zrobione lepiej jest czymś złym. Więc wiesz, to nie tak, że nagle gra jest chuyowa tylko mam wrażenie, że większość osób patrzy tylko na końcowe cyferki, a żadnej recki nie przeczytali lub nie przesłuchali czyichś wrażeń. Mam przypomnieć co było przy Fallout 4? Ja nie chcę drugi raz wdepnąć. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 (edytowane) Ficuś nie rób CW w tym temacie. Znowu powtarza się ta sama sytuacja co z kilkoma grami w tej generacji, że ludzie znowu dadzą się ponieść hype'owi zamiast spokojnie poczekać tydzień-dwa po premierze gry żeby posłuchać opinii graczy a nie recenzentów. No i sugerowanie się recenzjami gdzie 90% osób je piszących nie kończy gier, które opisują jest słabe. Edytowane 20 lutego 2017 przez Kymel 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi